Vezetés közben játszott a buszvezető
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Okozott balesetet?"
Nem. Eppen ezert az esernyot az eso elott kell kinyitni, nem pedig miutan borig azunk.
Nem. Eppen ezert az esernyot az eso elott kell kinyitni, nem pedig miutan borig azunk.
Vagy Carmageddont... 😄 <#gun>#gun>
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Legközelebb féktelenült- játszik majd, vagy majd vmi buszos game-el 😄
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Okozott balesetet?
<#gun>#gun><#gun>#gun>
<#gun>#gun><#gun>#gun>
Van még valaki aki szerint nem kellene betiltani a GTA-t? :-)
Ingyen szórakozás az utasoknak 😄
De tényleg van egy pár olyan sofõr, aki a piacon vette a zengedélyeket
De tényleg van egy pár olyan sofõr, aki a piacon vette a zengedélyeket
"Mint utólag kiderült, a programból kiszûrõdõ kiáltásokat és lövéseket az egész buszban hallani lehetett."
<#hehe>#hehe>
<#hehe>#hehe>
En reszegen a vezetsemmel jateko....vagy inkabb iszom meg egy felest.
Én részegen telefonommal játszom vezetés közben:-))
Tobb eletveszelyesen vezeto sofort lattam eddig, mint normalisat...
En sem egyszer kenyszerultem mar a szabalytalanul savotvalto busz miatt a zarovonalon keresztul a szembe savba. Eddig szerencsem volt. Persze utana meg csodalkoznak, ha megszivatjak, nem segitik oket. Ezt buszon ulve lattam: a szitu hasonlo, astra at a szembe savba. Be a busz ele, kb 2 meterre, szoval a pofajaba, aztan padlofek. Ha a busz belecsattan, a soforje a hibas...
En sem egyszer kenyszerultem mar a szabalytalanul savotvalto busz miatt a zarovonalon keresztul a szembe savba. Eddig szerencsem volt. Persze utana meg csodalkoznak, ha megszivatjak, nem segitik oket. Ezt buszon ulve lattam: a szitu hasonlo, astra at a szembe savba. Be a busz ele, kb 2 meterre, szoval a pofajaba, aztan padlofek. Ha a busz belecsattan, a soforje a hibas...
Én is tapasztaltam párszor hogy meggondolatlanu vezet - pl
utaztam és a sofõr beelõzött 1 kurva nagy kamion-t közben meg láttam szembõl jön 1 másik
Szal mind 2 kamcsinak kicsit fékezni kellett hogy beférjen a busz
meg volt már pár hasonló szitu
utaztam és a sofõr beelõzött 1 kurva nagy kamion-t közben meg láttam szembõl jön 1 másik
Szal mind 2 kamcsinak kicsit fékezni kellett hogy beférjen a busz
meg volt már pár hasonló szitu
\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"
Ez még lájtos, nálunk van egy amelyik MINDIG részeg
Hát a magyar BKV buszsofõrök közt is van aki folyton telefonál,némelyik meg életveszélyesen vezet. 😊
iddiottá <#eplus2>#eplus2>