1282
A képek ne legyenek nagyobbak 1024x768-nál. Ha nagyobbak akkor csak URL-ként rakjátok be! 800x600 az optimális.
-
#74 Így nézek ki most:
-
#73 Pont most jöttem fel én is onnan. :)
-
#72 Olyan mint Klicsko. :D -
#71 Jó kép :) -
#70 Nohh....azthiszem, ez méltó lesz a Dunmerekhez:D
-
#69 A hős törzsfejlődésének újabb szakaszához érkeztünk...
-
#68 erdekes, de nagyon jo statokat adnak a cuccok... ez van, vagy design-karakter, vagy eros karakter :] -
haxoror #67 A kezdet
-
#66 Ez a szerelés, hm...hát...érdekes;) -
#65 -
#64 Kicsit keveset vagy a napon nemdebár? :-) -
#63 -
#62 a master thief
-
#61 ez olyan vallas-fele asszonypajtas akar lenni, igen.. arenaban edzette magat ien szepre :D -
#60 Ez ugye csajszi ha jól látom? Csak mert elég széles vállai vannak. :-) -
#59 Ez tényleg betyárjó szerkó! -
#58 Hat, nekem a ket nap alatt osszesen 6 ora jatekidom lett, es meg 1. szintu vagyok :))))) -
Kanál #57 meg mindig ez tetszik a legjobban :D -
#56 szep a pancelzat ! -
#55 -
#54 Két nap alatt ez a jelenlegi eredmény. Tetszik, hogy mintha lassabb lenne a fejlődés mint MW-ben.
Nagyon megörültem mikor ráakadtam erre a Blackwood setre. :-) Jó nehéz de legalább véd is valamit.
-
#53 Komolyan elgondolkodtam, hogy kitarto munkaval a sajat arcunkat is ki tudnank talan hozni?! -
#52 Tenkjú! :D
Nagyon tetszik a karaktergenerálás! Rengeteg féleképpen módosíthatjuk hősünk fejét, már-már sims2. :D -
#51 Háromszoros hurrá az első RPG-s névadónak! :D -
#50 Nos, itt lenne a kis baráccságos ókocskám:
-
#49 lvl 8-9 korul mar egyebkent elkezdenek esni szepszammal a dwarf cuccok, amik eszmeletlenul kurvajol neznek ki, csakhat ugye heavy, ami 1 wood elftol tavol all -
#48 az csak a pikcsor miatt van, nyilvan bowozok -
#47 Harlemben nőtt fel, vigyázzá! -
#46 Mondjuk az érdekes, hogy mit keres egy bazi nagy bökő egy wood elf kezibe...íj valami? -
#45 Kicsit furcsán áll egy erdei elfen ez a sok fém. -
#44 Ez nem dark elf, ez nigger elf. -
#43 Ez is
:)
Én is hamarosan nyomatom a képeket. (Mindjárt indulok haza!!!) -
#42 -
#41 En is, en is ... Redguard - War Thief - The Thief csillagkep (security, sneak, blade, marksman, heavy armor, athletic, destruction)
BTW en lvl4-es vagyok, de meg seholsem tartok steel cuccokban (csak 1 sisakot talaltam) ... itt meg lvl1-es kari tele van vele :)
-
#40 -
#39 A neve miatt kérdi... -
#38 nem, de ez a topic nem errol szol -
#37 saját:
-
Drizzthsz #36 Húúú, ebben a játékban nem lehet egyszerre két karddal nyomuulni? -
#35 Nincs vérfarkas az alapjátékban és nem is lesz egy ideig még, sajnos.