Ankh

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcAa/ankh.htm

Ez annak néz ki.
Valaki tud hozzá végigjátszást ???
helo mindenkienk ki hol tadt én most szedem
estleg képeket dobjatok be

ALien

BlackShadow
sztem te egy régebbi ankh-ra gondolhatsz, mert én ehhez semmi patchet nem találok az official oldalon, sem a készítõk oldalán.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

BlackShadow
::SPOILER::

a szobából úgy tudsz kijutni ha felvetted a koszos pólót és a faterod pólóját a szekrénybõl a lennti szinten.. utánna össze kell kombinálni õket kapsz egy kötelet és a felsõ részen használod a függõ növényen 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

szerintem jo a játék csak az a baj hogy még az elején járok és nem tudok kijutni a házbol. 😞
Egy kis segítséget kérnék!!!!
Sephi
1.4 jah

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Van hozzá már patch is. 😞 pár napja.

BlackShadow
én jáccogatok vele, egész jó 😊 grafikája nemrossz, poénkodnak benne rendesen, meg nem is könnyü! még mindig az elejével szívok 😊
bár az irányítása elég rafinált az elején.. semmi tutorial v controls h megtudd mit hogyan .. jöjjél rá magadtól 😊

rezsofiz
hja. engem is érdekel, jó a cucc?

sazl : c

Sephi
Kosz a spamet!

Naszal valaki probalta mar a gamat?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Laky
wow rulez -.-

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

cooldown remaining: 38 mins -_-

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Sephi
?!

Sephi
Aranyos kalandjateknak igerkezik. Bar mondjak rola hogy atom humor en meg nem birtam kiprobalni.

Kipek!