52
Raphidshare
  • KO
    egy próbát megér

Renew IP ( I was add the RenewIP code to a bat file ) More Rapid DelCookies (I was fix it, now it can work on any computer) Link Grabber 3.0 (Fix the Can’t use proxy bug and add 188 new proxy) RapidShare 0s ( now u can copy the Rapidshare 0s code into the clipboard with only one click!) Rapidshare Downloader Universal Share Downloader v1.2 ( the new soft, someone talk it’s really helpful ) Search Appz on Rapidshare ( now u can search any soft u want on rapidshare ) Search Movie on Rapidshare ( now u can search any movie u want on rapidshare ) Search Ebook on Rapidshare ( now u can search any Ebook u want on rapidshare ) Search any Files on Rapidshare ( now u can search any Files u want on rapidshare ) Hide IP Platinum ( a great soft for beat rapidshare! It can change your proxy very very easy and very very fast! When I forgot my Premium Acc, I use this soft! I was fix it to use like a portable soft! You only have to right click on the Hide Ip System Tray Icon and it will change Proxy 4 u.)
  • akyyy
    Nekem van egy tuti progim amivel ki lehet játszani, szal azt mondom NE FIZESSETEK KI RÁ SEMMIT, tudtok akármikor tölteni!:) részletek a másik topicbah
  • alert
    Kemény 2500 Ft 1 hónapra... Ha több időre fizetsz elő még olcsóbb. Ennyit simán rááldozhatna az akinek kell ha már úgy is warezolsz. Százezrek helyett 2500 nem pénz. Működő kijátszása nincs a rendszernek. Ha működik valami trück az max 1-2 napig és nem folyamatosan... úgyhogy felesleges próbálkozni IP cserén kívül bármivel. Én már fizettem elő rá igaz teljesen más miatt volt rá szükségem de a rendszer működik, korrekt és gyors. Megéri ha sokat használod.
  • akyyy
    mi az a Raphidshare???

mert ha rapidshare akar lenni, akkor a topik hamarosan be lesz zárva:)
  • ngcsnet
    az ip minden netre csatlakozáskor válozik, persze vannak olyanok kiknek állandó ip-jük van, lehet az is persze.
  • KicsiPistike
    Szerintem ez az 1 klikkes dolog nem működik, azaz nem mindenhol. pl: chello esetében reggelve vagy 1 fix ipvel, ami jelen esetben ha van éppen a routered ipje. A routerben lévő 1 klikk, vagy router restart esetében sem lesz új ip-d, csak akkor ha a chello oldlán változtatod meg.
  • sylas
    látom nagy trackmania user vagy - írok pm-ben
  • Evin
    Van valami ultimateRapishare progi is, amivel korlátlanul lehet tölteni.
  • ngcsnet
    routeresek előnyben, csak 1 klikk és már le is telt az 1 óra
  • sylas
    jaja ez a rapidshare a legjobb amit láttam pl videket szedek le és innen száguld csak 1 óránként 1et - nekem fix ip-m van - szal vmi ip utilitissel lehet vmi bizergálni - pl mittudomain :)
  • ngcsnet
    router (internet kapcsolat) be/ki kapcsolása, ez új ip címet ad, és nem kell 1 órát várni.
  • KicsiPistike
    Na min1, egy h + van benne.
    A lényeg: gondolom nem csak nekem, hanem másoknak is van gondja az innen való töltögetéssel. Ha lehet a pénztárcát kerülendő, free töltésssel.
    Milyen lehetőségeket vannak, a hosszú várakozási idő kijátszására, mert én láttam párat, de fix ipnél nem működtek.