22
Ez a WinFast kártyákhoz kiadott \"fantasztikus\" kezelőprogram
  • gyaktdoker
    #22
    miért van az hogy szagad és csíkozodig is a kép a hang az jo kb 10 éves kártya ujra raktam kiszetem a kártyát és vissza de ugy is csinalja
    tegnap előt még jo volt és tegnap már szagadot mamár egyre rosszab :S :'(
  • Peti817172M
    #21
    Nekem digitalizáló kártyám van ugyanebből a típusból, a probléma az, hogy vibrál a kép, meg szemcsés, mintha rossz lenne a kábel, pedig ugyanavval a kábellel TV-re kötve tökéletes volt a kép, tehát a kártyával vagy a szoftverrel van valami. Ötlet?
  • extrafiu
    #20
    Aham, értem, köszönöm a választ. A PVR-ben talán annyit sikerült elérnem, hogy nálam .avi-ba való átvétel során talán kevésbé pixeles a kép, de ezt csak akkor lehet észlelni, ha elég közelről nézzük a monitort.
    Valószínű az lesz amit javasoltál, majd valamilyen programmal próbálok néhány minőségjavító eljárást végezni rajta.
  • Zoliikp
    #19
    Régebben használtam én is, sokat mérgelődtem a minőség miatt. Sajnos alapból nem tudja javítani, ehhez szükséged lesz egy jó videó szerkesztőre. Abban különböző szűrőkkel megoldható a zajszűrés, élesítés stb. Ha már van, a programmal vedd fel az anyagot a Capture gombbal. Így olyan formátumba kerül, amivel jobban dolgozik, nem kell konvertálni.
  • extrafiu
    #18
    Szép jó estét. Rendelkezem én egy Winfast TV2000 xp expert tv kártyával, és a következőt szeretném megtudni. Van egy már régebbi JVC GR-FX14EG típusú kamerám, amit természetesen a tv kártya segítségével tudok csak gépre kötni.
    A kártya kiválóan működik, csak azt szeretném e megtudni, hogy lehet e valahogy a minőségen javítani. A winfast pvr programban, már állítgattam különböző kódekeket, és kbps-eket, és egyéb beállításokat, de minőség terén nem volt változást. TV-re, videóra kötéskor sokkal szebb a kép minősége, arra nem panaszkodom, ellenben gondoltam arra is, hogy lehet azért ilyen gépen a minsőég, mert tv kártyán keresztül jön át az egész.
    Nem olyan vészesen rossz a minőség, jobb mint egy webkameránál, de azért nem mondom rá, hogy jó, inkább csak elmegy.
    Ha valaki tud némi infót ezzel kapcsolatban, örülnék ha megosztaná velem, és más ilyen téren érdekelt fórumtársammal is. Előre is köszönöm.
  • Hmuda
    #17
    Kisebb problémám lenne a PVR2-vel.

    A kártya amit használok egy WinFast TV2000 XP Expert WDM Video Capture típus.

    A feltelepített driver ez volna, ennél újabbat sehol nem találtam, még a hivatalos oldalon is valami ókori maradvány van. Ezzel már használható a PAL-60 is a kártyán, amit alapból adtak hozzá az nem volt erre képes.

    Rá lett kötve egy XB360 és ad 60Hz-n képet, de kicsit érdekes módon.

    50Hz-es beállításnál, síma PAL módban remek képet ad:



    De amint átrakom 60Hz-re és PAL-60-ra, a kép ilyen lesz:



    Olyan mintha két képet akarna kirakni, csak a második el van csúszva pár pixelnyit és halványabb.

