6347
GM anyavállalat gyűjtőtopikja
Opel/Vauxhall/Chevrolet/Holden/Cadillac
-
#2049 Igen. De ha emlékszel,mikor kijött a H Astra akkor annak is magas volt az ára. -
#2048 4.7milla korül írták az alap 1.4 benzines.. -
#2047 Az ára az nem kevés -
Szabi1991 #2045 szép, bár a hátsóját még szokni kell :) -
#2044 Még jó,hogy decembertől kezdik forgalmazni:DDD -
Szabi1991 #2043 -
#2042 Köszönhető ez az Insignianak és az új Astranak... Hülyék lennének eladni az aranytojást tojó tyúkot. -
#2041 Hmmmm...
Kíváncsian várom hogy mi lesz ebből. -
#2040 Rájött a GM hogy mégis kell az Opel....
Cikk -
#2039 Most sajnos nem, nem szoktam lefényképezni mikor "polírzom" a kocsimat...kb 10 éve bukkantam erre a a cuccra, de csak UNI-s festékre jó, metálra már nem igazán...Kiváló a karceltávolító hatása... -
#2038 Naja, ez a kézi polír olyan 2-4 hónapig látszik aztán visszamattul. Már olyan öreg a fényezésem, hogy má' lassan a fémet polírozom XD -
#2037 http://www.youtube.com/watch?v=iHLk8hUnfis
-
#2036 Vidd el gépi polírra, kézzel ahhoz képest semmilyen sem lesz bármit is használsz. Már ha tényleg látványos eredményt akarsz. -
#2035 Annyi eszük volt hogy egy szép autót rakjanak rá.... -
Bmx01 #2034 és ez mit tud esetleg v.mi mintát tudnál mutatni ?? -
Gascan #2033 Elég ciki hogy még a csajom is tudta, hogy a reflektor meg a normál izzó egy, csak én nem :)
Mindegy.. mindig tanulom valamit az ember :)
Igen... F-es Astrám van, hatchback. Köszi a segitséget!
-
#2032 Ráadásul Kalimpa van rajta -
#2031 Ez cserés lesz. -
#2030 Inkább Turtle Wax Color Backet használj jobb...
-
#2029 Házi jellegű polírozás még szeptemberben:) -
#2028 Nekem meg nemrég berepedt a szélvédőm :((
kép
faja volt, egyre növekedett a csík, odanyomtam az ujjam, hopp még 2 centi :D
De most megállapodott -
#2027 Ja, anyósülés felöli bocs :D
ott meg a légszűrőt kell kiszedni hogy normálisan hozzáférj -
#2026 Jesszus :S Főleg az a motortető design
Gascan: F astra az? Énis nemrég cseréltem, az akksit ki kell venni hogy hozzáférj (nekem a régi fasztra van), lehúzni a porvédő gumicuccot, majd a rugós szorítót levéve ki tudod szedni az izzót a foglkalattal együtt (tompitott/refi), a helyzetjelző meg külön van kicsit oldalt. -
Szabi1991 #2025 loál.. :DDD
egy kiadós festés meg egy lotus felni azt ki is nézne vhogy.. :) -
#2024 Alig hiszem el hogy ezt tették ezzel a Coupéval
Diplomat V8 Coupe
És meri 25k euroért árulni... -
Gascan #2023 Miért nem lehet kitörölni a kommentem? :) -
Gascan #2022 sziasztok.. van egy 97-es Opel Astram, kiegett az anyos ules feloli elso lampa.. tudna esetleg valaki tanacsot adni, hogy tudom kicserelni?
A reklektorra mar rajottem, az egyszerubb. Ami a normal fenyszorot illeti, van ilyen fekete doboz, amit nem igazan tudok leszedni, pedig feltetelezem ott talalhato az ego, amit ki kine cserelnem. -
#2021 Van hozzá magyarázat is. (De ez szerintem egy baromság)
[i]Meglepődve tapasztaltuk, hogy az Opel a H után következő I helyett következetesen J Astraként emlegeti az új modellt. Az ugrás elsődleges oka az I összekeverhetősége a római egyessel, de a német ABC tizedik betűje mellett más érv is akad. Az Opel szerint kompakt autóik 10. generációja az új Astra, ha beleszámítjuk az 1936-ban bemutatott első Kadettet is, amelyet nem Kadett A-nak, hanem simán Kadettnek neveztek.
Ez volt az az autó, amelynek háborús jóvátétel címén elkommunizált gyártósorán a szovjetek megkezdték a Kadettel megegyező Moszkvics 400/420 gyártását. Szüleim korosztályából sokan utaztak velük szürke taxiként Budapesten. Később 1962 és 1991 között készültek a Kadettek A-tól E-ig, a sorrendet az Astrák is követték, mert a Kadett Nagy-Britanniában korábban is Astraként futott, csak az ottani Vauxhall néven.[i] -
#2020 Astra J Gratutálok az újságírónak,biztos nem ismeri az abc-t-.- -
Szabi1991 #2019 garázstévének fotózgat adatlapja szerint.. :-) -
#2018 Végre nem sajtófotók,amik agyon vannak PS-ezve. -
Szabi1991 #2017 indafoto.hu/hagrid -
#2016 Ezek teszt képek,vagy valaki látott ilyet? -
Szabi1991 #2015 -
Szabi1991 #2014 -
pocok75 #2013 nincs valakinek véletlen egy opel meriva biztosíték tábla ábrája?
lehetőleg magyar, mert német van nekem is :) -
#2012 De legalább év autója lett:) -
#2011 No igen túl modernra akarták csinálni... -
#2010 Fura egy autó ez az E Kadett. Kívül gömböjű,de belül meg kockább mint a D Kadett:D -
#2009 Commodore