Atlético de Madrid
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már ha számít bármit is a szavam 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
köfi
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
PLAYER GOALS
AGÜERO 4
FORLÁN 3
LUIS GARCÍA 3
RAÚL GARCÍA 2
MAXI RODRÍGUEZ 1
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Atletico Madrid <4 - 0>4 - 0> Racing Santander
12' <1 - 0>1 - 0> R. Garcia
69' <2 - 0>2 - 0> S. Agüero
76' ❤️ - 0>3 - 0> D. Forlan
86' <4 - 0>4 - 0> S. Simao
FT Atletico Madrid <4 - 0>4 - 0> Erciyesspor
12' <1 - 0>1 - 0> Mista
17' <2 - 0>2 - 0> D. Forlan
82' ❤️ - 0>3 - 0> L. Garcia
90' <4 - 0>4 - 0> L. Garcia
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Azt az 5. helyet meglátjuk. Szerintem egyedül a Real és a Barca aki kiemelkedik,a Sevillaval-Valenciaval-Zaragozaval leszünk nagy harcban.
Motta
Maniche és Motta is lehet szûrõ.
TKP-nak meg ott van Raul Garcia, Luis Garcia és Jurado.
Reyes fix balszél.
Egyébként sztem -sajnos- csak 5. hely lesz.
Hm? Lehet reszkettünk szombaton, de nyertünk 😄D
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
pofás kis team leszünk😊
kvajól igazoltunk ft elment ez van de minõség jött helyette
3ik hely simán rális
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Simao Sabrosa,Diego Forlán,Luis García,José-Antonio Reyes,Juan-Román Riquelme,Thiago Motta !
Nagyon jó kis csapat lesz ez!
Elég húzós bajnokság elé nézünk...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
A Cadena SER információja szerint Juan Roman Riquelme két évre kötelezte el magát az Atlético Madridhoz, és holnap jelentik be hivatalosan.
Az argentin irányító nem szerepelt Manuel Pellergrini, a Villarreal edzõjének terveiben.
A madridi gárda már a Copa América idején megpróbálta leigazolni az argentin sztárt, de akkor Riquelme nem mondott igent, visszahúzta hazájába a szíve és nem utolsó sorban a kislánya jól érezte magát Buenos Airesben, ahol a Boca Juniorsnál volt kölcsönben fél évig.
Juan Roman Riquelme
Az átigazolással az Atlético Ibagaza távozása óta ötletelen játéka változhat nagyot.
Riquelme érkezéséhez még egy problémát meg kell oldania a Colchoneroknak. A spanyol bajnokság szabályainak értelmében az elsõ osztályú csapatok 3, EU-s utlevéllel nem rendekezõ játékost nevezhetnek. Az Atléticonál Kun Agüero, Fabiano Eller és Cléber Santana nem rendelkezik Európai Uniós útlevéllel. Ahhoz, hogy Riquelmét nevezhese a madridi klub valakit el kell küldenie, a legvalószínûbb, hogy az idén érkezõ Cléber Santanának kell kölcsönbe szerzõdnie (A B csapatban (Segunda B, spanyol harmadosztály) nem játszhat EU-s útlevéllel nem rendelkezõ játékos).
Gratula nektek. Mondjuk egy X-el sem lettem volna elégedetlen,de Casillas ottvolt.
2-1 lett a végeredmény,Raúl,Sneider illetve Agüero góljával.
ReaL MaDRid x siempre
Agüero !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Az elsõ helyen jelenleg az Atlético áll 84 milliós kiadással- Forlán, Reyes, Simao és Luis García a nevesebb érkezõk.
A legtöbb üzletet- ránézésre legalábbis- a Levante kötötte, 3.8 millióért tíz új játékost szerzett.
