Ingyen parkolás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
A mai napon már csak egy "civil rendõr autónak" volt a szélvédõje mögött a trafikos embléma, de a parkoló õr továbbra sem bünteti meg õket!!! Ráadásul videót is készítettünk, minden jól látható. A balfék ellenõr még be is ment az õrezred épületébe és kifelé láthatóan pakolt el valamit!
persze orvosi papírokat meg ilyesmit be kell elõtte szerezni.
a leggyakoribb betegség az,h vkinek fáj a lába,egy egyszerû porcleválásért is sztem meg lehet kapni ezt az igazolványt
ReaL MaDRid x siempre
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
igy viszont egyelten parkolo se fõutvonal szinte, elgalábbis a naggya nem 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
trabim van és hát eléggé odavan szegényke szal sokminden nem jó: pl önindító, index nem villog csak ég stb... szal megáltam vele tiltott helyen s benyomtam az elakadásjelzõt, ami csak égett. jön a közteres hogy begbüntet aszt mondtam neki hogy megállt a vas és most nem tuok arébb menni megmutattam neki hogy nem indul a vas és hogy fatert várom hogy húzzon haza. azt joccakát! egész nap ott parkoltam s mikor menni akartam belöktem (szerencsére pöccre indul 😊 )
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hatósági engedély: Forgalmi engedély
Hatósági jelzés: Rendszámtábla
A hatósági jelzést jól látható állapotban (tisztán) kell tartani, megváltoztatni, letakarni tilos!
Azt meg nem írják sehol, hogy nem szedhetem le 😊
ennyi 😊
Hogy jön ahhoz egy cég, hogy odabilincselje az autómat, ha bármilyen okból kifolyólag én tiltott helyen parkolok????
Ha éppen akkor kell a beteg rokonomat korházba vinni, akkor mivan? De leginkább az a gond, hogy MIÉRT VAN EZEKNEK EHHEZ JOGA?????? Tilos helyen állok, erre odabilincselnek, hogy még tovább álljak ott...
Ennél nagyobb balf@szságot még nem hallottam.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ez oylan hogy ha pl forditva rakod be az ablak mögé a jegyet vagy nem látható helyre és utána aztmondod amikor becsuktad az ajtót akkro elfujta a huzat azt is leszarják, megmondják figyelj oda jobban és ennyi 😊
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
akik nálam kötötték be a kábeltévét, szintén rendszámtáblával a kezükben érkeztek 😊
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Esetleg így.
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century