A popzene a legnépszerűbb
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remek felfedezés, hogy a "popular" stílus a legnépszerûbb. :-))))) De meglepõ, hogy a modern rock jobban fogy, mint a filmzene és a "szórakoztató" lagzis csak 10%-ot visz. Mindez elég örömteli! :-)
Számszerû adatok (%-ban megadva, sorba rendezve, innen):
Pop 37,4
Válogatás 10,1
Szórakoztató zene 9,9
Rock 9,8
Dance 4,4
Komolyzene 3,7
Jazz 3,6
Gyereklemez 3,6
World music 3,4
Modern rock 2,8
Filmzene 2,4
Rap-hip&hop 2,4
Metal 1,2
Blues 0,9
Alternatív elektronikus 0,8
Opera-operett 0,7
R&B 0,6
Cross-over 0,6
Humor 0,5
Magyar népdal 0,4
Próza 0,2
Örökzöld 0,2
Karácsonyi** 0,2
New Age 0,1
Country 0,1
Reggae 0
Gospel 0
Klasszikus egyházi 0
Egyáltalán nem meglepõ eredmények - a legkeresettebbek (legalábbis vásárlási szempontból) a populáris mûfajok lesznek. Hogy jó zenék-e vagy sem az meg eléggé szubjektív dolog.
Egy másik érdekes lista: magyarországi és világviszonylatban.
Pop 37,4
Válogatás 10,1
Szórakoztató zene 9,9
Rock 9,8
Dance 4,4
Komolyzene 3,7
Jazz 3,6
Gyereklemez 3,6
World music 3,4
Modern rock 2,8
Filmzene 2,4
Rap-hip&hop 2,4
Metal 1,2
Blues 0,9
Alternatív elektronikus 0,8
Opera-operett 0,7
R&B 0,6
Cross-over 0,6
Humor 0,5
Magyar népdal 0,4
Próza 0,2
Örökzöld 0,2
Karácsonyi** 0,2
New Age 0,1
Country 0,1
Reggae 0
Gospel 0
Klasszikus egyházi 0
Egyáltalán nem meglepõ eredmények - a legkeresettebbek (legalábbis vásárlási szempontból) a populáris mûfajok lesznek. Hogy jó zenék-e vagy sem az meg eléggé szubjektív dolog.
Egy másik érdekes lista: magyarországi és világviszonylatban.
Engem ez nem érint. 😊
Én nem stílusokat hallgatok, hanem jó zenét.
Ami a MAHASZ listáján nem igen van.
Én nem stílusokat hallgatok, hanem jó zenét.
Ami a MAHASZ listáján nem igen van.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Szégyen,hogy a hip-hop ilyen alacsony szinten van!<#gun>#gun><#violent>#violent><#falbav>#falbav>
Sztem a popzene kiugró "népszerûsége" az emberek önállótlanságát mutatja. A csapból is az folyik, de azért még lemezen is megveszik.
Én amúgy a Chilloutot hiányolom erõsen. (Bár ezek többségükben válogatás lemezek. Ill. egy részük a Jazzhez sorolható.)
Én amúgy a Chilloutot hiányolom erõsen. (Bár ezek többségükben válogatás lemezek. Ill. egy részük a Jazzhez sorolható.)
A szorakoztato zene, amennyiben ez ugye mahasz, valoszinu, hogy a lajcsi a trombitas meg a mario a furujas es bodrikutya a szajhermonikas nameg a tekno az anyamkinyja 'zenekarok' lehetnek 😊
Azert nemszep, hogy a rockot szetszedtek meg metalra meg modern rock-ra, a pop meg ilyen mindent bele lett 😊
Ugya a rock egyebkent kijonne ilyen 14-15 %-ra, ami ugye elegge szep teljesitmeny.
Azert nemszep, hogy a rockot szetszedtek meg metalra meg modern rock-ra, a pop meg ilyen mindent bele lett 😊
Ugya a rock egyebkent kijonne ilyen 14-15 %-ra, ami ugye elegge szep teljesitmeny.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Eladási statisztikák... akkor nem túl mérvadó sztem.
,,A popzene a legnépszerûbb''
Látszik, mennyi cigány van az országban...
Látszik, mennyi cigány van az országban...
sztm az ambient az "alternatív elektronikus" cimszónál van. Inkább az érdekelne, hogy mi az a "szórakoztató zene" 😊
Hihetelen h az ambient fel sincs tüntetve! 😊 S, hogy a New Age-bõl is csak ennyi fogy...
De azért örülök, hogy legalább az OST-k és a komolyzenék ennyire tetszenek a népnek...
De azért örülök, hogy legalább az OST-k és a komolyzenék ennyire tetszenek a népnek...