Alético Madrid 3:0 FK Vojvodina
Gól: 1-0 Maxi 36', 2-0 Forlán 61', 3-0 Agüero 70'
Sárga lap: Seitaridis 46', Raúl García 90', Reyes 94' ill. Stosic 3', Miroslav Milutinovic 35' és 48', Markovic 82'
Piros lap: Miroslav Milutinovic 48'
Kezdõk:
Leo Franco; Seitaridis, Pablo, Perea, Pernía; Raúl García, Maniche; Maxi Rodríguez (82'), Simão (65'); Forlán, Agüero (76')
Kahriman, Markovic, Djuric, Pekaric, Stosic, Kacar (67'), Miroslav Milutinovic, Tadic, Popovic (80'), Buac (63'), Despotovic
Cserék:
Abbiati, Antonio López, Eller, Jurado (82'), Luccin, Luis García (76'), Reyes (65')
Brkic, Aleksic, Trivunovic (67'), Milan Milutinovic (80'), Smiljanic (63'), Opsenica, Dobric
Eltiltottak:
-
-
Sérültek:
Valera
?
Helyszín: Estadio Vicente Calderón, Madrid, Spanyolország
Idõpont: 2007.08.16. Csütörtök, 22:00
Játékvezetõ: Claudio Circhetta (svájci)
Asszisztensek: Francesco Buragina, Beat Hidber (svájciak)
ha a többieknek nincs ellenvetése ofc.
viszont sokat segíteni,ha ide írnád,hogy lemondassz hg. jogról a javamra,nem kéne pü-ket másolgatnom,lenne egy hsz. szám és kész.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
SS Lazio 1:3 Atlético Madrid
Gól: 2-1 Mauri 66' ill. 1-0 Braulio 38', 2-0 Luis García 65', 3-1 Reyes 68'
Sárga lap: Mudingayi 14', Stendardo 86', Zauri 87' ill. Vara 8'
Piros lap: -
Kezdõk:Berni, Kolarov, De Silvestri (59'), Diakite, Cribari (75'), Ledesma, Mauri, Mudingayi (56'), Manfredini (45'), Del Nero (61'), Rocchi
Leo Franco, Vara, Eller, Zé Castro, Pernía; Reyes (73'), Luccin (60'), Maniche, Simao (45'); Maxi Rodríguez (62'); Braulio
Cserék:Ballotta, Scaloni, Zauri (59'), Mutarelli (61'), Behrami, Rocchi, Makinwa, Pandev (45'), Firmani (56'), Stenardo (75')
Abbiati, Antonio López (73'), Costinha (80'), Raúl García (60'), Luis García (45', 80'), Pablo, Jurado, Mista (62')
Valera
Helyszín: Amsterdam ArenA, Amszterdam, Hollandia
Idõpont: 2007.08.04. Szombat, 19:00
Játékvezetõ: Ruud Bossen
Az FK Vojvodina a legidõsebb futballklub Szerbiában. Az elõzõ szezonban a 3. helyen végeztek hazájuk bajnokságában.
Az elsõ mérkõzést Madridban játszák, augusztus 15-én vagy 16-án, míg a második mérkõzés a Vajdaság székvárosában, a Karaðorðe stadiumban kerül megrendezésre, augusztus 29-én vagy 30-án.
Az Atlético Madrid hivatalos honlapján ismerte el, hogy eladják a jelenlegi stadionukat, a Vicente Calderónt és a régi-új La Peinetaba költöznek 2010-ben. A Madridi Városi Tanács, az Atlético Madrid és a Mahou (sörgyár, a Vicente Calderón körüli 61000 négyzetméterû terültet tulajdonosa) ma megállapodott egymással. A képen az új Stadion látványterve!
A megállapodás értelmében 2010-ben az Atléticonak el kell hagynia a Manzanares folyó melletti stadiont, mely lebontásra kerül és a helyén Parque Atlético de Madrid nevû parkot építenek.
A régi-új La Peineta stadion 73000 névõ befogadására lesz alkalmas és fedett lelátói lesznek. A jelenlegi atlétikai pálya eltünik majd, késõbb ha Madrid megkapja a 2016-os Olimpia rendezését (ami elég valószínûtlen, mert elõtte, 2012-ben London rendezheti és egymás után ritkán van ugyan azon kontinensen) az atlétika pályát vissza kell építeni, de ez az olimpia végével ismét eltünhet, az olimiára való átalakítást Madrid önkormányzata fizetné. A stadion felújítása kb. 160 millió euróba kerül majd. Az építmény köré még 3000 férõhelyes parkolót terveznek.
