23
avagy az igényes szórakoztatás netovábbja :)))
-
#23 neked valo
élvezd -
kalvin_imarow #22 Ne bántsátok a "házibuli produkciót" mert ők a legjobbak főleg a csini Barna fiúk illetve a Sárközy -- Lolitta című és a tökéletesen erre a dallamra épülő Diana című slágerét!!!
Szóval tessék bulizni 4 hó 22.-én a budapest Tv-n Attilával!!!
Jah és reméljük a közönség soraiban üdvözölhetjük a nagypapát aki a legdurvább partyarc a csapatban.
Ezúton kérném hogy ha felismeri magát akkor jelenjen meg a képernyőn mert még fizetnénk is érte.
üdv
-
mod #21 Szerencsés Janó is fellép néha-néha. :C -
#20 Többi clip se semmi!:D -
#19 Beszteszt komédiacsatorna. -
#18 :DDd
-
#17 Én Margittól kérném a Kicsi Gyöngyvirágot!!!!44 -
#16 Orrszőrt kiphotoshopolhatták vóna... :))) -
#15 -
#14 BpTV -> -
#13 Én is most szombat láttam. Az elején még vicces volt hogy elment néha a hang meg ilyenek, de amikor a "SzőrNyeteg" kancigány haverja ott romantikázott a néniknek akkor az már inkább rémisztő. Még szerencse hogy néha anettka feje van a logó helyén, addig legalább szerencsétlen külföldiek nem tudják hogy ez a főváros tvcsatornája. -
Vlala #12 Már ne haragudjatok, de a BP TV-től mit vártatok? Ahol Anettke a fő attrakció? -
#11 hát ez sokkolt:CCcc
Sunákon kívül nem sok értékelhető van benne:D -
#10 HU HÁ ez lemaradt:P -
#9 héééééé é é é bébi -
#8 neeeeeeeee
ez büntet!!
hát bazzeg...
legnagyobb oltás az egészben
házibuli attilával és ottvan a komplett nyugdijas egylet... :DD -
#7 hát elég hülyék
de ez a fej hát pfff
milyet röhögtem rajta... :D -
#6 Szegény csajszik...
Gondolom elég gáz lehet nekik ilyen figurák mellett táncolni. -
#5 Egy művész aki fellép a műsorban:
:)))
Talán Ő is szerepel néha:
Margit
:D -
#4 nem semmi,kezdőoldalon 1MB-s kép! -
#3 Emberekjk, találtam egy kis videjót, aki nem tudja miről van szó, az figyelje meg sztem:
Videjó a műsorból :)) -
#2 pfujj loál XDD -
#1 Szevasztok!
A topik címének végéről lemaradt az L betű, bocs.
Múlhét szombaton éjjel véletlenül a Budapest TV-re kapcsoltam, és a totyik címében szereplő műsorra bukkantam. Szájtátva néztem, azt hittem valamiféle paródia. De nem. :)))
Pár perc alatt körémült a család, és vinnyogva néztük végig a műsort.
Ha valaki tud letöltési linket régebbi műsorokról, az legyen szíves tegye közkinccsé!
Néhány link:
Honlap
itt egy másik oldal