14
  • Indigo
    Egyetértek. Bár a Paradise-al még nem játszottam, de a Syberia után ezek a képek nekem valahogy idegennek tünnek.
  • komizoli
    nekem nem tetszett. szerintem a Syberia sokkal szebb volt!! Az volt az eddigi legjobb Sokal-játék! szvsz.
  • magyarvok
    Pl 2. rész meg sem jelent magyarországon :(

És mellesleg már megvásárolható az amazonon :)
  • spidersoft
    A Syberiát annyira szeretem, hogy utálom amiatt, hogy csak két része van. Eljátszanám a végtelenségig. Igazán sajnálom, hogy Benoit Sokal-ék többi remekművét nem ismerem...
  • Slayerboy
    Akkó jó ülye vagy
  • galocza
    szép, szép, de azért én csak a dreamfallt várom jobban 8) (tlj2)
  • laslandes
    Csak ennyi jött le a játékból? Mert akkor a Paradise tényleg nem való neked:DD
  • Broafka
    nah baz ha ez is arról fog szólni mint pl a második rész (én csak azzal játszottam), skkor nem is kell :-/ :
    Hello Kate Walker!
    Kate Walker?
    Hi Kate Walker
    Kate Walker?
    What's up Kate Walker?

minden nap csak arról álmodtam hogy: Kate Walker :-/
  • zaki
    Gyönyörű lesz. Alig várom már a játékot. Remélem magyarul jelenik meg nálunk, mert nem vagyok vmi hú de nagy angolos :(
  • Venom1986
    Imádom a kalandjátékokat,szóval
  • Tinman #4
    "Természetesen nem feledkezhetünk meg a Syberia második részéről sem, azonban Kate Walker újabb története, amelyet 2004-ben adtak ki, már közel sem aratott akkora sikert, mint az alapmű."

Ez igazán fura tény(?)... elvégre az első rész folytatása a második. Ez kb. olyan mintha a Gyűrűk ura 1-et megnézném konstatálnám, hogy ennél jobb film kevés van, majd a második részt megsem nézném.
    Ennyire hülyék az emberek és tényleg sokkal sikertelenebb lett a Syb 2?

Ennek a game-nek meg nagyon örülök... ez a Benoit Sokal elképesztően tehetséges háttereket, rajzokat produkál
  • szurka
    naggggyyyyooooon siráááááálllyyyy
  • rotator
    A szokásos magas minőség!
  • silentb
    Már alig várom még sok ilyet a Syberia az egyik kedvencem volt.A képek alapján ez sem lesz rosz!