69
Daihatsu Fanok ide !!
-
ja persze a 6 másodperc az egy iszónyú kamu ahoz egy VW Corrado kell minimum !! -
jó hát nem is azt mondtam, hogy 6 alatt megy 100ra :D én asszem amikor mértem magamnak 13 sec volt (azthiszem) -
n003 #27 ezt nemis vitatom :)) tonna alatti kocsiszekrényt könnyebb mozgatni ... nade 6sec százra??! ezt egy bmw 130i tudja vagy hamán rizsrakéta és 1.6os akkor a civic vti 8sec alat gyorsul 100ra edig ott 160ló és 155nm áll rendelkezésre -
oké, akkor is, nekem '93as applause volt, és nem kellett szégyenkezni vele. csúnyán otthagyta az újabb kocsikat is. -
n003 #25 sziasztok :) még nem jártam errefelé,de Miszky ezt beírta más fórumra és akkor utánanéztem ennek a tapsviharos Daihatsu-nak és a kereső többeközött ezt a fórumot is kidobta
Zico: igen én amatőr vagyok de aki meg elhiszi hogy egy gyári adat szerint 105le-s (modelfrissítés után 99le), 135nm nyomatékú 1.6os 6sec alatt gyorsul 100ra az nem amatőr hanem h**** .. egy csomó fórumon 10sec körüli időt írnak -
Hát igen a daihatsuk rohadt jó kocsik csak nemismerik itt azt azért fikázhatják a sok amatör -
miszky #23 Nekem Applausom van, 280000km van benne, minden eredeti rajta.
110LE (no tuning) De nagyon megy. 6mp százra, úgy hogy nem forgatod 4000 fölé, de nem is nyomod annyira hogy elkaparjon. -
hellótok!!!
nekünk is van egy daihatsunk :) csak az charade
ha érdekel vkit szójjon eladóóóó -
Á meghibásodni nemnagyon szokott,mondjuk nekem Courem van De hát mind1, az alkatrészárak is elég kedvezőek szóval szerintem megéri a Charade 400-at főleg ha jó állapotú stb.. De ITT
Kérdézgess itt sok Charade Fan van -
vizoo #20 Sziasztok!
Örülök, hogy találtam egy ilyen topicot itt sg-n. Első autó vásárlás előtt állok, és nagyon szemezgetek egy charade 1.3EFI-vel. 1994-es évjárat a kicsike, 400.000-t kér érte a tulaj. Sajnos személyesen még nem volt szerencsém hozzá, de egy "megbízottam" már ránézett az autóra, mikor arrafelé járt. Külsőleg kifogástalan állapotban van a "jelentése" szerint :) Milyen tapasztalatok vannak? Mennyire szeretnek ezek meghibásodni, milyen árkategóriába tartoznak a hozzá való alkatrészek?
Válaszokat, segítséget előre is köszönöm! -
-
Nekem is volt szerencsém vezetni egy olyat hát elég jó kis vrda az is dehát ez egyértelmű mert Daihatsu
-
Sokáig gondolkodtam nemrég mikor első autó vásárlás előtt álltam hogy mit vegyek abból a nemsok forintból ami volt és nagyon nézegettem egy Charade 1000-es turbos GT-t.. régebben volt ilyenhez szerencsém vezetni de hát mikor elkezdtem neki taposni csak annyi jött ki a számon hogy: HŰHAA!
Ami viszont nem szimpatikus az az hogy akik huzamosabb ideig használták azok panaszkodtak arra hogy a turbo szétment meg hengerfejes lett az autó és komolyan zsebbe kellett nyúlni hogy helyrehozzák... Nem Opel Astra áron volt.....
mondjuk valamit valamiért. habár most nem charade-om van de mikor látok egy 1000-es GTTi-t vagy egy 1,3-as elimserően mosolygok rá...:) -
van pár helyesírási hibám de már elfelejtettem írni :D LooL -
Az enyém 92-es,van egy két festékhiba rajta meg a féltengely is zörög egy kicsit amit most fogom kicserélni dehát ijenkorú autóknál ez belefér !!! -
#8! :D
Szal 1993-as. picit öreg, de láthatóan kifogástalan állapotban van. nah jó, kell rajta munkálni egy kicsit! :D -
[IMG]http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1129290547&status=show&kepnev=11292905471142770671.jpg -
Jól nézz ki nagyon egybe van Mikori évjárat ?? -
Nah itt egy kép:
-
http://www.daihatsuklub.hu (Gondolom kitaláltátok hogy egy Daihatsu FAN oldal !!) -
Ja vanak meglepetések !Mondjuk haver Corradoja ellen azért nem merek kiálni !! 

-
Majd beteszek egy képet a kocsiról.
Egy pár szót a Daihatsu Applause-ról(a mienkről), saját tapasztalatok:
1,6 literes, 113 lóerős, fehér kocsi, 1993-as,sajna nincs benne semmi :|
Nagyon megy viszont, erősen ott lehet vele hagyni a kocsikat a piros után :)
Én mindenkinek ajánlom ezt a márkát, nekem nagyon bejön :)
Opelokat én is hagytam már ott erősen is :)
Egyszer meg mellém állt egy trabi. Mondom mit keres ez itt? Versenyezni akar? A hülye. Nah megmutatom neki. Piros, sárga, zöld. pffffffff
Elhúzott a trabi olyan módon, hogy majdnem beszartam :D egy kicsit tuning kocsi volt :) -
A Couré is jól megy 1.4-es Astrát aláztam vele :D -
Én eddig nem nagyon kerültem közelebbi kapcsolatba ezzel a márkával, valahogy soha egyik tipusa sem fogott meg.... -
-
Nekünk Applause van, 1.6-os benzines, eszméletlenül megy! -
Coure-m van 800-as
Majd rakok be !!
-
És neked milyen van? Tudsz képet berakni? -
Ha már minden autótipusnak van hát akkor a Daihatsu se maradhat le szerintem mert elég jó kis kocsik nekem is az van