6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#1488 Micsinálsz? XD -
#1487 mostmá eléglegyen me odasuhintok XD -
#1486 Ő ilyen szemétláda látod -
#1485 Te mindig Más "kárát" kivánod???? -
#1484 négerfaszt az ánuszodba te XD -
#1483 Élettársak vagytok -
#1482 ezt nem tudtam -
#1481 De ha nem lennék,akkor te unatkoznál XD -
#1480 te szívod az én vérem. Meg vagyok veled áldva Gabi XXD -
#1479 -
#1478 Mert az:D De különben ismerem és jóban vagyunk,mindig szívjuk egymás vérét:) -
#1477 miért kell seggfejezni? -
#1476 Meriva az magasabb te seggfej XD -
#1475 Igen,I Astra -
#1474 inkább új Meriva a hátsó taktus alapján... -
#1473 I Astra lenne? -
#1472 De titkolóznak ezek a tervező urak:D
-
#1471 Őőő...2003-as Passatal nekem se volt sok gond,1 évig használtam olyat. 1,9-es pdtdi 130 pacis. Arra kellett figyelni,hogy 150ezer km-t ne érjem el vele:DDD Különben nagyszervíznél 200ezret kellett volna csengetnem. -
#1470 Nekem csak Golf V-el és egy 2003-as Passatal van tapasztalatom, és az mind pozitív... vagy én voltam szerencsés, vagy ti nyúltatok bele a lecsóba ;) -
#1469 Az új Astra ilyen lesz mint az Insignia,új Meriva is,Zafira is. Szóval lehet majd jó autókat találni a palettán. -
#1468 Volt Passatom:) Soroljam?:D De különben hiába a legöregebb,az összes tesztben istenítik,hogy az a legjobb,még az Insignia se tudja lenyomni. Közben minden szar extra feláras hozzá,trágya a 2 literes dízel motorja,minőségre se kiemelkedő. És még sorolhatnám. -
#1467 Opeles mi voltom miatt, plussz némi tapasztalat miatt én is lenézem a VW...Volt szerencsém Golf III, IV hez, semmi pénzért nem kellene.... -
#1466 Passat miért is foshegy? A legöregebb a mezőnyben, majd az új modellhez hasonlítsd az Insigniát :D (ami egyébként tényleg nagyon jó) -
#1465 el is kérik az árát...igaz én még nem ültem Insigniában(nem tudom milyen a ,,minősége"),de a többi márka sem gyárt sz*rt...főleg nem ennyi pénzekért.szvsz a külsővel tarol nagyon(nálam legalábbis) eszméletlenül szép,nem véletlenül az év autója ugye... -
#1464 Nagyon kellett már egy ilyen minőségi modell az Opel palettába....a többi modellt is megcsinálhatnák ilyen minőségűre.... -
#1463 Tarol az Insignia Európában eladások terén:) Még a foshegy Passatot is odaverte. -
#1462 [URL=http://www.vezess.hu/hirek/smart_ellenfel_opeltol/18665/]Elektromos hajtású Smart "ellenfél" az Opeltől[/URL] -
#1461 na ez dúrván szar lenne -
#1460 Oroszoké kesz az Opel...nem volt elég nekik a II. VH utáni hadizsákmány....:( -
#1459 Ezt csak valakinek a fantáziája szülte, épített autó, nem gyári, de nagyon igényes...:) -
#1458 No erről nem is gondoltam volna,hogy létezik:O -
#1457 Diplomat B Coupe:-O -
#1456 Ez nem semmi:) -
Tudom hogy csak PS de állati szépen van megcsinálva...:) -
-
#1453 Van többnél is,de az Opelnél nem divat. MÉG! Igazából engem sose izgatott,hogy hol van az index oldalt. -
#1452 az van több márkának is nem? szerintem tök jó megoldás, és még a szépérzékemet sem zavarja,sőt... -
#1451 A tükörbe integrált indexre gondoltam,hogy VW-sítenéd:D -
#1450 hátöö, nem írtam semmi ilyesmit...csak annyit h mi nem tetszik.
amúgy remélem nem lesz itt semmi komolyabb Fiat befolyás, végre az Opel is kezd gatyába rázódni (sajnos anyagilag nem)... -
#1449 VW-sítenéd az Opelt?:DD