2320
  • ThugEdge
    na közben resi 4-el is megy a fékezés,bár azzal már volt egy pár hete
    vmi biztos lesz,vmi lesz
    én júni első hetét mondok
  • berlinboy6329
    JJééé.én se.1 perce még normális volt.
  • ThugEdge
    pont most mondtam:)
    zsír
  • MimaSKATE
    ha nem bajj bátorkodtam másik banner-t csinálni és berakatni , nem gond?
  • ThugEdge
    úúúúúúúúúúúú de zsír a bráner..őőő banner nem is vettem észre,hogy meg van a széle sztájlozva,grat
  • berlinboy6329
    Épp szedem.Az NFo-ját.De 360kb és már 1 MB-t leszedett. :)
  • MimaSKATE
    jah de igy voltam thaw nél is de rá 1-2 napra kijött normálisan
  • Gabe18
    Én minden mindegy alapon nekiálltam.2.1%-ig jön,utánna semmi.Ahogy néztem a többi letöltő is itt akadt meg...Ez nem sok jót jelenet...
  • MimaSKATE
    az biztos
  • Gabe18
    Ez mondjuk igaz.
  • ThugEdge
    én azt tapasztalom,hogy nforce az utóbbi időben lassú,már rég-akár 1-2 napja is kint van egy release mire kirakják,de aki tud tájékozódni mindig megtalálja:)
  • Gabe18
    Hát nem tudom,ha kamu akkor alapossan utánnanézett aki csinálta,mert CD-s verziót csinált,és CD meghajtó kell neki valóban,meg a méret is stimmel.
    Meg nem tudom FAKE verziókat a nagyon várt játékokhoz szoktak csinálni,ekkörül meg nem volt akkora nagy várakozás.Hát szóval nem tudom.Mindenesetre egyenlőre nforc-on nincs,ugyhogy bármi lehet.
  • Seth
    1 hónapja volt ugyanilyen Resident Evil 4-es, szóval a "mindjárt kijön" azt jelenti, hogy szeptember .... (vagy júni 9, azt is olvastam, vagy péntek 13, f@sz tudja má:D)
  • gamerman01
    VAGY NEM:S
  • ThugEdge
    na ez már jó jel,innen pár nap és kint van,legalábbis így szok lenni:)
  • Gabe18
    "Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
    "
    "*Supported Video Cards at Time of Release
    NVIDIA® GeForce" FX/6/7 families
    ATI® Radeon® 9200-9800/X families.
    "

Ezek szerint nem.
  • gamerman01
    Ati Radeon 8500-öm van.
    Tudok majd jáccani eme gémmel.
  • Gabe18
    ELŐRE SZÓLOK HOGY AZ NFORCE-ON MÁR A FÓRUMBEN FAKE-NEK MINŐSITETTÉK!!!

Tehát csak mint amolyan érdekesség:

Torrent-es DMC3 RELOADED
  • MimaSKATE
    igazadvan ennek löttek....
  • Gabe18
    Én már lemondtam róla...
    Ahogy nézem külföldi fórumokon (már amennyit megértek belőle kevéske angol tudásomal),a legtöbben már elkönyvelték a szeptembert,aki még nem az az Ubisoft oldalon lévő 5.23-ba kapaszkodik,de hát szerintem ennyi idő alatt ha megjelent volna,akkor valaki talált volna rá bizonyosságot...
  • MimaSKATE
    ma sincs semmi (eddig)
  • MimaSKATE
    jaja ne huzzanak mindenkit
  • Gabe18
    Itt az Ubisoft-nál egyértelműen 5.23 van melléirva,ez a legnagyobb szánalom az egészben.Legalább levennék ezt a dátumot ha mégsem jött ki.

• Gabe18
    A gamespot nem "hivatalos oldal" csal egy játékokal foglakozó oldal,és általában a gamespot-gemefaqs ugyanazt a dátumot teszi a játékok mellé.Mindkettőn jóideje a 5.23-as dátum szerepel,de ez nem jelent semmit...
  • CalebJoe
    Az Ubisoft oldalán azt írja még mindig, hogy 2006 tavasza de a Resident Evil 4-hez viszont azt hogy már a boltokban van.
    Mi a pöcsért nem a Capcom adja ki remélem nem variált az Ubisoft rajta.
  • Pepee999
    Itt írják: http://www.gamespot.com/pc/action/devilmaycry3specialedition/index.html?q=devil%20may%20cry
  • Gabe18
    Valami linket adj már erről a hivatalos csoda oldalról,ahol ez ilyen biztossan fent van.Had örüljünk mi is.
  • Pepee999
    VÁÁÁ! HIVATALOS OLDALRÓL TUDOM!!
  • ffxi
    Bizonyísd be!:)
  • Pepee999
    MEGJELENT!!!
  • Pepee999
    HALLJÁTOK?????
  • Pepee999
    Gyerekek mindenki figyuzzon ide!!!! A DMC3 már hivatalosan is, MEGJELENT!! EZ MÁR TUTI BIZTOS!!!!!
  • Pepee999
  • Pepee999
    Rohadjon meg az összes tetves buzi, aki ámítja a népet! Kapják be a nemlétező tudjátok mimet!
  • MimaSKATE
    az hát basszák mindenki agyát azzal hogy: x nap kijön örül a nép mindt állat aztán ki sem jön hülye állatok
  • Gabe18
    Akkor annak a rohadt Ubisoft köcsögnek az oldalán mért az 5.23 van még mindíg.Hát azt sem tudják mit csinálnak saját maguk?Hülye barmok...
  • MimaSKATE
    én is
  • Seth
    Muhahaha, hurrá nem jön ki!!!!
    [megőrült]
  • MimaSKATE
  • ffxi
    Lehet, h idén ki sem jön :X