Kalandjátékot tervez Pierrot: Jumurdzsák Gyűrűje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
innen le lehet tölteni a demot aki kiváncsi a játékra, én most töltöm...
Tudja valaki, hogy honnan szállítják ki a játékot, ha megrendelem?
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kerestem a hivatol honlapon,a http://www.jumurdzsakgyuruje.hu/ -n,de ott semmi sincs.
Haat nem tudom mi lesz belole.
Nagyon sokan játszanak kalandjátékokkal idehaza is. A mai napig a legnépszerûbbek a Syberia 1-2 és a Still Life... Imyke2k állítólag gõzerõvel ferdíti a Post Mortem-et, kissebb örömünnep volt mikor nem olyan rég megjelent a Fahrenheit. Még az is játszott vele aki eddig csak FPS-elt.
És légy erõs: A nõk legtöbbje kalandjáték rajongó.
Kapásból mondok 10 leányzót aki ilyenekkel tolja...
Tudod: "A széles látókör mindenkinek jár."
(Még neked is.)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"számomra nem szimpatikus ember Pierrot." -aztán meg ezt.
A másodikkal senkinek semmi baja nem lehet.
Amikor az ember "lemajmoz" valakit, hangyabolyba nyúl. Lesznek akik kedvelik és lesznek akik nem.-számomra közömbös, de elismerem a munkáját.
Ezzel semmi baj nincs, egészen addig amíg ezt emberi hangon közlöd -ahogy tetted másodjára.
Azt meg már fel sem fogom, hogy miért majom attól valaki mert szerinted nem dolgozik, és mégis megél. <#idiota>#idiota>
Nagyon komoly dolgokat tett már le az asztalra... mondtam már, hogy Toys of Ancient Gods? ;-) Ha jól emlékszem talán az elsõ között tett a kiadott hanganyaga mellé multimédiás tartalmat, méghozza kellõen színvonalas minõségben. Sõt jóval elõtte még slágert is elkövetett lsd. "Nekem senki nem hegedül" album.
Az, hogy szerinted Pierrot semmit nem csinál, az max a tájékozatlanságodra bizonyíték.
Gondolj bele, hogy idejön és elolvassa a hsz-eket.
Szerintem nem esne neki jól, hogy éppen egy halódó mûfajban próbálnak valamit alkotni (amiért nagy riszpekt) és a 4. hsz már flame.
Na de mindegy én sem akarok warolni, csak nagyra értékelem amit most csinál.
kedves kis-bob, ugy kezdödött hogy beszoltál hogy nem tetszik pierot megamit csinál, mert: sok pénz kevés munka... ezt egyesek joggal nevezték irigykedö beszolásnak... ehez sok rosz emléke füzödik a kedves forumozo kollegáknak, igy rosz szemmel nézték és beskatujáztak.. szoval ahejett hogy már odatereled a szot h azért bántunk mert nemszereted pierott-t, hanem inkább tudasd ezekkel a kedves emberekkel, hogy te nem irigységböl szlod le hanem esetleg nem szimpi az arca, nem tetszik a zenéje, kifogásolod a stilusát stb. máskülönben hiába jösz fel ide féloránként védeni magad, loszart sem érsz el vele... a geográfusi szakma szép dolog, de nem különb a zenésznél, producernél vagy játék programozonál. ha te nem igy látod azt mondjad, ne pattogj mint egy 14 éves, aki azt se tudja miröl van szo csak védi magát és...ugat...
békével jöttem, békével irtam
béke
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
nem a véleménnyel, hanem a megállapítással volt gondom
sepsiszentgyörgy
Az meg, hogy tanulok, és mellette idõszakos munkát vállalok, szerintem messzemenõkig eleget tesz annak, amit a Szülõk elvárhatnak a gyereküktõl. De ezt már csak a te lelki békéd megnyugatatása végett írom.
Ha belegondolok hogy egy egy filmet milyen gyakorisággal nézek újra, szerintem olyan sûrûséggel ez a game is újrajátszható lesz simán.
Eger forever!
A nevedbõl adódóan valóban komolytalan dolgokat írkálsz... ráadásúl hatalmas baromságokat is! <#levele>#levele>
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Egy elõre felvett, egyszálú, minimális interakcióval rendelkezõ játékon tuti halálra unnám magam. Szerintem nem vagyok egyedül ezzel. Akkor se kellene a gáma ha utánam hajítanák, fölösleges környezetszennyezés a DVDk gyártása.
(a film végefelé volt egy jelenet, amikor nyúlt a már haldokló jumurdzsák a gyûrûért és átment a kezén egy nyílvesszõ)
sepsiszentgyörgy
mondottad volt. ez valóban nem irigység(?), hanem rosszindulatú beszólás.
te mit dolgozol? jaaa, semmit? az más...
sepsiszentgyörgy
De miért pont a gyûrûje? <#ejnye1>#ejnye1>
btw nem elég neki egy asztali dvd-lejátszó, hogy tv-n is lehessen nézni? azt hittem, olyasmi lesz...
Igen? te úgy moderálnál, hogy ami neked nem tetszik, azt kitörölnéd? Gratulálok!
Szerintem ez az alapvetõ intelligencia hiányára utaló magatartás!
<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
Pierrot-al semmi bajom... sõt emlékszem még a Toys of Ancient Gods-ra ;-)
Kis-Bob: Majom? Vedd már észre magad... az ilyeneket kimoderálnám a 3,14-csába.
A vélemény az egy dolog... ez meg az alapvetõ intelligencia hiányára utaló magatartás.
Örülnünk kellene, hogy valaki itt hazánkban lát az ilyen játékokban is fantáziát, fõleg, hogy a kalandjáték mûfaj már régóta csak vegetál.
Hajrá Pierrot! Garantáltan megveszem, ha elkészül! :-)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
sepsiszentgyörgy
sepsiszentgyörgy
SCPH 77004 + Matrix Infinity 1.93
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/