General Motors Co.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zetorg
gyere, kihívlak egy versenyre <#nyes>

w77d
ezt monndom én is XD

blackcalibra
Meg se kottyanna neki. Sõt, néha kell is. <#idiota>
w77d
sztem egy cseppet drágább lenne mint a C Corsa javíttatása XD

Willi Betz
Lesz majd ennek is V8 hangja a végén<#idiota>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

w77d
megyek biza... és gyorsulok meg szétpörgetem a gépet XD

Willi Betz
Mennyél...vissza se gyere<#hehe>

w77d
nna ide megyek..

Zetorg
értem

jaja, csak szombat. 8tól kitudja meddig...
már össze szedtem 8-10 autót eddig. szeretek konvojban vonulni 😊

SpeedXHUN
jóféle!

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Morphin
én Fót mellett lakom...lacháza nincs is olyan messze...már csak anyuval kell egyeztetnem,hogy mit is szánt a kövi hétvégére(mert ha már lefoglalta nekem is a szállást wellnessben akkor sajna megyek oda). havernak van egy régebbi Vectra GT-je, szólok neki is, hátha lenne kedve hozzá.
amúgy ez csak szombaton van? tehát reggel 8tól estig?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Zetorg
eddig több, mint 200 opelos jelezte, hogy jön.
azért kérdeztem, mert fél 8kor találkozunk páran az erzsébeti tesconál és onnan megyünk. ha valaki a környékrõl jön, csapódjon hozzánk 😊

Zetorg

2009. március 21-én a Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete és a Dragracing.hu közös szervezésében kerül megrendezésre az I. Opel Kupa Kiskunlacházán.

- Opel Insignia bemutatóautó az Opel Tormási jóvoltából
- Gyorsulási verseny, ahol az Opeleket külön kategóriában is értékeljük, részükre külön díjazás lesz, meghatározott kategóriák szerint (errõl kicsit késõbb bõvebben)
- Elkülönített parkoló Opelek részére
- Csoki, ropi, kóla... biggrin.gif
- Belépési lehetõség a MOTE-ba a helyszínen
- Belépõ ára a szokásos gyorsulási versenyeken is alkalmazott 2.000 HUF/fõ és autó versenybe nevezése esetén + 2000 HUF/autó (Klubtagok részére a nevezési díj 1000 HUF/Autó)
- Kapunyitás 8:00-tól

Morphin
mi lesz ott??

azthiszem családi wellness szarságon leszek 20.-tól, de még nemtom hol, meg hogy tuti-e. ha Opel találkozó vagy ilyesmi akkor én lemegyek lehet...

Zetorg
valaki jön lacházára 21-én?

Kicsizoli
Csinos darab😊

csak egy kicsit fura felirat a csomiajtón...GS/E kellene lennie...de ez a legkevesebb..😊

Készülget a gép lassan, de biztosan..

blackcalibra
Opel Commodore.

Szívesen vigyáznék rá.
Willi Betz
Megvan a vezetékezése és a helye. Szerintem.

belarus
Sziasztok!
Ez most nem ide tartozik de megkérdezem.Azt szeretném megkérdezni,hogy az autoknál a részleges rádióelökészités az milyen.

Willi Betz
Signumból nem is adtak el sokat,ugyanis Vectra volt,mondjuk szerintem szebb volt a hátulja mint a Vectranak.

Willi Betz
Pedig pont a feketén látszik meg elöbb a kosz és az a kényesebb szín.

blackcalibra
Ok😊
Amiket leírtál egyébként, egy jobb érzésû autós egy sima szívóssal is megteszi, hidegen hajtva ugyanis lehet kukázni a hengerfejet is,de turbóshoz azért még van pár szabály amit be kell tartani a turbó miatt.
Morphin
ilyet láttam akkor...el is olvasom gyorsan a tesztet.amúgy a Signum nem kavart valami nagy port sztem, én legalábbis csak néhány darabot látok a belvárosban,és még csak nagy promo-ja sem volt sztem,vagy csak én nem figyeltem régebben<#zavart2>

Morphin
baba lehet, vmelyik nap láttam egy Signum-ot! Azt hiszem 3.2 V6 volt ráírva...nem volt csúnya az sem. Jah és szerintem a fekete szebb<#buck> meg enyém fehér színû és a kis kosz is meglátszik már nagyon!! egy Insigniát nem szabad "elcsúfítani a kosszal"...

Willi Betz
V6 4x4😊

Ezek a bazinagy 19-es kerekek lazán eltûnnek az autó alatt😊

Willi Betz
Nem is neked irányítottam a mondani valóm😊 Csak általánoságban írtam le

blackcalibra
Öt éve van turbós Calibrám, szóval...
Willi Betz
Áztá kutya mindenit dejól néz ki fehérben<#wow1><#szeret>

Már eldöntöttem! Fehér lesz,világos belsõvel😊

Kicsizoli
Ja istenem....<#szeret>

Willi Betz
Szal ebben azért nem kicsi a buksitér😊

Willi Betz
A kisfejtér meg szubjektív,Én pl teljesen jól elfértem magam mögött a 176 centimmel. De a kombiban már nem lesz kicsi a fejtér😊 Az meg,hogy fikázzák az Opelt,csak azért van,mert nem tartozik a prémium kategóriába és egyszerû autó volt. Most ezzel az Insigniaval felléptek az 5-ös BMW,Mercedes szintjére,ugyanakkor még mindig nem látják be sokan (fõleg a VW és japánautó fanok a csõlátásukkal),hogy igenis nagyot lépett az Opel minõség terén.

