PS3 utáni fejlesztéseken dolgozik a Sony és az Nvidia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uniu
te meg egy idiota vagy.
1, ez elo kep.
2, annyira sincs far cry4, mint ps3(meg senki sem lata mukodes kozben, csak ures dobozokat), foleg nem ps4.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Kijött e már a ps3? és ha igen akkor mikor? Nagyon le vok maradva :(

... got nothin to share with you...

PS4? Az az ismerõs nagyon bennfenntes lehet. ;)

arty
ismerõs segítségével sikerült kijuttatnom egy PS4 screenshotot a készülõ Far Cry 4-bõl:

és ez állitolag in-game!!!!!!

Forza.

Hali! Nem bukás! Sõt szerintem xbox360 le foja nyomni a ps3-at!<#wink>
Már nemazér, de az nVidiában az N kicsi, és a v nagy! :P
droland
Hogy hasonlóan reagáljak, mint egyik elvtársunk, sajnos nem csak 360-ból él :)

A ps3-nak leáldozott. :D Már tákolják a ps4-et. :D

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Szerintem szinte biztos, hogy a mobiltelókba szánt grafikus proceszzorokról van szó.
Ryo san
Az agyad ment csõdbe ha ilyeneket állítasz öregem.:)

Playstation id:RyosanHUN Live id:Ryo san HUN

NEXUS6
Viszont xboxlive ide vagy oda, Japánban a PS2-bõl a mai napig 20-60X annyit adnak el mint x360-ból.

Szerintem ez több mint bukás!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Sanyix
Sajnos nemfog, nemcsak a ps-bõl él...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Hehe
Nem lesz az a PS3 akkora durranás, szerintem a Sony csödbe fog menni.

Baromi ronda ez az új dizájn!

testerlnx
Csak hogy itt nem a Sony nyilatkozott, hanem az NVIDIA... Igy errol nem lehet beszelni.

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

3P
Nagyon sokszor azok szoktak már az aktuális verzió megjelenése elõtt a következõ generációról beszélni, akiknek ez az épp megjelenés elõtt álló terméke mérsékelten teljesít, s hogy a vásárlók ne forduljanak el tõle, már újabb ígéretekkel kell ott tartani õket.
Nem állítom, hogy ez jelen esetben is így van, de a gyanú felmerült...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Jó, hogy már továbblépett a még meg sem jelent PS3-on a Sony :D !
Az Xboxlive nem ingyenes, ez nagy dolog hogy a sony ingyené teszi ezt a szolgátatás!!!!! persze csak net kell hozzá:)<#wink>
NEXUS6
Én meg sörben;)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Én zsemlében szoktam mérni a dolgokat ;)

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

inkább 1mázsa trappista sajtot veszek ebbõl az etiópoknak!

Blackmail the Universe

Hogy ha kis hazánkban is elérhetõ lesz és még ingyenes is, akkor beruházok egyre.
NEXUS6
Úgy tom a Sony szolgáltatása ingyenes lesz.

és a netre mennyit kell majd fizetni? mert gondolom nem 56k-s modemmel megy majd.... és Mo-n sincs még "konnektor" net alanyi jogon... csak a patchakért ne kelljen fizetni.