45
Avagy számítógépes játékcég szimulátor
-
TycoonHQ #45 Sziasztok!
Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Tycoon Headquarters (http://tycoon.atw.hu) weboldalt, ahol rengeteg menedzselős és városépítős játékról, többek között a Game Tycoon-ról is találhattok képeket, videókat, leírásokat. Emellett szórakozhattok flash játékokkal is, valamint olvashattok érdekes cikkeket is az oldalon. Érdemes benéznetek, nem bánjátok meg. :) -
Egedke #44 Hol lehet beletenni a gépbe a játékot?
Régen volt már hozzászólás:D -
#43 A gyártóban betettem a játékot és akart nem tudom meghúzni, azt mondja várjak. Mit tegyek? -
Joybull #42 hali. fogalmam sincs. annak idején elkezdtem a küldiket és a harmadiknál elakadtam. nem tudtam megfejteni azt a titkos helyett vagy mit, amit fel kell fedezni a továbbjutáshoz. így csak a szabd játékot vittem egy darabig. csak egy kicsit uncsi volt:)
-
keeper2 #41 Köszi, így már tényleg sikerült. Mondjuk, nem teljesen értem, miért kell így megoldani, hiszen így lényegében egy kiadó megbízásából készítünk programot, az ő elvárásaiknak megfelelően. Én teljesen független progit akartam készíteni, ha már egyszer a kiadást is én intézem, akkor minek a kiadó beleszólása??? -
Joybull #40 Hali. a játékot mikor legyártod, keletkezik egy csomag. Azon kat és be tudod állítani az árát. Ahhoz hogy ne juss csődbe emeld meg az árát, eleinte gama függő 44-49 dollar. Az eladáshoz szükséged lesz mégy egy piros kis könyv v. aktaféleségre amit az árveréses helyen lehet beszerezni. polcról leveszed és anyi. arra vigyáz, hogy olyan típus legyen minta a game és elérje azt a százalékot. aztán vissza a raktárhoz a csomagon újabb kat és a játék mellé a kiskockába beilleszted. ha ki tudod pipálni a végén akkor a következő hónapban megkezdi az értékesítést.
Ha tudod milyen játékot akarsz fejleszteni akkor előbb szerezd be az aktát és utána kezdj neki. -
keeper2 #39 Nem mondanád el, hogy sikerült? Én odáig jutok el, hogy legyártom a játékokat és onnét nem tudom, hogy lehet eljuttatni a boltokba. -
#38 Angol verziót hol tölthetem le? -
Godefroy #37 Rájöttem hogy lehet eladni a legyártott game-eket.
Viszont mindig tönkremegyek...:-)
Élet szimulátor? :-)
-
Godefroy #36 Az.
A 2003 as játék új grafikával. -
Dodo55 #35 Ez valami felújított verzió? Mert egyszer volt egy Game Tycoon nevű játék valamilyen újsághoz, de annak más volt(szarabb) a grafikája, viszont amit itt magyaráztok, hogy hogy kell játszani, az meg ilyen volt.
Leszedem a demót és megnézem, de mondom, ami nekem megvan, annak nem ilyen a grafikája, meg a UI-e, mint ami a lenti képeken van. -
Godefroy #34 Szolj ha rájöttél hogy lehet eladni a kész gamekat.
-
#33 ok kösz -
Godefroy #32 Az office részben az egyik ajtonál vana bank
a másodiknál aol kifejleszted a az engine-t
a harmadiknál van egy helyiség ahol vannak az üres számitogép munkaállomások (monitor+gép) és a falon egy project tábla az ajto mellett.
rákkantint és ott van.
elötte vegyél fel programozot az egyetemnél .
-
#31 De hol van ez a project tábla, mert én nem találom. Azt gondoltam hogy a programozót ott kell hozzáadni, csak nem tudtam hogy -
Godefroy #30 Ott tudod az engine-t meg a game-t kifejleszteni.
Hozzáadsz programozot meg designer-t és zenészt aztán hjrá.
-
Godefroy #29 Én legyártattam már 5000 gamet vele ott van a warehouseban de hogy tudom őket eladni?
-
#28 A tutorialban elakadtam:D Valami olyasmit mond hogy menjek a Developement office.ba és kattintsak a project táblára. -
keeper2 #27 Netán hasonlít a játékmenet a mad tv/mad news progikra? Ha igen, akkor király lehet, mert az elöbbi még ma is a játék top 10-em előkelő helyén van. Kár, hogy a 2. rész csak német nyelven jelent meg, a mad news pedig csak németül ÉS csak amigára.
Az ide berakott képek alapján van esély a hasonlóságra :) -
#26 jól jönne már egy olyan menedzser szimulátor ahol menedzser szimulátor gyártó céget kéne vezetnunk ami olyan játékokat gyártana amiben mendezser játékokat kell csinálnunk -
#25 Tökömbe már ezekkel a lökött tájúnokkal :-)
Mikor jön már a tájkún tájkún? :-D -
#24 Na kipróbáltam, nem valami nagy szám. Ilyen point and Click jellegű. Szóval nekem ennyi elég volt -
Shadow_THH #23 annyira nem érdekel hogy rábukjak a torrentre, esetlerg ha még lenne róla info -
#22 Már megjelent a full is, de alig 110Mb. Nekem még nincs meg. -
#21 full van már? Vagy angol nyelvü demo? -
#20 Valószínüleg az üzletedet menedzselni. Például újságokban hirdetni újabb felszereléseket venni, kiadót keresni. Szerintem ilyesmik -
#19 Télleg, mit kell csinálni ebben a játékban? -
Shadow_THH #18 valaki nyomta már? megéri-e?
csak ülsz az irodai székben és kattingatsz vagy annál interaktivabb? -
#17 ki beszélt itt az fps-ekről?:ð -
#16 :ððððððððððððððddd -
keeper2 #15 Miért? Az fps-ek változatosabbak? Másik játék, hát kapsz mámilyen kinézetű fegyvereket, máshogy kinéző szörnyeket, és kicsit áttervezik a világot, máris kész a világrengető szuperjáték. Szerintem akciójátékok frontján sokszor akkora a béna ötletek kálváriája, csak az nem olyan feltünő, mivel a valós élettől távolabb van, míg a tycoon-ok lényegében a körülöttünk levő élet részeit modellezik.
Csak attól félek, ha egy tycoon indulóképén a valuesoft logot látni (mint az mostanság oly sok játéknál előfordul). -
#14 -
Shadow_THH #13 még képet tycooon!4 -
Dodo55 #12 Hmmm Sg Tycoon, egész jó ötlet... Lehet összedobok valami Sg-s játékot -
#11 demo letőtése
-
#10 Kép,infó,videó? Tudom Google,de ha már valaki nyit topikot egy játékról,akkor valamit írjon már,vagy közöljön a játékkal kapcs! Thx! -
#9 segédmunkás tycoon kéne,vagy munkanélküli tájkún' -
spy803 #8 Vagy hülyetopickészítőtájkún esetleg csináljtájkúnjátékottájkún! Transport tycoon foreva! -
#7 ha igy haladunk lassan lesz sg.hu tajkun is -
abonyitomz #6