Morphin
jah, ilyen jól megy?^^ én várnék kicsit és németbõl vmi alig használtat átrittyentenék...amúgy én beleszerettem az Insignia-ba,aztán gyorsan ki is ábrándultam, amikor olvasgattam bõvebb teszteket.hátul eszméletlenül kicsi a hely(vezetõ szempontjából ez tök8,de ennyi pénzért már egész jó nagyobb kategóriásat is kapsz!) viszont tény, hogy nem sok autó van most a piacon ami szebb lenne nála...bár ez is elég relatív,valaki csak azért is fikázza mert Opel<#szomoru1>

Willi Betz
Insignia Sport Tourer 1.6 turbo,1.8,2.0 turbo még nemtudom...

Morphin
Milyen a kiszemelt példány?^^

Willi Betz
Nekem egy 1.9CDTI,de már nem sokáig😊

Morphin
nekem 1,7DTI van, egy igen jó Isuzu konstrukció...hidegen 2ezer fölé nem hajtom sosem,max ha már mentem 10-15percet és még mindig nem mutat változást a hõmérséklet mutató.(turbo meg talán 1700-1800 körül kapcsol be) húzatni ezt meg nincs értelme, hisz dízel...3ezer fölött nem nagyon megy már sehova,csak szép lassan. leállításnál nem ritka hogy 1 percnél többet is pihentetem(addig pakolászok meg miegymás) ha pedig jövök haza(dombra fel) 1esben alapjárati motorral jövök fel,olyankor a turbo nem megy tehát addig is csökken a hõmérséklete,olyankor 5-10mp és leállítom.vigyázok rá nagyon,mint a szemem fényére!<#gonosz1>

Willi Betz
A turbonak lényegesen csökken az élettartama ha hidegen meghajtják,vagy melegen állítják le.

blackcalibra
Szerintem nem konkrétan a "hajtástól" fekszik ki a turbó.
Kicsizoli
Vissaztérve a motorokra állítolag a 2,0 turbo val vannak olyan gondok hogy ha hajtva van, (mint az állat) akkor kifekszik a turboja

A 2,2DTI az egy gõzmozdony állatira megy, 210 körül van vége...és "keveset" fogyaszt ...

Kicsizoli
Nos hát igen...beütött a válság...😞

(vannak korabeli árak is ha gondolod)

Morphin
köszi a pontosítást!
nézegettem használtauto-n. vannak szép példányok...lehet lesz belõle valami,de sajnos most nem ez az elsõ dolog pénzügyileg...

Kicsizoli
A motorválaszték...

1,6 16v 100le, 1,8 16v 125le 2,0 Turbo 200le 2,2 16v 147le
Diesel 2,2DTI 16v 125Le

Morphin
használt G Astra coupe-t venni mennyire hülyeség?? mert nekem nagyon tetszenek...sõt,nekem sima sedan G Astrám van,és emiatt,mégjobban bejönnek a Bertone-k(azthiszem ez a nevük) gondolom dízeles nincs is,mert tudom hogy nagy turbo benzinesekkel gyártották õket. a kérdésem arra irányult volna, hogy mennyire lehetnek széthajtva,mennyire jó konstrukciók ezek a járgányok.

Zetorg
na jó lehet, hogy nagyon a szívemre vettem 😄

Morphin
miért nem lehet elolvasni rendesen azt amit írok??
nem azzal van a baj,hogy módosít...jah és én imádom a veterán kocsikat (69' Charger favorit) hanem az a gond,hogy egyesek igénytelenül csinálják meg...ez az omega is szép lenne...de minek rá 20as felni?? ráadásul pont egy olyan ami ritka szarul néz ki.airride meg nem lenne hülyeség,csak én sztem megunnám 1 hét alatt simán.
Willi Betz +1 (ezekszerint nem csak nekem van hiba a szépérzetemben!)

Willi Betz
Én az Airride-t hanyagolnám...valahogy nem jön be. Meg ezt a bazinagy malomkereket is,inkább kisebbet tennék alá és hangyányit megültetném.

w77d
kegyetlen szép és jó az összhang bárki bármit mond!!

Zetorg
ezek szerint az összes veterános is idióta 😄 amúgy ezek max 17 évesek és elég patent állapotban vannak. ráadásul 4.1-esbõl nem sok szaladgál az utakon... a tulaj meg nem tehet róla, hogy neked nem tetszik.
mi neked a normális autó?

blackcalibra
Én sem azért írtam, de azért gondolom nem kevés lé van benne így sem.
Morphin
az lehet...akkor valószínûleg a többségnek van szar ízlése<#hehe> most nem bántásból írtam,meg mondjuk általánosságban is írhattam volna,mert az utcán annyi barom van aki szegény kocsit elcsúfítja...nem azzal van a baj,hogy megváltoztatja(nekem is van fólia,felni...) hanem, hogy gondolom pénz szûke miatt,nem olyan lesz amilyet az autó megérdemelne...akkor inkább gyûjtenék még rá...<#duma><#wow3>