Nitro Stunt Racing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Sziasztok,tudja valaki az NSR cd kulcsát.Nekem megvan a demo verzió...ha beütöm a cd kulcsot akkor fog menni szerintetek?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Legyen szép a napotok.

Sland
Angolosítás nincs? 😄

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

AntiHero
Hát nekem nem jó:S
A gyakorló páylák elindulnak. Mikor meg ligába mennék(rendes verseny) Akkor kifagy. Akármit állítok át akkor is:S Mi lehet a gond?(mindenbõl a legfrissebb driver van fent, Windows is most raktam nemrég)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
1 kérdés:
Az install végén, mit kell beírni a licens,password,emailhez?
Mert én ekkor beírtam sok hülyeséget, de nem fogadta el. Majd kiléptem a telepítõbõl most meg updatelem😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

arty
németül megjelent! 😊

3 pálya(+3 reverse), néhány kocsi, sok skin, jó fizika, belsõ nézet, nincs multi, szép, gyors. Próbát mindenképpen megér!

Forza.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JohnnySmith
De a trackmanianak semmi köze az nfs-hez nem is lehet hasonlítgatni semmilyen sziten... szvsz a tm sokkal szórakoztatóbb mint az nfs...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

DjDano
A Trackmania egy rakat szar, ahhoz képest a NFS szimulátor 😄 Ez meg csak megint egy 3-4 játékból összegyúrt valami lesz, bárcsak ne lenne igazam 😊

ahamm,egyébként ez tényleg új reg..mer a régi bannolva lett<#hehe><#hehe>...de akkor én se szóltam semmit hozzád,ha nem nekem ment...

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

szoltan
jájj bocs! nem neked ment😊))

Hala Madrid!

szoltan
mert újreg vagy, ráadásul egy láma<#lama><#lama><#lama>

Hala Madrid!

de a franc kivan..a #3 hsznél amikor válaszoltatok phail-t írt ki és nem Dexantrealt<#rolleyes>...hogy is van ez akkor?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

bezony<#eljen>...na és közöd?szal kussolj<#hehe>

JohnnySmith
Sztem törés nem lesz benne😊 Felesleges is lenne, ahogy az autokat elnézem nem tartanának sokáig 😊)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

ngcsnet
szerintem jólesz, képeket elnézve roncsderbis sarazódás meg jó fizika lehet benne...

JohnnySmith
Nagyon kis pofás gamenek ígérkezik😊 Várjuk szeretettel 😊

ngcsnet
"...a fejlesztõk megpróbálják ötvözni a Trackmania szórakoztató stílusát..."
<#eljen>
hát akkor biztos jó lesz:p

szoltan
újreg?😄

Hala Madrid!

ngcsnet
miért is?

mucsácsó
pfff...hát majd meglássuk...talán jó lesz..
Mé lenne az?<#rolleyes> Istencsászárról midnenki tudja, hogy szereti az autós géjmeket, legalábbis azok igen, akik nyitott szemmel járnak-kelnek az esgén..de te úgy látom,hogy nem😛<#hehe>...sasolj be az F-1challenge topikba, õ ott a házigazda, meg talán téma nyitó is,nemtom ezt már. Topikot meg mindenki nyithat, csak arra ügyeljen,hogy ne nyisson oylat,amit már más megnyitott.

Géjmrõl:megnéztem a képeket...nemtom mi akar ez lenni,de talán megéri leszedni. Annyira nem vonzz,mint az F-1.

phall
topiknyitási kényszer? :|

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

Istencsászár
A Gameseed bejelentette, hogy egy új autóverseny játékon dolgoznak amely a Nitro Stunt Racing nevet kapta. A játékban a fejlesztõk megpróbálják ötvözni a Trackmania szórakoztató stílusát a realizmussal, erre van némi esély, mivel a Gameseed munkatársai már tapasztalt programozóknak számítanak a szakmában.
A megjelenésre még az idén számíthatunk.

Képek

HSW