29
Svéd Black Metal
-
#29 Bah, Dissection egy N-nel, na. -
#28 Hát, azért a Dissectionn-nek elég keményen volt köze zeneileg a black metalhoz. -
#27 ez már jobban fedi a valóságot! -
HunButyok #26 Lehet, nekem mindegy... :) Viszont fantasztikus zene, ez a lényeg! -
#25 Dissection sosem volt black , csak tisztelik a műfalyt -
HunButyok #24 Nekem black-ben kevés zenekar tetszett anno pl. Emperor, dissection, Enslaved, Immortal, mayhem, marduk, carpatian forest stb... Hú de régen volt amikor ilyet hallgattam. Mai napig tetszik jópár iylen banda, de az újabbakat nem ismerem.
Most legutóbb Moloth-ot hallgattam: orosz NS black metál... -
katarzis #23 Egy ilyen érdekfeszitő és tartalmas kommenthez nem lehet semmit hozzáfűzni..... -
katarzis #22 Watain-tol a Casus Luciferi tényleg jo. -
katarzis #21 A Dark Funeral Black metal-t játszik,habár a utolso albumuk személy szerint nekem nem tetszett ,de a többi annál inkább,koncertre sajnos nem tudtam elmenni :/
-
#20 Hehe, olyan is sok van. -
#19 najo beadom a derekam: black :P
az utobbi idoben annyi "felver" zenekart halottam mar, hogy zsong a fejem...(ize probaljatok ki a 'Numen't... azok allatok! betonhangulat!!!44 baszk!!! folk-pogany-black/death banda) -
HunButyok #18 A Dark Funeral az bizony black, ha tetszik, ha nem... :) Még anno megvolt első albumuk a Secrets of the black art (azt hiszem ez volt a címe). nem volt rossz, de élőben sosem tudták hozni a lemezhez képesti formájukat.
Én ha blackl zene akkor a régi Carpatian Forest (a demo-s korszak és a Bloodlust and perversiona album), régi Marduk (Nightwing-ig), a Mayhem de csak a régi, Immortal első 4-5 albuma...
-
#17 Jajja de elmebetegek. -
#16 egy tucat banda ez sajnos
és a téma indítónak üzenem európában van kb 10000 death banda abból 9000 svéd
(a számok csak illusztráciok) -
#15 ez nagyon értelmes hozzászólás... köszönjük... de nem kell akkor ide írni ha nem tetszik... HELL -
#14 ez egy fos, pont. -
#13 A Dark Funeral black metalt nyom. Pont. Mondjuk én nem vagyok annyira oda értük. Svéd blackből inkább a Marduk és a Watain. -
#12 koszonjuk, hogy beneztel... talan nem 200kbites fosadekokat kene nezni, szedjel le cdimaget... vagy legalabb jo minosegu mp3at... bar ugylatszik neked a stilus sem jon be... szerintem nem kell eroltetni -
#11 A The Secrets Of The Black Past c. album még egészen jó volt, de a többi nem emelkedik ki a nagy átlag közzül -
#10 a hyperspace az egy rendezvény, neked max a technoval van bajod mint stilussal.. izlések és plafonok.. -
[Walaki]D`Lair #9 OMG...leszedtem egy videót...hát ez kb. egyenértékű egy Hyperspace-el...élvezhetetlen undorító, de legfőképpen SZAR... -
#8 Igen ez erdekes amugy, sok helyen balcknek emlitik, mashol Death... szerintem kozelebb all a deathhez :D -
#7 :DDDDDDDDDDDDDDD
látom értesz hozzá!
a Dark Funeral black metalt játszik, de semmi eredetiség és tehetség nincs bennük sosem jutnak sehová , minden albumuk tök egyforma -
Végülis.... Nem kezdek el veletek vitatkozni... Black és kész...
Amugy kész az oldal
http://dfuneral.atw.hu -
Kou #5 a Dark Funeral akkor is death metal ;) -
#4 ahhozképest, mindenhol az van, hogy black metal.... És a koncerten is a nagy zászlójukon is az volt, hogy Swedish Black Metal.... És a svédek nem nagyon jáccanak death-et.... szal ennek nézz utánna..... -
#3 ott van a szeren a banda nagyon!!!!
bar szerintem az uj albumukkal egy kicsit "kompromisszumosabb" zenet nyomnak... regebben mindig olvastam hammerben a nyilatkozataikat... "nincs kompromisszum" :DDDDD
amugy death metalt jatszanak... -
#2 fú, trappolós lovagmetál, kérdezem. -
#1 Nem tom ki volt koncerten, de sztem nagyon JÓ volt.
Képek és videók, a http://dfuneral.atw.hu címen. Most töltöm a tartalmat, szal lehet csak este lesz belőle vmi.