3
  • EmThor
    #3


    reklám: mindeki menjen titanic filmfestre sympathy for lady vengeance-t nézni (akinek teccett az oldboy, az pláne!!)

    reklám off :D
  • Sil78
    #2
    Hát, engem biztos be fog csalogatni, ő a kedvenc színészem... ;-) A filmet meg amúgy is nagyon várom, az előzetes alapján tökéletesen visszaadja a képregény hangulatát (azért remélem, nem sikkad majd el a lényeg, ahogy az adaptációknál szokás).

    Csak azt tudnám, hogy honnan veszik a magyar oldalak ezt az "egy alternatív időben a németek megnyerték a második világháborút" marhaságot, amikor a képregényben szó nem volt ilyesmiről. (Ugye eredetiben a nyolcvanas években Nagy-Britannia eltávolította a területéről az amerikai rakétákat, utána kitört a harmadik világháború, amiben gyakorlatilag megsemmisült Afrika és Európa nagy része, és csak utána került hatalomra a Norsefire... Jó, a film időrendje más, hogy továbbra is a közeljövőben játszódhasson 97-98 helyett, de ennyire azért csak nem variálják meg... :reménykedik: )
  • EmThor
    #1
    Tényleg Sziklák szeme lesz a cím? bakker... V for Vendettától többet vártam, mégis csak nagy nevek, 3300+ mozi... 26000e $... hááát... majd jövő héten kiderül, hátha Agent Smith becsalogat még pár nézőt