General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
Megjelentek az elsõ fotók az Insigniaról. Személyszerint tetszetõs darab.

Viszont fura lesz,ha pirosan fog világítani a mûszerfal.

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Irmscher tuningal és Photoshoppal.

MaSzKa
Vauxhall Astra GTE 1.8i

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa
gyönyõrûûû

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa
1987-ben megjelent a 20seh motor "átfésült" változata, a C20ne. A német adózási és környezetvédelmi törvények miatt már csak 115le-t teljesített, szabályozott háromutas katalizátort és új computert kapott. Még ebben az évben megkapta az "év motorja" címet, mivel már ekkor teljesítette az EURO 2-es normát. Érdekesség hogy az 1,8-as és a 2,0-es (c20ne) motorral szerelt KADETT GSi-k menetteljesítménye megegyezik.

MaSzKa
1985-ben a KADETT megkapta az év autója elismerõ címet. Még módosítottak a befecskendezõ-rendszeren (L-JETRONIC-ról LE-JETRONIC-ra). Megjelent az ötajtós "családi sportmodell" GSi is.

én úgy tudom 0.29 CW-t tudtak ezek

MaSzKa
z eladási sikereken felbuzdulva a generációváltás (1984) utáni KADETT (E)-bõl már a modellváltás évében készítettek "sportváltozatot" , minek neve KADETT GSi lett. Tulajdonképpen az elõzõ modell hajtásláncát használták fel, de további egyedi (más modellekhez nem rendelhetõ) extrákat tartalmazott: Digitális mûszerfal, check controll, board computer, ködlámpák. A futómû a széria kadettokénál keményebb és immár alacsonyabb is lett, gázos lengéscsillapítókkal szerelték és 30mm-el tért el a szériamagasságtól. A lökhárítókat a lehetõ legkisebb légellenállásúra tervezték (0,30 cw), éppen azért, hogy a konkurenciával egyezõ gyorsulás (8,9) mellé legyõzhetetlen végsebesség és kedvezõ fogyasztás párosuljon (198 km/h). Még a motorháztetõt is légellenállási értéknek szentelték, a mûanyag opel-jel helyett fényezett embléma került a légbeömlõs géptetõre. Még a hátsó lámpát is "besötítették" a kor divatjának megfelelõen.

http://kadettklub.hu/

MaSzKa
ez sztem ma is gyönyörû 😄

MaSzKa
1978-ban egy átfésült modell, immár OPEL KADETT RALLYE COUPE néven. Meg kell említeni , hogy az autó hátsókerék-hajtású volt, és nem kevés rallye (innen a név) sikert ért el. Különleges egyedi fényezéssel és felszereltséggel került a szalonokban , a fiatalok valódi kedvencévé vált.

MaSzKa

MaSzKa

ez elöbb volt miat a Lancia Delta

miért nem nyertek vb-t?

Audi?

mindegy, a lényeg, hogy aki ilyet tesz egy mocsok...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

w77d
szerintem is egy lakótelep közepén csak nem áll neki könyörtelenül csapkodni. 1x megpróbálja betörni azt haggya a faszba. legalábbis sztem!

lehet megijeszti, hogy nem törte be egybõl 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

FlyHigh
Amire rá van ragasztva, annak a merevsége megszûnik, egyben dõl ki. Az abalkemelõ sin fogja szélvédõt és a keret vezeti, ebböl simán kibukik, mivel nincs tartása és apró kicsi darabokra hullott, hiába van a fólia egybe.

Thrash \'Till Death

Tufa
a fóliát hiába ütögeted, nem fog szét esni, max ha késsel szétvágod...

FlyHigh
Nagy probléma 2X ráverni a szélvédõre mondhatom. Ilyeneken hülyeség is gondolkodni.😄 Ha be akarják törni be is fogják, egyszerüen nem tudsz ellene tenni semmit. Legalább éjszakára álljon garázsban, meg kell próbálni forgalmasabb helyen parkolni napközben.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Nem véletlenül törik így.

Thrash \'Till Death

I Astra ? 😮

Willi Betz
Elméletileg szabályos,de baromira zavaró! Neked is ha ködben mész,mert vakítana és a szembe jövök meg anyáznának folyton.

Willi Betz
Új Astrat láttátok már? Egész pofás darab lesz.

tihs
kézzel nem szabad megfogni

jó minõségû márkásat vegyél

Ehehehhe A SuperGamezen érik BAN ha nem tudnátok :D

ahha
hát remélem,
mert igencsak veszek akkor égõket

w77d
huhh... sztem nem büntetnek érte. Nekem is az elõzõ, 2003-as Corsámban Kék helyzetjelzõ és jégkék xenongázas izzó volt. egyszer sem szólt érte rendõr

Opel-ba szeretnék tenni kék égõket csak nem tom szabályos e vagy sem,
helyzetjelzõnek, tompított, és távolsági égõket akarom kicserélni,
megbüntethetne e érte :???
Úgy hallottam hogy az ien ujabb autókba szabájos 2005-ös autóról van szó.
Valaki tudna nekem erre választ adni :??
Kösz

w77d
na ez nekem is megvolt már jó ideje, anno még a carstylingról loptam valakitõl 😄

tihs

w77d
én azt aki josi nélkül vezet ráadásul durván szó nélkül bezárnám minimum 3-4 hónapra aztán majd gondolkodjon

Tufa
egészen addig amig elkapnak, 1év vezetéstõl való eltiltás minimum, ahoz hozzájön egy kis utánképzés 100ezer forint körül de még lehet megtoldják egy kis büntetésel kpban. Ha eltiltás alatt is vezetsz és úgy megfognak, jöhet a fogda 1-40napig és +1év eltiltás. Jó móka... Volt részem benne de csak moped jogsival vezettem 125öst

<#wilting>

tihs

tihs
hawerék kicsit elzúzták a Kadettjukat 😄
nézzétek meg a videókat van 1 pár

amúgy nekem is detto ilyen D Kadettom van fehérbe (én durvábban vezetek)

a jogsimat se vették még el - mivel nincs is 😄

w77d
jah az nem árt 😄

Tufa
az aszem pont valami sötétitõ fólia amit írtam (3M). Én is rakatnék az uj autóra de az már gyárilag sötétitve van és azért szeretnék valamit kilátni... 😊

w77d
mindenképp rakok rá amint megkapom újra a verdát, egybekötöm a betervezett sötétítéssel 😊

Tufa
Van egy olyan fajta fólia ami elméletileg megakadályozza hogy betudják törni az üveget. (berepedni bereped, de nem esik szét) Lehet érdemes lenne neked felrakatni rá ha utcán áll az autó

w77d
jah, bár a fene gondolta hogy ilyenért már föltörik 😞

Pheel
Máskor vedd le a konzolt is!
Tufa
még szerencse... (én már a kertben sem merek a kocsiban hagyni semmit- még a fejegységet is leveszem, mondjuk nekem egyszerre két motoromat lopták el a zárt kertbõl ugyhogy azóta erre nagyon figyelek)

w77d
Casco fizet, de csak kb 1-2 hónap múlva. Nem vittek el semmit, valszeg a navit keresték, de nem volt a kocsiban