841
Atlético Madrid Topic
-
#601 szemtelenségért meg pofon járna, mégse kapsz tőle
téma lezárva
más:
Simao-t elég jó játékosnak tartom, Agüero-ról nem is szólva, mostmár tényleg el kéne csípni egy BL helyet ezzel a kerettel, de valahogy nem jönnek össze a csapatnak a dolgok soha -
#600 te sem leszel már hg itt :DDDdddddddd ha csak nem írsz modimailre,ahogy gabber mondta,és szólsz Borgnak(feltéve,ha nem olvasná senki sem) -
#599 a szabály pedig az,hogy reklámért és warezért banán jár
téma lezárva -
#598 még mielött leakarnál járatni mások elött:
Feladó: gabber_saviola
Címzett: kraawz
Elküldve: 2007. 07. 31. 09:07
Tárgy: re: atéltico
szia
szabály az, hogy küldesz egy mélt a modimélre, ezt nem kerüljük ki semmi képpen :)
üdv -
#597 már írtam igen. Gabbert megkértem,hogy segítsen,de ő nem mindnekinek segít :)
Zalan: Forlán-Agüero páros a csatársor szerintem. Reyes leginkább Petrov helyére jött,Luis Garcia meg Galletti pótlására.Simao Sabrosa támadó KP. -
#596 írtál már a mailt a [email protected]?ilyenkor az a legjobb,ha ő is küld,h át szeretné adni a hg-ságot,meg te is írsz,h te meg elvállalod.bár,nem biztos,h fogják olvasni,szóval érdemes várni 2-3 napot,és utána írni vagy Borgnak,vagy Punkernek.ya,most jut eszembe,h gabber is tud itt a sportban jogokat osztogatni. -
#595 nem akarok beszólni, tényleg erősítettetek de ennyi támadot hova fogtok rakni egyszerrre -
#594 Simao Sabrosat nem igazán ismerem. Arizmendi nagyonjó,és akkor Luis Garcia is ittvan.
Remélem,végre ténylegesen is harcban leszünk a bajnoki címért,és egy UEFA-győzelmet sem tartok elképzelhetetlennek.
Egyébként Dj Bee-vel megbeszéltem,hogy én leszek új házigazda,megpróbálom a topikot kicsit felpörgetin meg egy kis designt adni neki. Mondjuk elég lassan halad az ügy,reméljük a legjobbakat. -
#593 ne hagyd ki Simaót és Arizmendit se -
#592 Hát kiváncsi vagyok,be tud e illeszkedni a Poolhoz.
Viszont az árából nemgyengén sikerült erősíteni.
Raúl Garcia,Forlán,Reyes és erre az idényre Agüere is beérett (U19/20 VB) -
#591 hm jövőre is szimpi lesz a csapat így Reyessel, csak Torrest miért kellet... :'( megy a levesbe.. -
#590 ma már hivatalosan is itt van :) -
#589 Remélem hozzátok megy Reyes, csak ne a Realba :P -
#588 lemondanék a házigazdaságról.
Az új kilétét majd eldöntitek :) -
#587 hát nem lett igazad. -
DJ BP #586 legutóbb Atletico-Nastic 0-0... -
#585 na ide gyertek flémeli puziik -
Kiko :)
láttam még játszani -
#583 az elnök inkább a stadiont aja el mint Torrest.
ez azért mond valamit...
másfelől szerintem mostanság éri majd el az ára a maximumot, mivel lassan kilábal az "ígéretes" korból.
kitudja mi lesz. -
#582 #571-et én írtam... -
#581 :DD
fura,pedig firefoxban is működnie kellene -
DJ BP #580 nekem firefoxban nem csinálja ezt, az előbb beszúrtam, akkor már nekem is ezt csinálta :DDD inkább így hagyom, pl. Fifa topicodban nekem most is ezt csinálja :) -
SeLFisCH #579 #570 , #571
szerintem hülyeség az egész. Torresnek van egy 100 M euros minimális díj elengedési záradéka , ráadásul megmondta , hogy ő szeret itt játszani -
#578 ezért
-
#577 ya,és a
textarea{
}
közé nyomj be egy
background-attachment: fixed; -t -
#576 madridista fórumon is vannak mu fanos :) -
DJ BP #575 Nem MU oldalon olvastam, madridistán :) -
#574 csak érzékeltetni akartam,h bárki írhatta,ha egy fórumon találtad :)
mu fanok már régóta szeretnék Torrest,te is tudod jól.
Atletico miért adná el a méregfogát? :P -
DJ BP #573 most ugye csak szórakozol :)) -
#572 ez mekkora szencációhajhászás :D
baromság az egész... -
#571 Spanyol lapértesülések szerint a Barcelona felajánlotta Ronaldinhot Sergio Agüeroért cserébe.
A felek már megállapodtak abban,hogy az argentín mellé plusz 20 millió eurót fizet a madridi gárda.Ronaldinho 4 évre fog aláírni,Agüero pedig 6 évre.
Az imént említett játékosok nem játszhatnak egymás ellen,ugyanis a szerződésbe egy olyan pont is be fog kerülni,amely kimondja,hogy a két klub egymás elleni meccsén sem Ronaldino,sem Agüero nem játszhatnak. -
DJ BP #570 Fernando Torres MU, Silvestre Atletico Madrid
A tél átigazolási időszak nagy dobása lehet, hogy a Manchester megveszi Torrest, akiért cserébe Michael Silvestrét és 25 millió fontot utalnak a madridi kasszába.
Az Atletico Madrid úgy tűnik kezd beletörődni a spanyol válogatottból kikerült csatárának elvesztésébe, annál is inkább, hiszen az utódnak vásárolt Sergio Aguero is egyre jobb formába lendül.
Hát nem tudom, mi az igaz belőle, egy fórumon találtam -
Zséé #569 önvédelem volt... :DD
Ha nem teszi ki a karját akkor frontális ütközés :) -
DJ BP #568 elkerülte :D, szépen torkontrafálta a két könyökével :DD -
Zséé #567 Nekifutott egy atleticos és elkerülte az összefejelést. :P
Mert nemkis lendülettel érkezett asszem Valera... -
faláb #566 Mit csinált? -
DJ BP #565 igen, az tényleg durva volt -
#564 kösz, sztem igazságos is
Ronaldinho meg menjen K1-be -.- -
#563 na,legalább x lett,grat érte -
SeLFisCH #562 mit rúgott 'dinho :(