841
Atlético Madrid Topic
-
#281 ott valszeg másképp van, főleg ha valaki kifizette az irdatlan drága belépőt
Épp ezaz, ha kifizeti, nem elég az eredmény, játékot szeretnének látni. Ezzel pont ezt magyaráztad meg :) -
#280 hát egy 1-0-nál nem szokták megállni fütyülés nélkül. És épp ezért piszkálja Capellot rengeteg szurkoló, hogy jó, ha lesz eredmény, de szép játékot szeretnének látni. Sztem ez elég jó ellenpélde erre. Meg a tavalyi 6-1 után, amikor visszavágót nyertünk 4-0-ra, kiestünk, de állva tapsolták a csapatot. Meg én pont ezen tulajdonságüuk miatt utálom néha a helyszínen lévő madridistákat, akik ha 2-0 van, de 20 percig nem történik semmi, már fütyülnek, mert unatkoznak. Szóval igenis kívánják a szép játékot. -
#279 najó de mi itt Magyarországon örülhetünk ha időnként a TV-ben láthatjuk őket
ott valszeg másképp van, főleg ha valaki kifizette az irdatlan drága belépőt -
a zsírkereskedő #278 nekem a realban csak 2 szimpatikus játékos van-becks és guti
a barcában ott van ronaldinho zambrotta van bronckhorst xavi gabri deco(már amikor jól játszik) meg gudjohnsen szóval inkább barcás vagyok most mint realos de az atlético a legjobb mert csak luccin-t nem birom:D és ha valaki szépen focizik, lehet akár még kuffour is(aikt nagyon utálok) megtapsolom ... na jó sebőköt sose fogom -
#277 én pl ellenpélda vagyok torres szövegére :P -
#276 lehet jobban tudja mint te. -.- -
#275 "A Real Madrid híveit kizárólag az eredmény érdekli.Ha nem győz a csapatuk,el van rontva a napjuk.Megjegyzem,ugyanez igaz a Barcelona szurkolóira is."
GIGALOL -
#274 huuazodavágna.(Y)(Y) -
#273 Evvel lehet azt is kifejezte h nem csípi a realt se a barcát?!Remélem pár év múlva barca mezbe látjuk (H) -
#272 az e heti SztárSPORTban a Sztár-vendég : Fernando Torres.megvettem.elég jó interjú készült vele.
hmmm..::
Van Különbség egy Real Madrid- és egy Atlético-szurkoló között?
Torres: Szerintem igen.Az Atletico szurkolói tudnak örülni egy jó meccsnek,egy szép jelenetnek,vagy egyszerűen csak annak,hogy süt a nap.Ha meg nyerünk,annál jobb.A Real Madrid híveit kizárólag az eredmény érdekli.Ha nem győz a csapatuk,el van rontva a napjuk.Megjegyzem,ugyanez igaz a Barcelona szurkolóira is. -
#271 remélem nem bánja meg, és jövőre a BL-ben játszhat. Becsülendő a hűsége, mondjuk MU-ba én sem mentem volna, úgy járhatott volna, mint Reyes, honvágy -
#270 már vólt szó róla, itt van cikkben is:
A spanyolok egyik legnagyobb tehetsége további három évre elkötelezte magát az Atletico Madrid-nál.
A 22 éves gólvágót, a vb-n mutatott igazán impozáns játéka miatt a nyáron az Internazionale és a Manchester United is meg akarta szerezni. A fiatal támadó viszont maradt, és újabb három évre elkötelezte magát az Atletico-nál. Nem véletlen, hogy a spanyol gárda foggal-körömmel ragaszkodik a csatárhoz, hiszen négy éve mindig ő végez a házi góllövő lista élén és a Spanyol bajnokság első fordulójában is Torres góljával győzte le a madridi alakulat a Racing Santandert. -
#269 a francba, mindig elfelejtem, hogy nem láttam az első fordulót :), de most hétvégén alaposan bepótolom :) -
#268 dehogy
Santander ellen kiszórták egybőlpirossal, egy brutális belépő miatt az első félidő végén -
#267 mármint a válogatottban, ugye? -
#266 Seitaridis 1 meccses eltiltást kapott. -
#265 Spanyol U21 - Szlovák U21 4-2
Cuéllar védett végig. Jurado-t Valera váltotta a 73. percben, majd a 88.-ban egyenlító gólt szerzett.