    Az érdekelne, hogy van-e erre valami gyógyír. A PVR2-ben már mindenfélével próbálkoztam, sikertelenül.
  • Evin
    #16
    Miért nem töltöd le a Leadteck honlapjáról?! Ez ingyenes program.
  • borzak istvan
    #15
    Helo sziasztok van nékem egy olyan kérésem akinek megvan a winfast
    tv2000 xp expert tv kártya eredeti telepítő lemeze és megtenné részemre
    eljuttatni azaz a (másolatát)nagyon szépen megköszönném
    e-mail címem [email protected]
  • matee100
    #14
    Van egy Winfast TV2000XP Deluxe-om, és az lenne a problémám, hogy a WinfastPVR nem ismeri fel a kártyát. Se az egy, se a kettő. A Video Capture driverrel lesz valószínű a gond, mert amúgy az FM az megy. A Video Capture és az Audio Capture drivert "rá kellett erőltetni" a Windowsra, mert amúgy automatán nem ismerte fel. Mit tudnék tenni? Azért lenne fontos a PVR, mert ezzel tudom használni a távirányítót... Vagy esetleg tud valaki javasolni egy másik programot, amivel tudom használni?
    Köszönöm előre is a segítséget!
  • M0RN1NGST4R
    #13
    most telepitettem újra a windows-t. fel sem ismerte rendszerinduláskor, hogy van vmilyen bővitőkártya a gépen. a computer management-ben találtam rá némi utalást, ám driver telepitése közben a gép újraindul. nagyon remélem, hogy ez a cmos reset-es dolog segit vmit, mert ebből a tv kártyából már rohadtul elegem van.
  • zsotee
    #12
    Nekem is volt hasonló problémám. Csak nálam egy áramszünet rendezte el a dolgokat.
    Nálam az segített, hogy tx kártya ki.. cmos reset, majd kártya vissza. Ezután okés volt.
  • M0RN1NGST4R
    #11
    winfast tv 2000 xp deluxe-om van és én is szívok vele. A felvétellel nem volt gondom és a programmal sem, de egyszer ki kellett húzni a tv kábelt a kártyából, és azóda a windows nem ismeri fel a tv kártyát. Nem ez volt az első eset, de hiába próbáltam törölni a drivereit és úgy felrakni őket újból, mintha szűz pc-re menne, nem müködött. Jött a windows reinstall, ami eddig mindig segitett. de a legutóbbi alkalomnál már nem. ha vki tud vmi megoldást azt megköszönném.
  • Nicci
    #10
    sziasztok, nekem is ilyen tv kártyám van. nincs ehhez vmi másik progi? az eredetit kicsit nyűglődős használni...
  • Saddalim #9
    ó persze... rossz a PS :D
  • Saddalim #8
    nem hiszem, elég sz*r...
    #6:ezt megnézem, nem lehetek ilyen hülye :D
  • adrianvadas
    #7
    nekem is van, mit mondjak neha furcsan viselkedik, talan dokihoz kene vinnem???
  • ssolitude
    #6
    Winfast PVR
  • ssolitude
    #5
  • ppk
    #4
    nekem is ien van,párszor már szivtam vele,de videolejátszot még nem rektam rá,mert nem volt olan dugom :)
  • ibronk
    #3
    Rég volt ilyenem, szal nem biztos, de nem az S betüvel lehet kapcsolgatni a forrást?
  • bertino
    #2
    pff
    én leirás nélkül simán vittem bele UPC kábelből a jelet (egyetlen csatornával nincs gond azóta se) PS-t nem próbáltam, mert azom nincsen, de a videojelet ugyanugy látja

    egyszal: nálam hibátlanul műxik
  • Saddalim #1
    Nekem egy winfast TV 2000 XP 3-asom van, és bele akartam nyomni már egy videkazilejátszót meg egy PS-t, van is rá marha jó dugó, mindent bekötöttem, de valami olyan irdatlan szar szoftver van hozzá (WinFast PVR) hogy az eszem eldobtam. A leírása használhatatlan. Se abban benne, se a program helpében, se a neten semmit nem írnak róla (talán ők is rájöttek valamire?), elérhetőségük nincs (kivéve a sanhgaji és a tokiói telefonszámaikat...). Van valakinek valami 5lete hogy hogyan lehet AV-IN-re állítani ezt az izét?