Vezetés közben játszott a buszvezető

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

enkido
de minek esernyõ, ha már fent vagy a buszon??? <#hehe>

DON\'T PANIC!!!

rigidus
"Okozott balesetet?"

Nem. Eppen ezert az esernyot az eso elott kell kinyitni, nem pedig miutan borig azunk.

Vagy Carmageddont... 😄 <#gun>

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

Legközelebb féktelenült- játszik majd, vagy majd vmi buszos game-el 😄

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Okozott balesetet?
<#gun><#gun>
Van még valaki aki szerint nem kellene betiltani a GTA-t? :-)
Ingyen szórakozás az utasoknak 😄
De tényleg van egy pár olyan sofõr, aki a piacon vette a zengedélyeket

"Mint utólag kiderült, a programból kiszûrõdõ kiáltásokat és lövéseket az egész buszban hallani lehetett."

<#hehe>

En reszegen a vezetsemmel jateko....vagy inkabb iszom meg egy felest.

Én részegen telefonommal játszom vezetés közben:-))

Tobb eletveszelyesen vezeto sofort lattam eddig, mint normalisat...
En sem egyszer kenyszerultem mar a szabalytalanul savotvalto busz miatt a zarovonalon keresztul a szembe savba. Eddig szerencsem volt. Persze utana meg csodalkoznak, ha megszivatjak, nem segitik oket. Ezt buszon ulve lattam: a szitu hasonlo, astra at a szembe savba. Be a busz ele, kb 2 meterre, szoval a pofajaba, aztan padlofek. Ha a busz belecsattan, a soforje a hibas...

Én is tapasztaltam párszor hogy meggondolatlanu vezet - pl
utaztam és a sofõr beelõzött 1 kurva nagy kamion-t közben meg láttam szembõl jön 1 másik
Szal mind 2 kamcsinak kicsit fékezni kellett hogy beférjen a busz
meg volt már pár hasonló szitu

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Ez még lájtos, nálunk van egy amelyik MINDIG részeg

Kornan
Hát a magyar BKV buszsofõrök közt is van aki folyton telefonál,némelyik meg életveszélyesen vezet. 😊
iddiottá <#eplus2>