2320
-
#119 ja és egy profi lécci banneroljon má egyet:) -
#118 óóóó hogy fosna rá az ég,most néztem és ez is meg resi4 is júni eeljére van írva,legalábbis tothegame.com szerint:( -
#117 most megint elgondolkodtam egy kicsit:űűűű de picsáúl várom ezt a gémet:)) -
#116 :) de kedves vagy:D -
#115 meglátom még -
#114 :)
és ha nem azt mondja?akkor csak vacsora?:D -
#113 na mostan jól felizgultam,azt meghesszeltem ezt a két videot:
http://www.gametrailers.com/gamepage.php?fs=1&id=2310
na aki ezek után azt mondja,hogy ez jól nyomható bill+egér azt meghívom ebédelni:))
én nálam az első két gémbe benne van a pop összes része,de az ottani harc lóf@sz ehhez képest -
Gabe18 #112 Hát igen,"az ugrok,levegőből szétsorozok egy rámtámadó démont,földre érkezés után gurulás,majd felpattanva kardal lekaszabolok egy újabbat,és mindez 3-4 másodperc alatt" stilusú megoldások jellemzik ezt... -
#111 mondjuk aztán nehogy az legyen,hogy pont a gamepad beállításokkal kel fosolni,hogy jól bekonfigoljuk,me hát ilyen is előfordult má:) -
#110 hát őő,videók és konzolos haverok elmondása alpján onimusha 3 egy öszvér konvoj ehhez képest
én már vajazom a gamepadem -
Gabe18 #109 Hát én PS2-n régen a DMC 1-el játszottam még.Az alapján bill-re ezt nem lehet normálissan megcsinálni.Ez tipikus "arcade" akció játék.Olyan mozgásokal,és játékmenetel,amikhez kell a gamepad.
Persze biztos be lehet majd bill-re állitani,de az egy extra nehezités lesz ugy.Pedig állitóleg ez a 3. rész eleve igen durva nehézségű. -
#108 Mért? O3-ban tökéletesen ment nekem, csak el kell találni a megfelelő billentyű beállítást.
-
Gabe18 #107 Na az biztos.Arról kár is álmodozni hogy ezt villámgyors ugra-bugra-ütöm-vágom-lövöm akciót billentyűzetre be lehet rendessen kalibrálni. -
#106 inkább a kontrolleren gondolkodjon akinek nincs mert billel horror lesz a játék:D -
#105 Jó, jó ez is megteszi. THX skacok!
-
Gabe18 #104 Hogy mivel az FX széria támogatott,igy el fog indulni.De 5200-n ne számits sok jóra,alapbeállitások maximum. -
#103 azt hogy megy vele -
#102 nekem 5200 -
#101 Akó ez mit jelent?
-
Gabe18 #100 De tudtomal FX csak 5200,5600,stb... van.Szóval csak ötezer-valahányas. -
#99 De nekem Fx5 van :(
-
#98 ott van hogy fx/6/7 :) -
#97 FX5 families??? Nincs rá esély hogy fusson?
-
#96 :D -
-
#94 áááá kössz naon jók a videok -
#93 ááááá nem nagy a gépigény sztem....de ki tudja -
#92 remélem nem lesz benne olyan hiba, mint az Onimusha 3-nál, hogy egy bizonyos effektnél belassult mint állat a Gef6600-asomon..Ebben azért 10x több effekt van mint abban, remélem a legjobbakat -
#91 gépigény
Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
Processor: 1 GHz Pentium® III or AMD Athlon™ (or better)
RAM: 256 MB
Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
Sound Card: DirectX 9.0c compliant (or better)
DirectX Version: DirectX 9.0c or higher (included on disc)
CD-ROM: 12x or faster CD-ROM
Hard Drive Space: 1.2 GB minimum
Peripherals Supported: Gamepad
*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families. -
joe1980 #90 Ezt a játékot PC-n szeretném játszani,ugyhogy jöhet -
#89 na még 2 hét:O addig nézzétek meg a video review-t ITT -
#88 az jó:D -
#87 Én játszottsm ps2-n a Devil My CRy1 el és tetszett.tehát én is várom -
#86 omg -
#85 THX!!
-
#84 Nem olvasom L :PPPPP
-
valaminick #83 Látod pl. ez is egy spoiler mert lelöttem a poént rólad előre bár ez inkább utólag van na mind1 :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A-nyukád szólt hozzá gúnyosan te te kis :D -
#82 ez jó példa volt!!!!:P -
haxoror #81 Röviden az pl amikor beordítod a moziban a film elején hogy te már láttad és a kertész a gyilkos, lelövöd vele a poént. -
haxoror #80 SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmről, ami rontaná a dolog élvezhetőségét azok számára, akik a későbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler szöveg