Atlético de Madrid

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franc0
honlap

profi, bár nem túl tartalmas

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

GTheo
A legjobb madridi az tuti, de csak a második legjobb spanyol ;]
az is jó ám 😛
Nekem innen Torres,Seitaridis(mert görög 😊), Maxi és Kezman(volt) szimpatikusak...Többi sem rossz ám 😊 Petrov,Gabi,Leo Franco, stb...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

na szóval ez a legjobb madridi csapat és most végre nagyon ütõs gárdánk lesz!

violence can be used for good - JUSTICE

Manichet is leigazolták.Már csak orvosi vizsgálatok vannak hátra!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Szerintem is 1 nagyon szimpatikus csapat,odaérhetnek a bl selejtezõs helyre és szerintem az uefa kupa biztosan meglesz.

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

számomra európa legszimpatikusabb csapata , mind játékban és játékospolitikában

+fav

Hegeace
Hát igen, nehogy úgy járjatok mint a Villareal...

Heló szia remélem hogy vagy

franc0
Az sztem szinte reménytelen. De a bajnokság sokkal-sokkal fontosabb.

franc0
Szeretném azt hinni, hogy úgy sikerül ez a szezon, hogy sem a vezetõség, sem a játékos nem fog a váláson gondolkodni.

Most nyáron úgysem engedik el sztem, már nem lehet pótolni. Ígyis kevés a támadó.

Hegeace
Kupasikerrel karöltve? 😊

Hegeace
Lehet hogy õt nem lehet megfizetni hogy elmenjen a milánba de a vezetõségnek megvan az elképzelése a vételi összegrõl, gondolom én.

franc0
hétvégén válogatott meccsek.
3 argentín és 4 spanyol játékos kapott behívót.
Leo Franco, Maxi Rodriguez, Sergio Agüero illetve Pablo, Pernia, Antonio Lopez, Torres.

Azért ezek nem gyenge nevek. Egy 4. helyet el tudnék képzelni szezon végén <#ravasz1>

franc0
komoly összegeket mernék feltenni rá hogy Torres marad

Hegeace
hát... még van 2 nap és ha még nem fogyott el Berluskóni kenõpénze és nem sikerül még1 csatár igazolniuk én félteném. Robinhoért is 25 milkát ajánlottak be.

franc0

franc0
bár még "csak" 29-e van, ettõl asszem nem kell tartani 😊

fernando torres
Az Atletico elnöke tart Torres elvesztésétõl

Az Atletico Madrid vezetõsége nagyon nehéz küzdelem elé néznek, hiszen Fernando Torrest több európai elitcsapat is leigazolná. A Matracosok vezetõje viszont szeretné jövõre is soraiban tudni Torrest.
Közismert tény, hogy a világbajnokságon eddig három gólt szerzõ spanyol támadót a Manchester United, az AC Milan és az Arsenal is szerzõdtetné. Enrique Cerezo klubelnök viszont a következõket nyilatkozta az Atletico hivatalos weboldalán: "Torres kiemelkedõ játékos, és mindemellett fantasztikus ember. Szeretnénk õt megtartani, és ha Isten is úgy akarja, akkor jövõre is nálunk fog játszani. Már négy éve minden nyáron nagy csatákat vívunk, hogy Fernando a mi csapatunkban maradjon, de tudjuk, hogy egyszer úgyis eligazol majd."

DJ Bee18
ugyanez képekben:
(sorrendben)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
régen volt frissítés, úgyhogy összefoglalnám az eddigi igazolásokat:
Sergio Agüero, Jurkasz Szeitaridisz, és két portugál, Costinha és Ze Castro.

Szépen belehúztak <#eljen>, jónak tûnik, két fiatal, és két tapasztaltabb játékos

DJ Bee18
Borowski az új kiszemelt? Spanyol lapértesülések szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó- bajnokságban legutóbb 10. helyen végzõ Atlético Madrid érdeklõdését felkeltette Tim Borowski, a németországi világbajnokságon szereplõ német válogatott középpályása. A Werder Bremen játékosa ugyancsak meglepõdött a hír hallatán, mondván: még menedzsere sem értesítette õt a spanyol klub megkeresésérõl.

