25
Nitro Stunt Racing
-
#25 Trailer -
DavJan #24 Sziasztok,tudja valaki az NSR cd kulcsát.Nekem megvan a demo verzió...ha beütöm a cd kulcsot akkor fog menni szerintetek?
A válaszokat előre is köszönöm.
Legyen szép a napotok. -
#23 Angolosítás nincs? :D -
#22 Hát nekem nem jó:S
A gyakorló páylák elindulnak. Mikor meg ligába mennék(rendes verseny) Akkor kifagy. Akármit állítok át akkor is:S Mi lehet a gond?(mindenből a legfrissebb driver van fent, Windows is most raktam nemrég) -
#21 1 kérdés:
Az install végén, mit kell beírni a licens,password,emailhez?
Mert én ekkor beírtam sok hülyeséget, de nem fogadta el. Majd kiléptem a telepítőből most meg updatelem:) -
#20 németül megjelent! :)
3 pálya(+3 reverse), néhány kocsi, sok skin, jó fizika, belső nézet, nincs multi, szép, gyors. Próbát mindenképpen megér!
-
#19 Nitro Stunt Racing: Stage 1 képek -
#18 Nitro Stunt Racing: Stage 1 videó és képek -
#17 De a trackmanianak semmi köze az nfs-hez nem is lehet hasonlítgatni semmilyen sziten... szvsz a tm sokkal szórakoztatóbb mint az nfs... -
#16 A Trackmania egy rakat szar, ahhoz képest a NFS szimulátor :D Ez meg csak megint egy 3-4 játékból összegyúrt valami lesz, bárcsak ne lenne igazam :) -
Dexantreal #15 ahamm,egyébként ez tényleg új reg..mer a régi bannolva lett...de akkor én se szóltam semmit hozzád,ha nem nekem ment... -
#14 jájj bocs! nem neked ment:))) -
#13 mert újreg vagy, ráadásul egy láma -
Dexantreal #12 de a franc kivan..a #3 hsznél amikor válaszoltatok phail-t írt ki és nem Dexantrealt...hogy is van ez akkor? -
Dexantreal #11 bezony...na és közöd?szal kussolj -
#10 Sztem törés nem lesz benne:) Felesleges is lenne, ahogy az autokat elnézem nem tartanának sokáig :)) -
#9 szerintem jólesz, képeket elnézve roncsderbis sarazódás meg jó fizika lehet benne... -
#8 Nagyon kis pofás gamenek ígérkezik:) Várjuk szeretettel :) -
#7 "...a fejlesztők megpróbálják ötvözni a Trackmania szórakoztató stílusát..."
hát akkor biztos jó lesz:p -
#6 újreg?:D -
#5 miért is? -
#4 pfff...hát majd meglássuk...talán jó lesz.. -
Dexantreal #3 Mé lenne az? Istencsászárról midnenki tudja, hogy szereti az autós géjmeket, legalábbis azok igen, akik nyitott szemmel járnak-kelnek az esgén..de te úgy látom,hogy nem:P...sasolj be az F-1challenge topikba, ő ott a házigazda, meg talán téma nyitó is,nemtom ezt már. Topikot meg mindenki nyithat, csak arra ügyeljen,hogy ne nyisson oylat,amit már más megnyitott.
Géjmről:megnéztem a képeket...nemtom mi akar ez lenni,de talán megéri leszedni. Annyira nem vonzz,mint az F-1. -
#2 topiknyitási kényszer? :| -
#1 A Gameseed bejelentette, hogy egy új autóverseny játékon dolgoznak amely a Nitro Stunt Racing nevet kapta. A játékban a fejlesztők megpróbálják ötvözni a Trackmania szórakoztató stílusát a realizmussal, erre van némi esély, mivel a Gameseed munkatársai már tapasztalt programozóknak számítanak a szakmában.
A megjelenésre még az idén számíthatunk.
Képek
HSW