182
Utalom a del-amerikai szappanoperákat,mert egyszeruen elvezhetetlenek!
  • Shadow_THH
    :d nincs dezsávű érzésetek?
  • leveskocka
    vartam ezt a kerdest...nem neztem.masfel szoba,pc,tv nagyszobaban.a lanyom bejon nezni a latin troger sorozat x a negyzeten reszet.en ulok a pc elott.kenytelen kelletlen hallottam,lattam belole eppen eleget.amikor nagyon nyinak benne,onkentelen odanez az ember.de annyit nyinak,hogy a vegen az ember majdnem latja az egeszet.persze egybol fikaztam is:)a vege az lett,hogy atpateroltam a tv-t a szobajaba.azota mentesulok a tv karos hatasaitol.a pc karos hatasait elvezem:)))
  • ffxi
    De legalább jó csajok vannak benne. Főleg a Vadmacskában való az a csaj .
  • Sanyix
    jó a jóbarátok is, de a 24 sztem mindent üt. Amúgy egyiksem latin szappanopera, szóval off :)
  • fsgh
    jaja plusz a Joey az hbo-n az akkora sorozat:) nekem nagyon tetszik!!:D
  • Alexease
    Ha utalsz valamit, akkor miert nezed es minek pazarolsz ra feleslegesen idot hogy meg beszelj is rola?!
  • Gladiator
    Kedvencem, hogy mind ugyanarról szól:

Adva egy gazdag család. Az apuka jó fej megértő, az anyuka szipirtyó, van egy helyes-kedves-a-pénz-nem-érdekli-ő-művész-lesz-nem-apja-cégét-viszi-tovább srác, van egy bombázó szintén szipirtyó csaj aki a srác anyjával együttműködve próbálja rávenni a srácot, hogy elvegye, de a fiú az igazit keresi. És akkor ott van a kis szelíd cselédlány aki titkon szerelmes a fiúba.

Összes erről szól, a faszom ki van már vele.
    A másik, meg hogy csak sikítozva/obégatva tudnak beszélni. Mamám hallgatja 3 szobával arrébb, de én komolyan az agyhalál szélén állok mire végt ér. Egyszerűen elfog egy érzés, hogy vkit olyan jó lenne megfojtani.
    Komolyan mondom, most hogy rágondoltam, most is szinte remegek... brrrrr...
  • leveskocka
    jah,es amikor elalelo tinilanyok omlottak a vadangyal "sztarjanak" a labai ele...hat az mar igazan szanalmas...meg izauranak penzt gyujtottek,hogy kivasaroljak a gazdajatol...hat amikor azt meghallottam,nagyon rohogtem:)
  • Coco
    bizony, a Jóbarátok volt szinte az egyetlen jó sorozat.
  • Snecie Smicie
    loál.
  • leveskocka
    szo sincs rola:)azt sem szeretem...de az legalabb hazai fos:)viszont az agyament latin hulyesegekkel e tokom tele van!
  • Csuhai G
    Én 1 sorozatot sem szoktam már nézni...régebben volt 1 olyan sorozat amiben a Hernádi Judit, a Gálvölygi János, és a Bajor Imre szerepelt. Nah azt még néztem, mert az tényleg jó volt, de a mostaniak (Jóban rosszban, Barátok közt 3214340242352 része....) iszonyatosan szarok!
  • jefferson83
    Azt hittem egy értelmes topik, de ha itt meg Barátok közt éltetés lesz akkor pffff
  • leveskocka
    meg Al Bundy-ek:)hol vannak ezektol a sorozatoktol a latin trutyik...
  • Bandew
    Én semmilyen sorozatot nem szeretek. Eddig csak egyetlen sorozat tetszett igazán amit végig is néztem elejétől a végéig, a Jóbarátok.
  • leveskocka
    hat,nekem a kedvenc sorozatom a csillagkapu.a megajvert meg azert neztuk a havertokkal kozosen,mert elegge rohejes dolgokat csinalt:)es kozben fogyott a sor:)
  • akyyy
    Akkor még jó volt mikor nagoyn nem voltak magyarországon elterjedve ez a műfaj, akkor volt tvbe homot titkai, meg esmeralda:D
    rá pár éve meg star trekben meg erről beszéltek, hát LOÁL!

• leveskocka
    hat,a szomszedokat en is neztem,eleg sokaig.a Linda,az mas kerdes.80-as evekben keszult,eleg jo a tortenet is,nagyonjo szineszekkel(Bodrogi Gyula,Pecsi Ildiko,stb),talan a Gorbe Nora nem kellett volna bele:)de ot elviseltem a tobbiek miatt:)
  • Lacc
    Párszor láttam már mi megy a Romantica-n, de sajnos 5 perc után az agyam kicsapta a biztosítékot.
  • fsgh
    húúú Én is utálom őket!!!van 3 történet és csinálnak belőle 10 sorozatot szinte mind ugyanarról szól!!pfuj...
  • akyyy
    ahoz képest, hogy milyen silányosok a dél amerikai és egyéb sorozatok, a magyar szappanoperák elképesztően jók. gondolok it a barátokra, szeress most, valamint ajoban rosszban. bár az utobbit nem nézem mert nem jön be, de ahoz képest egész jó.

valamint régen volt a szomszédo, az is sajátos légkört alakított ki!!!

ehez képest a Linda, meg amik délután többnyire menek
  • leveskocka
    Nos.letrehoztam ezt a topicot,mert:
    1.Utalom a del-amerikai sorozatokat,egyszeruen az agyamra mennek.
    2.itt lehet oket kritizalni,mert panasz volt,hogy a hozzam hasonloan gondolkodok osszeronditjak a szinvonalas topicokat.
    3.kivancsi vagyok a Ti velemenyetekre is.

Egyszeruen irritalnak ezek a filmek.Allandoan sirnak-nyivakolnak bennok,a hosszas monologok szanalmasak,bugyutak.A tortenet mondanivaloja szinten hitvany,semmitmondo.Tenyleg,kik nezik ezeket a filmeket?Tapasztalatom szerint 50 folotti nok,lanygyerekek...
    Miert nepszeruek megis ezek a sorozatok,ha ennyire rosszak?Nem ertem...