2320
-
Gabe18 #35 most nem azért,de a topic címéből,és tartalmából mire következtetsz? -
#34 csá
megjelenik Pc-re is? -
#33 Na ezt nem is gondoltam volna... -
CUCLI #32 hát a zenéje az jó ^^
szerk: mi a szám címe? :D -
#31 LOL, én voltam hülye!
-
#30 Biztos, h ez a válasz nekem jött?
-
Gabe18 #29 Lehet,de felesleges találgatni.
Viszont a cimben lévő "teszkós kontroller ajánlott" ötletet óvatossan kezelném.Inkább valami nivósabb darabot ajánlok,mert itt a tűzgomb egy óra mulva kiesik a helyéről ha nem birja az extra megterhelést... -
#28 De nem lehet nagyon a portolt gémeknél részletesen beállítani az "advanced" mint PC-s gémeknél. Sztem ez a nagy baj mert követelik az atom vidikarit-tripla vagy semmi-
-
Gabe18 #27 Hát azon valószínű el fog indulni,de túl nagy parádét ne várj. -
haxoror #26 A Call of Cthulhu-t csak egyetlen programozó portolta és rohatt jól sikerült, tényleg sok műlik ezen, reménykedjünk :) -
#25 Nem nagy szám: FX5200
-
Gabe18 #24 Hát milyen kártyád van? -
Gabe18 #23 Végülis szerintem a portolás minőségén múlik.Ha jól megcsinálják akkor azért olyan rettentő atom gép nem kéne neki,de ha nem törődnek vele sokat,akkor előjöhet az ami a HALO-nál volt,hogy irreális lesz e gépigény. -
#22 Sztem vidikari csere lesz a vége. Sajna pont most vok leégve-picsába-
-
haxoror #21 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ VÉGRE JEEEEEEEE!!!!!!! -
#20 Ja! Asszem már most kéne, h hirdessék, na mind1 és RE4-ét? Vagy még nagyon távol az is?
-
#19 onimusha 3 hogy megy nálad??? Annál szvsz több powa kell neki. Marhasok effekt meg szörnyike van a képernyőn egyszerre -
Gabe18 #18 Hát arról egyenlőre nemigen van infó. -
#17 hát nekem nem jött már be annyira a harcközpontosultsága, inkább az 1. részhez hasonló puzzle meg ugri bugri játékmenetet szerettem benne -
#16 Micsoda a PoP pont a harc miatt jó, sőt nekem csak amiatt :) -
#15 Nem tudja valaki azon játékok listáját amiketet átportolnak pc-re és az ubi kiad? -
#14 A POP elmehet a sarokba pislogni. Köze nincs hozzá ha a harcot nézzük.POP is remek játék, de azt én nem a harcok miatt szeretem,ami a 3. részben már túl sok volt. -
#13 teljesen más kategória:) -
#12 Azt a mega ultra rutál nagyanyját neki, ez kell a szegény pc-s népnek, mekkora kombók vannak benne, áááááááááá, el se hiszem hogy végre kiadják pc-n is, még jó hogy haver kontrollerje pont nállam van :) -
#11 Hááth.. Nincs vele tapasztalatom de elég primitívnek tűnik.. POP jobb.. Persze majd kiderül ha megjelent -
#10 Kéne a minmális gépigény, nemtok utána nézni mert qrvqa lassú a netem. Érti?
-
Mindent elrárulnak!!
(Falbav: Vidikari csere lesz a vége.)
-
Gabe18 #8 Most ezt a kérdést nem értem... -
#7 ráadásul a Resident Evil 4 is áprilisban jön:) -
Gabe18 #6 Én is várom,de kérdéses a pc-s siker,mert ennek az irányitása is elég bajosnak tűnik gamepad nélkül. -
#5 Léccí!! Mogyátok már meg mekkora gép kell ehhez? THX!!! [dial-up-om van] :-(
-
#4 AZMEGMEGBA**aztabüdös****abaszameg:DD VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE !!!!!! -
#3 joy beizzítva, jöhet...^^ -
#2 gameplay -
#1 Jövő hónapban érkezik a Capcom atomhangulatos PS2 henteldéjének PC átirata!
trailer