Doktor House - orvosi krimisorozat igényeseknek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a f***szé adják olyan késõn????
A sok hülye mûsort meg filmet emberi idõben leadják, ezt a jó kis sorozatot meg állandóan félálomban kell végignéznem. <#sniffles>#sniffles>
Persze másnap meg szegény nejemet kell kikérdeznem, mi volt a vége... <#smile>#smile>

Szerintem a Világon a legjobb orvos sorozat A Dr.HOUSE(ez az orvos a legcinikusabb és legpofátlanabb de én ezt szeretem
Gondolom az orvos stilusa tettszet mindenkinek
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
És egyébként most igy érdekelt lettem a témában, aztán olvasgatom a viszajelzéseket, mivel tervezek egy honlapot ezzel kapcsolatban, majd meglátjuk milyen lesz 😊 Nektek melyik "idézet" tetszett a legjobban? Nekem ez:
House: Te is látod, a bot miatt mindenki azt hiszi beteg vagyok.
Wilson: Akkor viselj fehér köpenyt mint a többiek.
House: Nem akarom hogy azt higgyék orvos vagyok.
Wilson: Mostmár érted mi a baja a vezetõségnek a hozzáálásodal?
House: Az emberek nem szeretik a beteg orvost
Wilson: Ami korrekt, hiszen én sem szeretem az egészséges pácienst.
Majd 14 résszel utána:
Vogler: Õ ki?
Cuddy: Az õõõ... az egyik orvosunk.
Vogler:És õõ.. nem kéne köpenyt viselni-e?
Cuddy: Õ más.
Vogler: Mindenki haverja.
Cuddy: Nem, nem egészen.
Vogler: Akkor õ hogy uszta meg?
Cuddy: Csak egy köpeny... Nagyon jó orvos
Vogler: Hmn, hmn..
Még ebben a részben:
Cuddy: Szeretném ha köpenyt viselne.
House: Én meg azt hogy, nonstop szeretkezhetnék egy feleolyan idõs nõvel, mint maga.
Cuddy: Viselje.
House: Ó anyám, valaki elfenekelte magát reggel.
Cuddy: Valaki 100 millió dollárt adott a rákgyógyitásra, elég korrekt egy köpeny viseléséhez.
Majd Wilsonal, szintén ugyanebben a részben:
Wilson:...és, hordj köpenyt.
House. De viszket!
És találkozik Voglerel...
House: MOST JÖN AZ ÁLLAT RÉSZ!!! Oké, most elszúrta...
Vogler: Beugrottam hogy bemutatkozam, Edward Vogler vagyok, az új vezetõségi elnõke, vagyis az õn új fönöke.
House: Sajnálom ezt a köpeny zûrt, a mosódában tönkre tették.
Vogler:
Hupsz kicsit hosszú lett ^^
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Amúgy néztem tegnap ezt a Dr. House-t és nekem tetszett, egész jó 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Na ezt jól megmondtam... <#beka2>#beka2><#vigyor2>#vigyor2><#finom>#finom><#idiota>#idiota>
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
ez most is megvolt. cím és kész. a szereplõket csak a film kezdete alatt írták ki, a rövid fõcím után (nyilván nem a tv2 montírozta oda. csekkold a ripeket, ha gondolod)
Ja és mégvalami:Nem tudom miért kellett kivágni a kb. egyetelen perces fõcímet egy-az-egyben! Tv2-nél belehaltak volna abba az egy percbe! Pedig nagyon jó kis Massive Attack szám cseng vissza benne.
Szal nézzétek az erdetit feliratosan. Különben soha nem tudjátok meg mennyivel jobb úgy.
Jó Housenézést<#wave>#wave>
Üdv:Bandi
Erre a House: Pedig az oxigén nagyon fontos dolog a pubertáskórban, hogy fejlõdni tudjon a gyerek<#ravasz1>#ravasz1>
tetszik a csávó cinizmusa.
Ha azt mondjátok ennél csak jobb lesz... hûha, akkor nézni fogom.
A Vészhelyzetes csókát Mekhi Phifer-nek hívják (az egyiket, mert ketten voltak...)...
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Te is fiam, Bluetooth?
Viszont akármennyire neves a magyar szinkronstáb, az eredeti hang élményét kétlem hogy vissza fogja valaha is adni, úgyhogy marad az elsõ évad dvdripben a második hdtvben😄