39
A fiatal magyar gitárvirtuóz, Lukács Peta, ki tehetségével és tudásával nem egy több éve a pályán lévő profi zenészt elbűvölt már.
-
#39 Peta gitárszólója a Közeli helyeken (Bikini) c. számban - kűdős :-) -
Thanatos #38 ő volt tegnap vagyis már ma bikinivel kolibuli-n, durván nyomta nagyon :D -
#37 Lukács Petát megtalálhatjuk a márciusi Zenész magazin címlapján, sőt még interjú is van vele :-) kép -
#36 Sikerült beszereznem egypár cuccot a Europen Mantrától és a Warningtól(mindkettőben Peta szerző, gitáros). Nagyon ottvannak, nem csak Peta, de az egész királyul szól! A 94-es Warning lemezen már úgy tolja mint most, pedig akkor még csak 20 éves volt! A Mantra lemezen szintén nagyon súlyos a gitár, de ott a dob, meg a billenytűk is több szerepet kapnak. Mindkettő album sirályul sirály :) -
#35 és mi a véleményed róla? elképesztő, igaz? :)
-
mod #34 Én ismerem. -
#33 Boldog szülinapot Petának!
-
#32 jaja.
bár sztem ő is van olyan jó mint Vai meg Satriani, mind technikába, mind kreativitásba :) mondjuk ilyen magas szinteken nehéz összehasonlítani két gitárost -
#31 igen, igazad van :) -
#30 Szerintem korábban. :)
Ugyanis volt egy Warning nevü zenekara is... -
#29 azert a Steve Vai sem kispalyas:)na meg Joe Satriani... -
#28 Egy kis ismertető:
A zenekar többi tagja ősszel , vagy télen született . Peta tavasszal , április 6.-án , Pápán .
Először fuvolázni tanult , majd '88-tól kezdett gitározni , bár a doboláson is gondolkodott. A mai napig imádja a dobokat . Különböző zenei hatások érték , sok stílusban "otthon van" ,ezért is közreműködő sok lemezen ,mégis a szívéhez legközelebb a rock zene áll . Még egy éve sincs a Rock Band-ben , de már sok rajongója van , a bemutatásnál igazi vastapsot kap a közönségtől .
A magánéletben szelíd , kedves fiú , a színpadon viszont - bár alázatos - alig tud a bőrében megmaradni .
Nem csak a gitározás mestere , a modern stúdiótechnikát is jól használja , a SZÜLETTEM SZERETTEM album vezető hangmérnöke is ő volt .
és , hogy mit csinál szabadidejében ? :
"A gitározáson kívül a másik kedvenc időtöltésem , elmélkedni az élet értelmén . Eddig sajnos nem sikerült rájönnöm egészen pontosan , hogy mi volna az... Ha egyszer mégis rájövök , ígérem , szólok ! "
KEDVENCEK :
étel : Göngyölt marhafelsál
ital : reggel kakaó , aztán pl. traubi , de ez változó
évszak : tavasz
időtöltés : koncerten gitározás
zene : nincs. vagy van , de akkor rengeteg
gitáros : Allan Holdsworth , John Scofield , Van Halen , Mark Knopfler , Steve Vai....
ünnep : karácsony
város : Cancun (Mexikó)
Kívánság : Jó napot kívánok !
-
#27 Peta akusztikus gitárszóló részlet pár mp -
#26 szedd le a videókat, aztán látogass el a honlapra www.lukacspeta.hu, ha teccene, akkor adhatok lemezt :) -
#25 az biztos :)) -
#24 aha, meg is nyerné rögtön. iszonyat durva a gyerek, hangja is van, szépeket szokott vokálozni -
#23 Nem ismerem.. -
#22 hu vazzeg...nemsemmi a csoka...ez megert egy topikot:) -
#21 először azthittem valamelyik megasztáros:D -
#20 ne flémeljetek plz, a téma Lukács Péter :) -
#19 anyádról beszélsz?:} -
#18 miért? :) -
#17 A logodban lévő hulláról beszélsz? Mert az tényleg az -
#15 legjobb :)) -
#14 Nem rossz, nem rossz! -
#13 Látva van már mindeggyik :) -
#12 nézd meg a videókat, tecceni fog :) ;) -
#11 -
#10 nemteccik? sztem jó :DDD mondjuk nemvok benne a szakmába, a rockot jobban szeretem :) -
#9 hát nem tudom:P -
#8 az biztos, és minden stílusban otthon van! legyen az metal, blues vagy akár techno lásd
Medgyesi Péter útelágazás remix by Peta -
OPM #7 elég durván tolja -
#6 És ismét egy RockBandes szóló a Cserháti István Emlékkoncertről -
#5 agárdi RockBand koncerten Peta szólója :) -
#4 Peta gitárszólója a 2005-ös RockBand lemezbemutató koncertjén -
#3 Peta és Tátrai Tibor:
-
-
#1 Hello!
Azt hiszem megérdemli ezt a topikot Magyarország feltörekvő tehetsége :)
Peta 2001-ben kezdte pályafutását az Europen Mantra zenekarával, kiknek első nagylemezük a F.A.Q Alive 2005-ben jelent meg.
2004től a the Rock Band tagja, és számos híres előadó lemezén hallható.
Emellett a híres spanyol-olasz gitárművész Al Di Meolával is koncertezett már együtt.
Nekem az egyik kedvencem páratlan élmény hallgatni a játékát