Németország: akár 3 év börtön fájlcserélésért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hiszen minek az eredetit koptassam!? Hordjam, törjem stb. Ezen felfogásban csak a harácsolók kapnak 'hülyét'! VETT VOLNA tölem MÉG EGYET -HA már ANNYIRA KELL NEKI!
Tehát nem a, zene, film, terjesztése a fontos a begyepesedett FEJEKNEK! Csak a harácsolt "hasznuk-at" FÉLTIK! Szerintem. Az a megalázó eljárás, hogy a hordozó árában benne van a, csak azért is lopónak tekintett felhasználó büntetése, valamint a gyanusító haszna. IS! Egyszerüen az ártatlanság válelmének a figyelmen kivül hagyásán túlmenöen. Törvénytelen, sértö a személyekre és az Állpolgári Jogokra! Ha nem lenne ez a adózott terméket megadóztató szervezet és a törvénytelen eljárása: egy CD 45%, DVD 54%,valamint
a flash memória 60-65 szalékkal lenne olcsobb mint most!
Maximálisan egyet értek Tetsuo véleményével!
És biztos, vagyok benne, hogy die Frau "szakértö"
elég sok érintett részvénnyel rendelkezik, ha már ésszel nem is fogja fel a károkozását. A saját szemétdombját persze, hogy védi. Nekünk? Drágán!
Ez saját érdekéböl érvényetítitett jog sértés.
De. Ez csak csak a jéghegy csócsa! A németek tegyenek amit amit akarnak otthon. Nekünk éppen elég csapás az ARTISJUS (természetesen csupa ki betükkel írva)! Mert pénzhajhász csoport a kultúra és a müvészek ellensége! Csupáncsak azért mert olyan magas árakat gerjeszt (magának) ami a fogyasztók nagy részének nem elérhetö.
Van egy régi mondás.
-Nem mindegy, hogy 10db-ot adok el 100 Forintért. Vagy 100 darabot 10 Forintért!-
ezért van az, hogy nem a harácsolók a sikeres 'kereskedök!<#mf1>#mf1>
Pedig az igazság és a béke jobb lene <#help>#help>
\"Pitét evõ lányok... nyalom a pitétek.\"
Kepzeljetek el mi lenne akkor itt romaniaban ha ezt bevezetnek...
Pussz
Sztem ha így folytatják ezek a genyóládák, akkor azok az állapotok lesznek aranyos profithajhász világunkban, mint a könyvben (pölö: embertenyésztés, nagycégek irányítják a világot). Annyi biztos, ezek a patkányok nem elégszenek meg Németországgal és az USA-val, mindenütt ott lesznek. :( :(
Királyság! 10000 ember nagyon gazdag lesz (na jó, legyen 11000), a többiek meg mind szegények. <#szomoru1>#szomoru1>
Kszönjük nektek ó játékkiadók/zenekiadók/filmkiadók, hogy ilyen szép jövõ elébe nézünk! <#worship>#worship><#confused>#confused><#rinya>#rinya>
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Én inkább attól félek, hogy lassan a fórumhozzászólások is jogdíjasak lesznek.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Talán inkább minõségi alkotásokat kéne csinálni nem britniszpírsz féle hulladékot, és reális áron adni, nem a jelenlegi rablóáron. Az igazi bûnözõk a kiadók, kirabolják az embereket, a jogvétõk meg a tettestársaik. Ezeket kéne lámpavasra húzni mind egy szálig.
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
Így nincs digitális nyoma a neten, ami lassan sokkal inkább a megfigyelés, nyomozás, elrettentés eszközévé válik, szemben az eredeti tervvel, a gondolatok és információk szabad áramlásával. Lassan a netet is megútálom, és leszarom... mint jelenleg a szerzõi jogokat és azok kapzsi, alattomos védõit.
F
én is negadom a bankszámla számomat, lobbizhatnak arra is -:))
A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.
ja értem
csak a lobbizás szót kicserélhetjük a következõkre: megkente, lefizette, megvette
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
vááááá a a hideg futkos a hátamon, amikor ilyet hallok...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Kicsit erõsnek érzem ezt a szigorítást német barátainknál <#wow3>#wow3>
"Pénz beszél, pitbull ugat."
Kissé groteszk, de mintha a "zene és filmipar" irányítaná a világot, mert az összes törvényt az õ érdekük szerint alakítanak, sárba tiporva többszáz millió ember magánéletét, és egyéb jogait...
5-6000 ft-os kar eseten a rendorok nem is igen fognak torodni a dologgal :-)
csak hajra
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
a következõ GTA-t inkább nem tölti le Jürgen, hanem lemegy a térre és élõben tolja majd <#zavart2>#zavart2> (vissszatöltés még nem megoldott,de élethû lesz a grafika az biztos)<#zavart2>#zavart2>
szép jövõképnek ígérkezik...
Ez is mit véd? A kiadók, meg a rohadt milliárdos sztárok pénzét, meg aranyéletét. Mert ugye ha egy csóró drogos megkéseli a minimálbérért dolgozó Jóska bácsit, abból csinál a TV egy perces riportot (mert ugye minden este kell egy haláleset a hiradókba), de nem fáj a dolog senkinek, mert nem lesz belöle egy sztárnak vagy egy nagyfõnöknek 'bevételkisesése' ugye.
Ide egy alapbol újratervezett normális szabályozás kellene. Meg esetleg vmi emberi értelem, ami rádöbbenti az ilyen idiótákat, hogy mégiscsak az venné meg a CD-ket, ha esetleg nem kerülne annyiba, akit börtönbe akarnak zárni, mert letöltött egy filmet, vagy egy albumot. De ugye emberi értelemre nem lehet számítani mostanság.
Mind1, nevetséges az egész...
\"Amikor a szeretet hatalalma legyõzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Ezek szerint, ha letöltök pár filmet a netrõl, akkor halmazatiként kaphatok akár annyit mint egy tömeggyilkos...
Itt a szép új világ...
Inkább ölj, csak ne tölts!!! :((
Hihetetlen komolyan mondom.
a sitten a sorozat gyilkososk is meghuzzák magukat ha megtudják hogy letöltöttél valamit
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Hihetetlen mik vannak...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)