69
Daihatsu Fanok ide !!
  • zico87
    ja persze a 6 másodperc az egy iszónyú kamu ahoz egy VW Corrado kell minimum !!
  • Vaxi
    jó hát nem is azt mondtam, hogy 6 alatt megy 100ra :D én asszem amikor mértem magamnak 13 sec volt (azthiszem)
  • n003
    ezt nemis vitatom :)) tonna alatti kocsiszekrényt könnyebb mozgatni ... nade 6sec százra??! ezt egy bmw 130i tudja vagy hamán rizsrakéta és 1.6os akkor a civic vti 8sec alat gyorsul 100ra edig ott 160ló és 155nm áll rendelkezésre
  • Vaxi
    oké, akkor is, nekem '93as applause volt, és nem kellett szégyenkezni vele. csúnyán otthagyta az újabb kocsikat is.
  • n003
    sziasztok :) még nem jártam errefelé,de Miszky ezt beírta más fórumra és akkor utánanéztem ennek a tapsviharos Daihatsu-nak és a kereső többeközött ezt a fórumot is kidobta
    Zico: igen én amatőr vagyok de aki meg elhiszi hogy egy gyári adat szerint 105le-s (modelfrissítés után 99le), 135nm nyomatékú 1.6os 6sec alatt gyorsul 100ra az nem amatőr hanem h**** .. egy csomó fórumon 10sec körüli időt írnak
  • zico87
    Hát igen a daihatsuk rohadt jó kocsik csak nemismerik itt azt azért fikázhatják a sok amatör
  • miszky
    Nekem Applausom van, 280000km van benne, minden eredeti rajta.
    110LE (no tuning) De nagyon megy. 6mp százra, úgy hogy nem forgatod 4000 fölé, de nem is nyomod annyira hogy elkaparjon.
  • Zadeus
    hellótok!!!
    nekünk is van egy daihatsunk :) csak az charade
    ha érdekel vkit szójjon eladóóóó
  • zico87
    Á meghibásodni nemnagyon szokott,mondjuk nekem Courem van De hát mind1, az alkatrészárak is elég kedvezőek szóval szerintem megéri a Charade 400-at főleg ha jó állapotú stb.. De ITT

Kérdézgess itt sok Charade Fan van
  • vizoo
    Sziasztok!

Örülök, hogy találtam egy ilyen topicot itt sg-n. Első autó vásárlás előtt állok, és nagyon szemezgetek egy charade 1.3EFI-vel. 1994-es évjárat a kicsike, 400.000-t kér érte a tulaj. Sajnos személyesen még nem volt szerencsém hozzá, de egy "megbízottam" már ránézett az autóra, mikor arrafelé járt. Külsőleg kifogástalan állapotban van a "jelentése" szerint :) Milyen tapasztalatok vannak? Mennyire szeretnek ezek meghibásodni, milyen árkategóriába tartoznak a hozzá való alkatrészek?

Válaszokat, segítséget előre is köszönöm!
  • zico87
  • zico87
    Nekem is volt szerencsém vezetni egy olyat hát elég jó kis vrda az is dehát ez egyértelmű mert Daihatsu
  • Shortstop
    Sokáig gondolkodtam nemrég mikor első autó vásárlás előtt álltam hogy mit vegyek abból a nemsok forintból ami volt és nagyon nézegettem egy Charade 1000-es turbos GT-t.. régebben volt ilyenhez szerencsém vezetni de hát mikor elkezdtem neki taposni csak annyi jött ki a számon hogy: HŰHAA!
    Ami viszont nem szimpatikus az az hogy akik huzamosabb ideig használták azok panaszkodtak arra hogy a turbo szétment meg hengerfejes lett az autó és komolyan zsebbe kellett nyúlni hogy helyrehozzák... Nem Opel Astra áron volt.....
    mondjuk valamit valamiért. habár most nem charade-om van de mikor látok egy 1000-es GTTi-t vagy egy 1,3-as elimserően mosolygok rá...:)
  • zico87
    van pár helyesírási hibám de már elfelejtettem írni :D LooL
  • zico87
    Az enyém 92-es,van egy két festékhiba rajta meg a féltengely is zörög egy kicsit amit most fogom kicserélni dehát ijenkorú autóknál ez belefér !!!
  • Vaxi
    #8! :D
    Szal 1993-as. picit öreg, de láthatóan kifogástalan állapotban van. nah jó, kell rajta munkálni egy kicsit! :D
  • zico87
    [IMG]http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1129290547&status=show&kepnev=11292905471142770671.jpg
  • zico87
    Jól nézz ki nagyon egybe van Mikori évjárat ??
  • Vaxi
    Nah itt egy kép:
  • zico87
    http://www.daihatsuklub.hu (Gondolom kitaláltátok hogy egy Daihatsu FAN oldal !!)
  • zico87
    Ja vanak meglepetések !Mondjuk haver Corradoja ellen azért nem merek kiálni !!
  • Vaxi
    Majd beteszek egy képet a kocsiról.
    Egy pár szót a Daihatsu Applause-ról(a mienkről), saját tapasztalatok:
    1,6 literes, 113 lóerős, fehér kocsi, 1993-as,sajna nincs benne semmi :|
    Nagyon megy viszont, erősen ott lehet vele hagyni a kocsikat a piros után :)
    Én mindenkinek ajánlom ezt a márkát, nekem nagyon bejön :)
    Opelokat én is hagytam már ott erősen is :)
    Egyszer meg mellém állt egy trabi. Mondom mit keres ez itt? Versenyezni akar? A hülye. Nah megmutatom neki. Piros, sárga, zöld. pffffffff
    Elhúzott a trabi olyan módon, hogy majdnem beszartam :D egy kicsit tuning kocsi volt :)
  • zico87
    A Couré is jól megy 1.4-es Astrát aláztam vele :D
  • Harly18
    Én eddig nem nagyon kerültem közelebbi kapcsolatba ezzel a márkával, valahogy soha egyik tipusa sem fogott meg....
  • Vaxi
  • Vaxi
    Nekünk Applause van, 1.6-os benzines, eszméletlenül megy!
  • zico87
    Coure-m van 800-as Majd rakok be !!
  • Harly18
    És neked milyen van? Tudsz képet berakni?
  • zico87
    Ha már minden autótipusnak van hát akkor a Daihatsu se maradhat le szerintem mert elég jó kis kocsik nekem is az van