Paradise - Benoit Sokal újabb remekműve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyetértek. Bár a Paradise-al még nem játszottam, de a Syberia után ezek a képek nekem valahogy idegennek tünnek.

nekem nem tetszett. szerintem a Syberia sokkal szebb volt!! Az volt az eddigi legjobb Sokal-játék! szvsz.
magyarvok
Pl 2. rész meg sem jelent magyarországon 😞

És mellesleg már megvásárolható az amazonon 😊

A Syberiát annyira szeretem, hogy utálom amiatt, hogy csak két része van. Eljátszanám a végtelenségig. Igazán sajnálom, hogy Benoit Sokal-ék többi remekmûvét nem ismerem...
Slayerboy
Akkó jó ülye vagy <#idiota>

Voltam zárás előtt. _______________

szép, szép, de azért én csak a dreamfallt várom jobban 8) (tlj2)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

laslandes
Csak ennyi jött le a játékból?<#conf> Mert akkor a Paradise tényleg nem való neked😄D

Broafka
nah baz ha ez is arról fog szólni mint pl a második rész (én csak azzal játszottam), skkor nem is kell :-/ :
Hello Kate Walker!
Kate Walker?
Hi Kate Walker
Kate Walker?
What's up Kate Walker?

minden nap csak arról álmodtam hogy: Kate Walker :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

zaki
Gyönyörû lesz. Alig várom már a játékot. Remélem magyarul jelenik meg nálunk, mert nem vagyok vmi hú de nagy angolos 😞

Imádom a kalandjátékokat,szóval <#nyes><#smile><#vigyor3><#worship><#hehe><#taps><#integet2>
Tinman
"Természetesen nem feledkezhetünk meg a Syberia második részérõl sem, azonban Kate Walker újabb története, amelyet 2004-ben adtak ki, már közel sem aratott akkora sikert, mint az alapmû."

Ez igazán fura tény(?)... elvégre az elsõ rész folytatása a második. Ez kb. olyan mintha a Gyûrûk ura 1-et megnézném konstatálnám, hogy ennél jobb film kevés van, majd a második részt megsem nézném.
Ennyire hülyék az emberek és tényleg sokkal sikertelenebb lett a Syb 2?

Ennek a game-nek meg nagyon örülök... ez a Benoit Sokal elképesztõen tehetséges háttereket, rajzokat produkál <#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

naggggyyyyooooon siráááááálllyyyy
rotator
A szokásos magas minõség!

Már alig várom még sok ilyet a Syberia az egyik kedvencem volt.A képek alapján ez sem lesz rosz!