„Ez aztán a meglepetés! A közelmúltban már hallottam a menedzseremtõl, hogy spanyol klubok érdeklõdnek utánam, és arról is gyõzködött, hogy ne a Werderben folytassam a pályafutásomat, de szerintem a környezetváltozás ebben a pillanatban most még nem idõszerû.”

Borowski megtisztelõnek érzi a madridiak megkeresését, mint mondta: „Sok dolog szólhat az Atlético mellett. Spanyolország egyik legjobb csapatáról van szó, ez vitathatatlan, soraiban egy Torresszel és egy Kezsmannal.”

Az Atlético igencsak belehúzott már az átigazolásokba, hiszen Argentínából leigazolták az Indepente 17 éves, ifi-világbajnok tehetségét, Sergio Agüerót, aki még Diego Maradona is szívesen látott volna a dél-amerikaiak vb- csapatában.

Tovább megszerezték a 23 éves, portugál utánpótlás- válogatott védõt, Ze Castrót, valamint a görög válogatott hátvédjét, Jurkasz Szeitaridiszt és az ugyancsak portugál középpályást, Costinhát.

A kispadon is váltás történt: a nyártól az Osasunát a bajnoki 4. hellyel BL-be vezetõ mexikói Javier Aguirre lesz a csapat szakmai munkájának elsõszámú irányítója.

DJ Bee18
VB2006: Mateja Kezsman nyílt levele Egy, a szerb sajtóban leközölt nyílt levélben kért bocsánatot kiállításáért Mateja Kezsman (képünkön). A németországi labdarúgó- világbajnokságon szereplõ, már a második fordulót követõen biztos búcsúzó szerb és montenegrói együttes támadóját az Argentína ellen összecsapás 65 percében állították ki.

A szerbek akkor már 3-0-s hátrányban voltak, a vége kiütéses, 6-0-s dél-amerikai siker lett. Az Atlético Madridban légióskodó, 27 éves klasszis a félpályánál oldalról, páros lábbal csúszott be Javier Mascheranónak. A mozdulat Roberto Rosetti játékvezetõnél azonnal piros lapot ért.

Bár az argentin játékos szerencsére nem sérült meg, a mozdulat mindenképpen alattomos volt: centinken múlt, hogy nem ellenfele lábát találta telibe a szerb futballista.

Kezsma n a Danas címû napilapban megjelent írásban mentegette magát és meg sem próbált magyarázatot találni a magyarázhatatlanra. „Elnézést kell kérnem és bár túl szigorúnak tartom az azonnali piros lapot, a tettemért vállalnom kell a felelõsséget. Sokkos állapotban vagyok még mindig, nem tudom, a történteket követõen mit is tudnék mondani.”

Kezsmannak nem ez az elsõ emlékezetes kiállítása a válogatottban, hat évvel ezelõtt, a 2000-s Európa-bajnokságon a norvégok ellen 1-0-ra megnyert találkozón a 87. percben állt be csereként Mijatovics helyett, majd ugyanabban a percben ki is állították, egy hasonlóan durva becsúszásért.

DJ Bee18
ezzel nagyot dobtak a csapaton <#eljen>, jövõre kár hogy nem indulnak az UEFA-ban

9csöves9
Agüero vs River Plate

http://www.youtube.com/watch?v=kxb8l0vzsPE&search=Sergio%20Aguero%20

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
nah látom már télyleg hivatalos a hír 😞(((

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

franc0
ezzel be is telt a harmadik nemeu-s hely

DONGUBA
Akkor biztos elmegy torres

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

9csöves9
szinte biztos

egész Európa akarta a Juvetól a Realig hát nem tudom hogy jól döntött e

mindenesetre az Atleticonál hatalmas sztárrá válhat

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bmffm856
nem tudom...én nso fórumon találtam...de ott több helyen is...nem tudok spanyolul, tehát felõlem lehet kacsa is...az sem derül ki számomra...😄DDDDDDD

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

ja mondjuk az Atletico már Rosickyt is leigazolta párszor mégsincs ott 😊

gabber_saviola
Olasz csapatok is hajtanak Sergio Agüerora, és olasz szájtokon még nem látom a hírt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

pff mipénzér? <#wow1>

bmffm856
hát ez a topik eléggé elsüllyedt...de feldobom egy hírrel...elég nagy dobás ha igaz...nem tudok spanyolul, találtam a magyar komment mellett...

