1118
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#115 ez katasztrófa -
#114 Nekem megfelel, nem szeretem a csicsás izéket -
#113 Szerintem ez csúnya, már bocs! -
#112 Sziasztok!
Szeretném ha ezta bannert, errea fórumra beraknák...köszönöm -
G_ArchAngel #111 már nem kell, Punker bácsi nem engedélyezi a csajokat a saját kis F1 topicjába... -
G_ArchAngel #110 Kérek egy elfogulatlan moderátort, hogy ezt a bannert tegye be az F1 topicba
Köszönöm! -
#109 Erre nincs jogom. Hátha más is olvassa... -
Dexantreal #108 Na, szeretnlém, ha ez a topik átkerülne ide. Előre is köszönöm. Ugyanis véletlen elnéztem, másfelé kattintottam és hát oda került, nem szándékosan -
#107 ezt a bannert légyszives ide rakjátok be. Előre is kösz. -
#106 Tibi,miért adtál még büntipontott?Megkaptam már azt a 2-öt..utána nem is flémeltem [fuck].Erre kapok mégegyet. -
#105 #104 -nemtudom késő voltmár és álmos voltam:)
#103 -kösz.én basztam el. -
Cat #104 kérdés, hogy ezt miért hívod "bannernek" -
#103 Beraktam, de nem jelenik meg. -
#102 HY!!!
ezt a bannert léci ide rakjátok be.
Köszi! -
#101 Komoly cégnek tűnik ;-)
Itt sem szeretnék dolgozni... -
#100 Pedig az.
katt -
#99 Nem tűnik kamionos cégnek.
Katt! -
#98 Nem akarok. Lehet rövidítés, nem tudom.
A kamionos fórumon írta valakiezt a céget! Aztán most aki oda szokott járni azoknak küldi ezeket az üziket.
Nem tudtam.
-
#97 ... és HAPos akarsz lenni? Mi ez amúgy? Rövidítés?
Egyébként banon van már egy ideje. -
#96 Egy kamionos cég :)
Több embernek is elküldte ugyanezt az üzit!! -
#95 Na de mi az a HAP? ;-) -
#94 Szeretném ha lucky16-ot banolnátok!! Hozzá se szóltam!!
Feladó: lucky16
Elküldve: 2006. 06. 04. 16:33
Tárgy: Nincs tárgy
ha tudnád mekkora egy álnok hazug diszno vagy! te sosem voltál sem sosem elszel haposaz biztos! amig apám a hapnál van addig te sosem leszel ott4 egy ilyen bunko moderálva oda nem kell és nem is fog kelleni oda mig iylen moderálva mocskos buzi állat vagy! -
Cat #93 én még nem tapasztaltam ilyet, pedig elég sokat vagyok itt. Konkrét időpont, topic? -
Shadow_THH #92 gyerekek egyre lassabb az sg, sokszor megfagy a fórum pár másodpercre. illetve egyre több az apróbb bug (topikok jelennek meg a kedvencek közt, többszörösen is, nem mennek el üzenetek) -
#91 Köszi!!! -
#90 Kérekszépen 1 moderátort hogy a kamionos topicba nézzen be mert van 1 lucky16 nevű emberke és midenkivel veszekszik meg csúnyánbeszél.
Köszönöm szépen. -
#89 vanmár -
#88 Szívesen! -
#87 Ilyen hülyeségekért ne kínlódjunk már! Egyedül a két kamionos topikkal több gáz van, mint 100 másikkal... -
#86 Sziasztok!
innen kellene törölni a #16911 és #16910 hsz.-t.
Köszi! -
#85 hi!
ezt a banner-t plz ide rakjátok már fel thx -
#84 Egyetértek! -
#83 Hali!
Innen kéne törőlni a #16730 - #16732 hsz.-t!! És a hozzá fűződő hozzászólásokat is!
Plusz az egyéb trágár szövegeket amit © ScAnIaFaN írosgat.
Köszi! -
Cat #82 akkor használd azt... -
Shadow_THH #81 gmailen ingyenes -
Cat #80 freemailen duplaár, ott 2 hónapra ennyi :) -
Shadow_THH #79 Hi! Érdeklődni szeretnék, hogy hogyan lehetne nagyobb a galériám mert már régen betelt. Szerintem 500 huf 50 megáért amugy is tulzás
thx -
#78 Kamionok topic #16665 #16666 kérem töröljétek! THX -
#77 Ezt a bannert tegyétek be ide , Thx! -
#76 kamionok- #16580 - ebböl kettő van,kérem az egyiket töröljétek.
köszönöm!