Autópálya-matrica SMS-en
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hianyolom a vodafone szolgaltatasat az sms matrica [email protected]
mennyibe kerul a sms matrica?Tudja valaki!
Ez egy nagyon jó ötlet! A 100 Ft az meg mindegy! Lehet ebbõl tartják fent a rendszert! De ez az SMS szolgáltatás jó dolog!
A 100 Ft egy szemétség
PettKing, ugye viccelsz? Egy SMS gateway nincs több 6 millánál, és ha jól tudom, Deutsch barátunk a kapuknál több milliárdot nyúlt. Az egész beruházás 100%-os haszonkulcs mellett sem volt több 100 millánál.
SNorbi kérdése továbbra is áll (azzal a kiegészítéssel, hogy a matricát továbbra is kell gyártani, teríteni, stb, hiszen nem állsz át 100%-ban a mobilos értékesítésre.)
Az én tippem szerint majd jopofin elengedik, és ezzel fognak arcoskodni.
A kérdés inkább az, hogy miért nem lehet elektronikus átutalással matricát venni??? Nem lehet olyan lassú az ügyintézés...
SNorbi kérdése továbbra is áll (azzal a kiegészítéssel, hogy a matricát továbbra is kell gyártani, teríteni, stb, hiszen nem állsz át 100%-ban a mobilos értékesítésre.)
Az én tippem szerint majd jopofin elengedik, és ezzel fognak arcoskodni.
A kérdés inkább az, hogy miért nem lehet elektronikus átutalással matricát venni??? Nem lehet olyan lassú az ügyintézés...
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Jajah, ezt tuti, hogy a mobilszolgáltatók nyúlják le.
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
arra is figyeljetek egy hogy egy ilyen infrastruktúra kiépítese sem kis feladat(igaz csak egy sms gateway), meg szerintem a +100ft ot nem az Autópályakezelõ Rt., hanem a mobilszolgáltatók nyelik be, hiszen õk sem jótékonysági szervezetek...
Ja csak ez egy kapzsi ország...
Ez tényleg remek szolgáltatás, az egyetlen érdekes húzás a +100Ft. Nem mintha ez annyira jelentõs tétel lenne, de a mobilos vásárlás miatt nekik:
- nem kell matricát gyártani
- nem kell a logisztika a szóráshoz
- nem kell az eladóhelyeknek jutalékot fizetni
- nem kell a vásárláskori infrastruktúráért fizetni (pl. benzinkúttól vásárló beregisztrálása során)
Tényleg nem kötözködni akartam, de legalábbis azonos áron illene adniuk, ha nem olcsóbban...
- nem kell matricát gyártani
- nem kell a logisztika a szóráshoz
- nem kell az eladóhelyeknek jutalékot fizetni
- nem kell a vásárláskori infrastruktúráért fizetni (pl. benzinkúttól vásárló beregisztrálása során)
Tényleg nem kötözködni akartam, de legalábbis azonos áron illene adniuk, ha nem olcsóbban...
Voda miért nincs vajon ?