Az Atletico Madrid 8 évre leigazolta Sergio Agüerot 23 millió euróért

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

sajnálatos 😞

REAL MADRID

DJ Bee18
megint csak egy x az Espanyol ellen... Már 7 pontra az Uefa...

DJ Bee18
na az UEFA kupa remények elszálltak...

DJ Bee18

DJ Bee18

DJ Bee18

DJ Bee18

DJ Bee18

DJ Bee18

DJ Bee18

franc0
fú ez karaj <#eljen>

DJ Bee18

DJ Bee18

DJ Bee18
Az Atletico Madrid két fontos pontot hullajtott el

Az Atletico Madrid csupán döntetlenre volt képes a Cadiz otthonában. Meteja Kezman góljával szerezte meg a vezetést az Atletico és a Cadiz a második félidõ közepén egy tizenegyesbõl egyenlített.

A középkezdést követõen mindkét csapat küzdött, hogy helyzetet alakítson ki, ez az Atleticonak sikerült elsõként. Ibagaza hajszálpontos passzát követõen Kezman egy az egyben vezethette rá a labdát a hazaiak kapusára. A szerb csatár elvitte a kapus mellett a labdát, mielõtt az üres kapuba jutatta volna azt. 1-0-ra vezetnek a vendégek!

Nem sokkal ezután Petrov duplázhatta volna meg az elõnyt, de hatalmas 30 méteres lövése a felsõlécen csattant.

Félidõben: Cadiz 0 - 1 Atletico Madrid

A második félidõben az Atletico ijesztgette a hazaiak kapusát, Kezman és Torres is gólt szerezhetett volna, de a 68. percben a Cadiz büntetõhöz jutott, és így esélyt kapott az egyenlítéshez. Galletti szabálytalankodott a 16-oson belülre törõ Cadiz játékossal szemben, és a bíró a tizenegyes pontra mutatott. Leo Franco eltalálta az irányt, de nem tudta megismételni a csütörtök esti bravúrt, amikor az argentín válogatott játékos két büntetõt is védett.

A pirosfehérek közel kerültek ahhoz, hogy begyûjtsék a 3 pontot, de Torres lövését a cadiz-i kapus, Limia szépen védte.

A vége:
CÁDIZ, 1 (Lobos, bünt.); ATLÉTICO DE MADRID, 1 (Kezman).

Cádiz: Limia; Varela, Paz, De Quintana, Raúl López; Fleurquín, Bezares, Fernando Morán, Jonathan Sesma; Lobos és Medina (Enrique, 78’😉.

Atlético de Madrid: Leo Franco; Velasco, Pablo Ibáñez, García Calvo, Antonio López; Colsa, Ibagaza (Gabi, 84’😉, Galletti, Petrov (Molinero, 87’😉; Fernando Torres és Kezman.

Bíró: Pérez Lasa. Sárgalapot kapott Bezares (79’😉; és az Atletico játékosok García Calvo (51’😉, Velasco (61’😉 és Galletti (67’😉.

Ramón de Carranza Stadion. Nézõszám: 19.000.

© DJ Bee18

DJ Bee18
nem igaz, ezzekkel a 11-esekkel nincs szerencséjük... kellett volna a 3 pont

franc0
fájt az a tizi

Cadiz <1 - 1> Atletico Madrid

REAL MADRID

DJ Bee18
a Celta 2-0-ra vezet a 70. percben, csak a 7. helyre jöhetünk föl