0-1 (25). Kopunek.
1-1 (57). Kepa.
1-2 (78). Jendrisek.
2-2 (88). Valera.
3-2 (90). Soldado.
4-2 (93). Silva. -
#264 A spanyol válogatott várható kezdője Belfast-ban:
Casillas; Sergio Ramos, Pablo Ibáñez, Puyol, Antonio López; Xavi, Xabi Alonso, Albelda; Raúl, Villa and Fernando Torres.
-
a zsírkereskedő #263 na rá kiváncsi leszek
válogatottban meglepően jó volt...
igaz h akkor antonio lopez hol fog játszani? na mindegy -
Pernía - Mario Andrés Pernía[b]
Születésnap: 1977. 05. 04.
Magasság: 1,77m
Nemzetiség: kettős állampolgár
Láb: bal
Válogatott: 4 mérkőzés
Poszt: balhátvéd
Előző csapatai: Recreativo de Huelva, Getafe CF -
#261 néztem, de sztem nem volt szükséges, túl durva nem volt, és még csak első eset volt
de ha előfordul még egyszer törlök, a reklamáló hsz-eket szó nélkül -
SeLFisCH #260 franco néha nézz be Fm off topikba is -
#259 sztem horvátországban olcsó lehet,mert több embert is ismerek,aki volt horvátországban,és atletico mezt vett -
a zsírkereskedő #258 sevilla pedig szép és jó hely ... huligánok meg vadbarmok mindenütt vannak... -
#257 kérdezd meg Lion-ban :)
egyébként nemsemmi miket árulnak Mardidban
http://www.tiendarojiblanca.com/catalogo/index.asp -
SeLFisCH #256
idei mezt már lehet kapni vagy még nem ? Meg nem tudod véletlenül , milyen focicipőjüük van ?!
Én is most tervezek venni egy cipőt , mert tavalyi szaros wink össze van rúgva már :D -
#255 http://www.lionsport.hu/catalog/index.php?cPath=102_104_169_253
-
SeLFisCH #254 Kéne nekem 2 atletico mez ,de ötletem sincs , hol tudom beszerezni magyarországon
#220 , itt lenne az első mez
meg a tavalyi sötétkék-citromsárga csíkos kéne -
#253 Emléxem egyszer leültem Sevilla-Betis-t nézni majnem 1 óra késésel ment mondjuk ott a bíró volt a hülye. A zárt kapu nem tenne jótt bár ha csak 1 meccses lenne akkor legalább a Sevilla meccsen nem lenne balhé. -
#252 azabaj hogy itt volt a Vicente Calderón-ban a balhé
ha megint lenne valami akkor zártkapu, szinte biztos :c -
#251 Hát igen Sevilla piros-fehér fele nem mentes a balhéktól,botrányoktól. -
#250 a tavaszi Sevilla-meccsen 10 évre elég balhé volt
#2-es komment -
a zsírkereskedő #249 egy zsíros 0-0 sok balhéval... -
#248 Mista nagyon fog menni volt csapata ellen. Ebben biztos vok. Csak a mestertől kell bizalmat kapnia. Szerintem Petrovban is benne van a gól. -
#247 3-1 ide
Torres, Mista, Maniche ill. Morientes
takaríthatnál picit a topikban -
#246 1-1 v 2-1
megfogható csapat a Valencia, főleg hazai pályán -
#245 kezdjük is :)
mit tippeltek a valencia ellen? -
#244 na pls flém off
ne ilyenekkel pörögjön a topi :) -
#243 válasz ment, és innentől tényleg befejeztem, #237ben elmondtam tömören a véleményem a dologról.
innnentől a csapatról... -
#242 innentől pm-ben