Házibuli Attilával
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne bántsátok a "házibuli produkciót" mert õk a legjobbak fõleg a csini Barna fiúk illetve a Sárközy -- Lolitta címû és a tökéletesen erre a dallamra épülõ Diana címû slágerét!!!
Szóval tessék bulizni 4 hó 22.-én a budapest Tv-n Attilával!!!
Jah és reméljük a közönség soraiban üdvözölhetjük a nagypapát aki a legdurvább partyarc a csapatban.
Ezúton kérném hogy ha felismeri magát akkor jelenjen meg a képernyõn mert még fizetnénk is érte.
üdv
Szóval tessék bulizni 4 hó 22.-én a budapest Tv-n Attilával!!!
Jah és reméljük a közönség soraiban üdvözölhetjük a nagypapát aki a legdurvább partyarc a csapatban.
Ezúton kérném hogy ha felismeri magát akkor jelenjen meg a képernyõn mert még fizetnénk is érte.
üdv
Szerencsés Janó is fellép néha-néha. :C
Beszteszt komédiacsatorna.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
:DDd
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
<#banplz>#banplz>
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
BpTV -> <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#zavart2>#zavart2><#csodalk>#csodalk><#wilting>#wilting>
Én is most szombat láttam. Az elején még vicces volt hogy elment néha a hang meg ilyenek, de amikor a "SzõrNyeteg" kancigány haverja ott romantikázott a néniknek akkor az már inkább rémisztõ. Még szerencse hogy néha anettka feje van a logó helyén, addig legalább szerencsétlen külföldiek nem tudják hogy ez a fõváros tvcsatornája.
Már ne haragudjatok, de a BP TV-tõl mit vártatok? Ahol Anettke a fõ attrakció?
hát ez sokkolt:CCcc
Sunákon kívül nem sok értékelhetõ van benne:D
Sunákon kívül nem sok értékelhetõ van benne:D
Your suffers will be legendary even in hell!
neeeeeeeee
ez büntet!!
hát bazzeg...
legnagyobb oltás az egészben
házibuli attilával és ottvan a komplett nyugdijas egylet... :DD
ez büntet!!
hát bazzeg...
legnagyobb oltás az egészben
házibuli attilával és ottvan a komplett nyugdijas egylet... :DD
Szegény csajszik...
Gondolom elég gáz lehet nekik ilyen figurák mellett táncolni.
Gondolom elég gáz lehet nekik ilyen figurák mellett táncolni.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Emberekjk, találtam egy kis videjót, aki nem tudja mirõl van szó, az figyelje meg sztem:
Videjó a mûsorból :))
Videjó a mûsorból :))
Szevasztok!
A topik címének végérõl lemaradt az L betû, bocs.
Múlhét szombaton éjjel véletlenül a Budapest TV-re kapcsoltam, és a totyik címében szereplõ mûsorra bukkantam. Szájtátva néztem, azt hittem valamiféle paródia. De nem. :)))
Pár perc alatt körémült a család, és vinnyogva néztük végig a mûsort.
Ha valaki tud letöltési linket régebbi mûsorokról, az legyen szíves tegye közkinccsé!
Néhány link:
Honlap
itt egy másik oldal
A topik címének végérõl lemaradt az L betû, bocs.
Múlhét szombaton éjjel véletlenül a Budapest TV-re kapcsoltam, és a totyik címében szereplõ mûsorra bukkantam. Szájtátva néztem, azt hittem valamiféle paródia. De nem. :)))
Pár perc alatt körémült a család, és vinnyogva néztük végig a mûsort.
Ha valaki tud letöltési linket régebbi mûsorokról, az legyen szíves tegye közkinccsé!
Néhány link:
Honlap
itt egy másik oldal