A Vicente Calderón lebontása után a három félnek még egy metroszakasz építését kell finanszíroznia, amely összesen 140 millió euróba fog kerülni, melynek 60%-át az Atlético Madridnak és a Mahounak, 40%-át Madrid önkormányzatának kell fizetnie.
Az Atlético Madrid és a Mahou által birtokolt 92000 négyzetméteres, a Manzanares folyó melletti terület helyett a klub 175000 négyzetméteres területet kap az Atlético Madrid, melybõl a városi tanács a terület 10 százalékára igényt tart, erre a területre oktatási intézményt és parkot tervez építeni.
Késõbbiekben valószínûleg kikerülnek tervrajzok, látványtervek, de a fenti kép elõterében már lehet látni egy modellt, hogy milyen lehet majd az Atlético Madrid új otthona.

2007.08.03. 07:01
AZ itt felsorolt 6 csapat közül kap az Atletico Madrid ellenfelet az UEFA-kupában, és játszhat oda-vissza vágós nérkõzést. A megnevezett 6 csapat a következõ: Ercyjesspor (török), Hajduk Split (horvát), Vojvodina Novi Sad (szerb), Omonia Nicosia (ciprusi), Siroki Brijeg (bosnyák), Besa Kavaje (albán).
Elérted amit szerettél volna, Madridban maradhatsz...
Köszönöm istennek, hogy újra Spanyolországban lehetek. Ahhoz a klubhoz szerzõdtem, amit szeretek, az Atlético Madridhoz. Tizenhárom éve vágytam erre, most nagy kõ esett le a szívemrõl. Tudtam, hogy egy napon ebben a mezben játszhatok, ma végre elõször felvehetem; ez különleges számomra.
Tizenhárom éve arra vártál, hogy az Atlético szerzõdtessen?
"Igen, Miguel Angel Gil Marín felfigyelt rám és elutazott Sevillába, hogy megpróbáljon leigazolni. Ez a momentum megmaradt az emlékezetemben. Ekkor gondoltam elõször arra, hogy egyszer az Atleti játékosa legyek, és ez megmaradt bennem. Nagyon boldog vagyok, de még mindig alig hiszem el. A kapott bizalmat majd a pályán szeretném viszonozni. Ez jelenleg a legfontosabb nekem."
Semmibe vettek a Real Madridnál?
Egészen tegnap napig nem kerestek meg, most azt mondták, hogy hajlandóak kifizetni ugyan azt az árat, amit más csapatok kínálnak. Az rögtön azt mondtam nekik, hogy megállapodtam az Atléticoval és ezt szeretném betartani. Minden játékosnak van egy érteke. A Real mindig alulértékelt, de ez már nem fontos számomra, csak az Atlético. Úgy érzem itt értékelnek engem, ezértis vagyok itt. Új edzõm, új terveim vannak, ami eddig volt az már történelem. Kicsit sértõdötten érkeztem, de most már minden rendben van. Erõsnek kell lenni, és a végsõkig küzdeni.
Nem érezted jól magad Angliában, ezért engedtek el Madridba?
Volt lehetõségen beszélni Wengerrel és azt mondtam neki, hogy az Atléticohoz szeretnék igazolni. Tisztelték a döntésemet és ezért örökké hálás leszek. Mindig elbûvölt az a bánásmód, amit az Arsenalban kaptam.
Az Atlético elsõ bajnokija a Real Madrid ellen lesz a Bernabéuban...
Különleges este lesz, az elsõ mérkõzésem lesz Rojiblanco mezben, rögtön a Bernabéuban. Óriási harc lesz.
Aggódsz amiatt, hogy hogyan fognak fogadni a szurkolok?
