2320
-
#360 na közben resi 4-el is megy a fékezés,bár azzal már volt egy pár hete
vmi biztos lesz,vmi lesz
én júni első hetét mondok -
#359 JJééé.én se.1 perce még normális volt. -
#358 pont most mondtam:)
zsír -
#357 ha nem bajj bátorkodtam másik banner-t csinálni és berakatni , nem gond? -
#356 úúúúúúúúúúúú de zsír a bráner..őőő banner nem is vettem észre,hogy meg van a széle sztájlozva,grat -
#355 Épp szedem.Az NFo-ját.De 360kb és már 1 MB-t leszedett. :) -
#354 jah de igy voltam thaw nél is de rá 1-2 napra kijött normálisan -
Gabe18 #353 Én minden mindegy alapon nekiálltam.2.1%-ig jön,utánna semmi.Ahogy néztem a többi letöltő is itt akadt meg...Ez nem sok jót jelenet... -
#352 az biztos
-
Gabe18 #351 Ez mondjuk igaz. -
#350 én azt tapasztalom,hogy nforce az utóbbi időben lassú,már rég-akár 1-2 napja is kint van egy release mire kirakják,de aki tud tájékozódni mindig megtalálja:) -
Gabe18 #349 Hát nem tudom,ha kamu akkor alapossan utánnanézett aki csinálta,mert CD-s verziót csinált,és CD meghajtó kell neki valóban,meg a méret is stimmel.
Meg nem tudom FAKE verziókat a nagyon várt játékokhoz szoktak csinálni,ekkörül meg nem volt akkora nagy várakozás.Hát szóval nem tudom.Mindenesetre egyenlőre nforc-on nincs,ugyhogy bármi lehet. -
#348 1 hónapja volt ugyanilyen Resident Evil 4-es, szóval a "mindjárt kijön" azt jelenti, hogy szeptember .... (vagy júni 9, azt is olvastam, vagy péntek 13, f@sz tudja má:D) -
#347 VAGY NEM:S -
#346 na ez már jó jel,innen pár nap és kint van,legalábbis így szok lenni:) -
Gabe18 #345 "Video Card: 128 MB DirectX® 9.0c-compliant AGP or PCI Express graphics card (256 or higher for High Graphics Detail support) (see supported list*)
"
"*Supported Video Cards at Time of Release
NVIDIA® GeForce" FX/6/7 families
ATI® Radeon® 9200-9800/X families.
"
Ezek szerint nem. -
#344 Ati Radeon 8500-öm van.
Tudok majd jáccani eme gémmel. -
Gabe18 #343 ELŐRE SZÓLOK HOGY AZ NFORCE-ON MÁR A FÓRUMBEN FAKE-NEK MINŐSITETTÉK!!!
Tehát csak mint amolyan érdekesség:
Torrent-es DMC3 RELOADED -
#342 igazadvan ennek löttek.... -
Gabe18 #341 Én már lemondtam róla...
Ahogy nézem külföldi fórumokon (már amennyit megértek belőle kevéske angol tudásomal),a legtöbben már elkönyvelték a szeptembert,aki még nem az az Ubisoft oldalon lévő 5.23-ba kapaszkodik,de hát szerintem ennyi idő alatt ha megjelent volna,akkor valaki talált volna rá bizonyosságot... -
#340 ma sincs semmi (eddig) -
#339 jaja ne huzzanak mindenkit -
Gabe18 #338 Itt az Ubisoft-nál egyértelműen 5.23 van melléirva,ez a legnagyobb szánalom az egészben.Legalább levennék ezt a dátumot ha mégsem jött ki.
-
Gabe18 #337 A gamespot nem "hivatalos oldal" csal egy játékokal foglakozó oldal,és általában a gamespot-gemefaqs ugyanazt a dátumot teszi a játékok mellé.Mindkettőn jóideje a 5.23-as dátum szerepel,de ez nem jelent semmit... -
#336 Az Ubisoft oldalán azt írja még mindig, hogy 2006 tavasza de a Resident Evil 4-hez viszont azt hogy már a boltokban van.
Mi a pöcsért nem a Capcom adja ki remélem nem variált az Ubisoft rajta. -
#335 Itt írják: http://www.gamespot.com/pc/action/devilmaycry3specialedition/index.html?q=devil%20may%20cry -
Gabe18 #334 Valami linket adj már erről a hivatalos csoda oldalról,ahol ez ilyen biztossan fent van.Had örüljünk mi is. -
#333 VÁÁÁ! HIVATALOS OLDALRÓL TUDOM!! -
#332 Bizonyísd be!:)
-
#331 MEGJELENT!!! -
#330 HALLJÁTOK????? -
#329 Gyerekek mindenki figyuzzon ide!!!! A DMC3 már hivatalosan is, MEGJELENT!! EZ MÁR TUTI BIZTOS!!!!! -
#328 -
#327 Rohadjon meg az összes tetves buzi, aki ámítja a népet! Kapják be a nemlétező tudjátok mimet! -
#326 az hát basszák mindenki agyát azzal hogy: x nap kijön örül a nép mindt állat aztán ki sem jön hülye állatok -
Gabe18 #325 Akkor annak a rohadt Ubisoft köcsögnek az oldalán mért az 5.23 van még mindíg.Hát azt sem tudják mit csinálnak saját maguk?Hülye barmok... -
#324 én is -
#323 Muhahaha, hurrá nem jön ki!!!!
[megőrült] -
#322 -
#321 Lehet, h idén ki sem jön :X