1506
-
#25 Nekemis sikerült félbe hajtani a csuklós buszt, de tolatva megint egyenesbe tudtam hozni.
Ha teljesen kész lesz akkor ütős játék lesz.
(szerintem)
-
#24 nagyon kafa :-) kicsit sikerült összegörcsölni a csuklósbuszt, mikor leszaladtam a térképről :-D -
#23 #1 ?????? -
Pitkany #22 Ezt honnan lehet eszedni? -
CseNo #21 Sikerült megoldani, a térkép volt rossz. Kicsit nehézkes irányítani, mert a tapadás nem az igazi. Egyébként nagyon jó kis játékocska, fejlesztés alatt áll. A manussal meg lehet ugrani, és sprintelni is :] -
CseNo #20 Nagyon jó a játék, a hangok qrva jók. Egyet nem értek: nem találok benne utakat, dobozokat, konténereket stb. Az itt látott képek nagyon tetszenek. Hogyan lehet rakományhoz jutni? -
#19 Örülj annak ami van!
:) -
IvecoPeter #18 Valaki nem tudja van olyan oldal ahol ehez lehet cucokat leszedni? -
#17 új ablak textúrákat csinálgatok, mert ezek így elég egyszínűek, fotórealisztikus ablakokat -
#16 már énis dolgozgatok skineken -
#15 -
#14 Nekem a hangok piszkosul tetszenek,a daf nyergessel mentem, nagyon állat. Mai graf, és verné a vetélytársakat...:D -
#13 nekem bejön, de még ki kell tapasztalnom mind1ik kamez mind1ik funkcióját:) -
#12 Aha, elindult köcce -
#11 állísd a másik "Rendering System"-re -
#10 nekem lejött, de nem hajlandó elindulni, valami hibaüzenettel kilép. -
#9 én akkor keztem szedni, mikor írtam az első hozzászólást és még nem ért le... -
Shadow_THH #8 poén volt, van egy game ami hasonló és sg-s fejlesztésü :) -
#7 nálam 20kB/s-el jön, ilyen lassú a szerver neked is? -
#6 na akkor szedem, szeretem az ilyen kicsi kis játékokat:) -
#5 rákerestem, nem találtam -
#4 Végül is nem új cucc, vannak fan oldalak, meg minden:
http://www.freewebs.com/rigsofrodsfansite/
-
Shadow_THH #3 platós ifa a játék- van már topigja :D -
#2 És jó? -
#1 Hehe, kis progi, sokat nem kell tőle várni, de azért poén:
Innen lehet leszedni
még nem tudom pontosan mi ez, de mindjárt kipróbálom...