Egy játékos mindig azt szeretné, hogy jól fogadják, de ez nem minden esetben így történik. Amikor valaki a riválistól érkezik, mindig kifyütülik és mondanak dolgokat neki. Bizonyítanom kell a pályán, hogy megváltoztassam a szurkolók véleményét. A célom, hogy a lehetõ legjobbamat nyújtsam a pályán, gólokat lõjek és gyõzelemhez segítsem ezt a remek csapatot.
Láttad a második mérkõzését az Atléticonak a Bistrita ellen?
Igen. Az elsõ félidõben, amikor még a csapat friss volt, jól játszottak. A második félidõben már fáradtabbak voltak és hasonlóan játszottak, mint Romániában, de elérték a legfontosabbat, bejutottunk az UEFA Kupába. A csapat újra európai futball része lehet, amit már régóta megérdemel.
Ebben az évben nem lesz könnyû a kezdõbe kerülni...
Minden játékos szeretne a kezdõ 11-ben lenni. Az edzõ hozza meg a döntéseket és ezt nekünk mindig tisztelni kell. A célom, hogy mindenben segítsem az Atléticot.
Várod, hogy csatlakozhass a csapathoz?
Igen, nagyon. Amíg a jövöm bizonytalan volt, Sevillában voltam. Futottam minden nap, hogy edzésben tartam magam, de ez nem olyan, mintha csapattal edzenél. Még kell edzenem, hogy újra formába lendüljek. Néhány csapattársamat már ismerem a válogatottból, és ez könnyebbé teszi a dolgokat.
A spanyol utánpótlás válogatott hasonló feltételekkel érkezhet, mint tavaly Jurado. A Real valószínûleg visszavárárlási jog ellenében mondana le a játékosról.
Ajax Amszterdam 2:0 Atlético Madrid
Gól: 1-0 Gabri 46', 2-0 Sneijder 59'
Sárga lap: Raúl García 71'
Piros lap: Gabri 90'
Kezdõk😮gararu, Stam (46'), Colin, Vermaelen; Gabri, Heitinga, Sneijder, Emanuelson; Kennedy (46'), Huntelaar (73')
Abbiati, Seitaridis, Pablo, Eller, A. López; Maxi, Raúl García, Costinha (58'), Jurado (46'); Braulio, Mista (58')
Cserék:Maduro (46'), Rommedahl (46'), Donald (73')
Simao (46'), Maniche (58'), Luis García (58')
Helyszín: Amsterdam ArenA, Amszterdam, Hollandia
Idõpont: 2007.08.02. Csütörtök, 20:45
Játékvezetõ: Eric Braaham
ui: érdekes hogy megindult topic<#gonosz1>#gonosz1>
téma lezárva
más:
Simao-t elég jó játékosnak tartom, Agüero-ról nem is szólva, mostmár tényleg el kéne csípni egy BL helyet ezzel a kerettel, de valahogy nem jönnek össze a csapatnak a dolgok soha
Avanti Crociati!
ReaL MaDRid x siempre
téma lezárva
Feladó: gabber_saviola
Címzett: kraawz
Elküldve: 2007. 07. 31. 09:07
Tárgy: re: atéltico
szia
szabály az, hogy küldesz egy mélt a modimélre, ezt nem kerüljük ki semmi képpen 😊
üdv
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Zalan: Forlán-Agüero páros a csatársor szerintem. Reyes leginkább Petrov helyére jött,Luis Garcia meg Galletti pótlására.Simao Sabrosa támadó KP.
ReaL MaDRid x siempre
Go Kimi!!!! Go Barca!!!
Remélem,végre ténylegesen is harcban leszünk a bajnoki címért,és egy UEFA-gyõzelmet sem tartok elképzelhetetlennek.
Egyébként Dj Bee-vel megbeszéltem,hogy én leszek új házigazda,megpróbálom a topikot kicsit felpörgetin meg egy kis designt adni neki. Mondjuk elég lassan halad az ügy,reméljük a legjobbakat.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"