Nitro Stunt Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A válaszokat elõre is köszönöm.
Legyen szép a napotok.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
A gyakorló páylák elindulnak. Mikor meg ligába mennék(rendes verseny) Akkor kifagy. Akármit állítok át akkor is:S Mi lehet a gond?(mindenbõl a legfrissebb driver van fent, Windows is most raktam nemrég)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Az install végén, mit kell beírni a licens,password,emailhez?
Mert én ekkor beírtam sok hülyeséget, de nem fogadta el. Majd kiléptem a telepítõbõl most meg updatelem😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
3 pálya(+3 reverse), néhány kocsi, sok skin, jó fizika, belsõ nézet, nincs multi, szép, gyors. Próbát mindenképpen megér!
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
<#eljen>#eljen>
hát akkor biztos jó lesz:p
Géjmrõl:megnéztem a képeket...nemtom mi akar ez lenni,de talán megéri leszedni. Annyira nem vonzz,mint az F-1.
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
A megjelenésre még az idén számíthatunk.
Képek
HSW