Mától non-stop sugároz az RTL Klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12346
ne aggódj, a többi csatorna éjszakai telefonos mûsorába is egy csomó paraszt telózik/sms-ezik.
itt sem lesz para.

zaki
inkább maradt volna a 20 óra, normális mûsorokkal

schrank
1. magyarországon ki néz 2-6-ig TV-t ? senki <#papakacsint>
2. a buzi telefonos játékaikat pláne nem fogják nézni még a kiéhezett bakterok is inkább rádiót hallgatnak <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Tisztára, mint a viasat régen, utáltam a péntekeket

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

Doomista
ezt eddig mért nem csinálták meg????
+ péz a reklámokért, nem??

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

schrank
én negyed háromig bírtam de másfél óra telefonos játék után lekapcsoltam a kettesen jó volt megnézni megint azt a szörny autós filmet az éjjel <#vigyor3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

inkább egyik se...

Luise
hát inkább gávölgyi, mint gyõzike!

Gondolom annak aki ezt a végtelenül alpári szennyadót nézi lesz lehetõsége megnézni hajnal 2-kor meg aztán esetleg 4-kor a gyõzike Show ismétlését :) Persze berakhatják a gálvölgyi show-t is, az a "fazon" kb. 1960-ban volt utóljára vicces.
Hú de jó lesz nekünk ezután.<#gun><#zavart2>

¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>

ez miért lesz jobb? Nem bunkóskodok,csak nem értem. Gondolom északára nem sokkal több reklám menne.