17
  • stargatelost
    bezzeg ami tényleg valamire való film, ami jó film, azt a legtöbben lehúzzák...
  • stargatelost
    unalmas volt...
    feszültség???? ugyan már...majdnem bealudtam...
    nem volt jó, nagyon nem tetszett....
  • pero
    Nem rossz film!
  • mEkLaU
    Brilliant...
    Ebben a pillanatban végeztem a filmmel...
  • Giorgiooo
    vegre....
  • CodeRed
    Meg a másik alapszöveg:Óriás Rudi meg az ikrek.
  • Blasta
    Az alap szöveg volt.
    Nameg a
    "de gondolom taxit nagyon könnyen kap, mi? "
    :-DDDDDDD
  • Blasta
    Egyet értek!
  • winnie
    - elképzelem ahogy két szökével tusolok és tequilát szopogatok mexikóban...
    - inkább egy jamallal és jesus nevűvel fog tusolni és egész mást fog szopogatni.

:)
  • Matyóhímzés
    No látod ebben tök igazad van. :)
    Engem is nagyon érdekel ez a film, eleve bejönnek a Denzel Washingtonos filmek. :)
  • G0blin
    Tegnap láttam, nagyon tetszett, ötletes sztori, hatalmas poénok, nem bántam meg. A fordulatok azért annyira nem vágtak hanyatt, igaz a legutóbbi két hétben megnéztem a 24 első két évadát, és az valószínűleg nagyon magasra tette a mércét. De nem unatkoztunk, és tényleg az egész terem röhögött a sztorin. Nem kimondottan a feszültségre helyezném a hangsúlyt, valahogy nem izgultam szét az agyam, inkább a remek stílus fogott meg.
  • arty
    régen volt, h elmentem egy mozipremierre!

most csütörtökön ez történt, s mások is hasonloan gondolkodhattak: teltház volt! Nem is kellett csalódni, a film rendben volt minden szempontból.

persze, ha már két honapja leszedhettem volna netről a dvdripet, nem mentem volna el :( ezért is fontos szvsz h a világon együt mutassák be a filmeket! forgalmazók, ébresztő !!!
  • winnie
    én is csak arra akartam rávilágítani, hogy unalmas, hogy az emberek a kritika pozitívságával foglalkoznak és nem azzal, hogy a film milyen. nyilván az sg felel a filmek minőségéért, hogy ennyire fontos, hogy + vagy -:)
  • Matyóhímzés
    No eddig az volt a baj, hogy mindent lehúznak, most meg hirtelen az a szar, ha valamiről jót írnak....ehh :S
  • winnie
    az utóbbi 5-ből 4 pozitív volt. unalmas.
  • RpPRO
    Meg talan az 1. pozitiv kritika az SG-n. :D
  • Blasta
    Na hosszú ideje az első film, ami igazán érdekel, tán mozilátogatás lesz belőle :-)