1118
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
  • Harly18
    Azt hittem, hogy neked is van ilyen moderálási jogod :) Köszi, hogy intézkedtél :P
  • Monoton
    hali

ezt szeretném ide

köszönöm

• DJ BP
    minket büntetnek, de mi törődjünk bele, korrekt...
  • Pheel
    "Ilyen esetben mi a helyzet?"
    Szerintem törődj bele...
  • Attila56
    Nem nyitok idióta topcikat.És nem használom cheat-nek a moderátorokat.Én nem akarok rosszat.ááá nah mind1.Csak ne büntessetek kérem szépen!
  • JYeti
    Huj

Az AUTÓ mánia topicról szeretnék szót ejteni, nem tudom ez a topic e az illetékes.

Már egy ideje jelen vagyok a topicolvasók között, és a topic moderátorával, Borg - al lennének észrevételeim : kiskirályoskodik a topicban, megmondja másoknak pl milyen autót linkelhetnek és milyet nem, törli a hozzászólásokat ha valaki nehezményezi a ténykedéseit (még büntető pontot is ad a szájalóknak), kb mostanra eljutott arra a szintre, hogy már szinte senkinek nem tetszik amit csinál, és szeretnénk más moderátort a topicba helyette (pl volt most egy eset, ahol megmondta mit csináljunk és kitörölgette a hozzászólásainkat, páran beírták, hogy ez így nem fasza, erre ezeket a hozzászólásokat is törölte).

Ilyen esetben mi a helyzet ? (már írtam a [email protected] ra)

Üdv Yeti
  • Pheel
    Te tök komolyan gondolod, hogy majd keresgélek a galériádban?!? O^o

Néhány jótanács:
    - fogadd meg, amit a moderátor kér vagy ő sem fogja azt tenni, amit te kérsz!
    - ne chatnek használd a moderátori topikot! Kérj egyszerűen, egy hozzászólásban, értelmesen!
    - csinálj bannert, ne csak keress egy béna képet, ha már bannert akarsz a topikodnak!
    - ne nyiss idióta topikokat!
    - többet nem szólok rád, csak büntetek. Már így is sokszor annyi türelemmel voltam, mint szoktam lenni.
  • Attila56
    meg még egy pár topic értelmes amit nyitottam :D
  • Attila56
    Már abbahagytam......a topic nyitogatást....de nemtudtam hogy ez rossz lesz így :S
    Eddig a legértelmesebb topicom a Földrajz fanok ide.... :)
  • whiskeyman
    mert felesleges minden autós újságnak topikot nyitni
  • Attila56
    miért?
  • Amse
    szerintem előbb zárják minthogy beinduljon a topic...
  • Attila56
    Szeretnék egy képet bannernak egy topicba.:

Aktuális topic címe ahova a képet kell betenni.
  • Attila56
    Képtáram között van a kettő kép :)
  • Attila56
    Buszok topic
  • Pheel
    "Link kell? :)"
    Kell. A képről és a topikról is.
  • Attila56
    Jah sé mégeggy kérdés: FAQ-t hogyan tudnák csinálni?(segítségükeet előre is köszönöm)
  • Attila56
    Elméletileg ez a gallériám
  • Attila56
    Képtáramban megtalálod.A topicokba címü albumnál.Az eggyik az Auto-Motor címü topicba.A másik a buszok címü topicba :)
    Link kell? :)
  • Attila56
    Nemtudom.Jó kérdés.....
  • Cat #175
    "van pár érdeklödő ember aki szertne beszélgetni abban a topciban"
    Most mi tartja őket vissza?
  • Pheel
    Feltöltöd valahová, ide meg a linket írod.
  • Attila56
    Sajnos nemtudok ide betenni képet amit bekéne tenni a topicba felülre.ert 57,1 KB és nem vok VIP tag :(
    Most mit csináljak?MSN-en esetleg te tudod fogadni,és betudod tenni abba a topciba? :)
  • Pheel
    "Vagy ti moderátorok teszitek be?"
    Ez a szokás.
  • Attila56
    Van egy kérdésem.Van egy Auto-Motor topic.És én felülre szeretnék képet beilleszteni mint itt a szolgálunk és védünk.....nah ilyet hogy tudnák betenni? :)
    Vagy ti moderátorok teszitek be?
  • Attila56
    Teljesen kihalt az a topic.És van pár érdeklödő ember aki szertne beszélgetni abban a topciban.Csak hogy én szeretném felspécizni.Mármint csinálni FAQ-t,meg képet felülre beilleszteni(már nem látszik :S)
    Remélem érted mire gondolok mert elég hülyén magyaráztam el :)
  • Readingman
    Pontosabban (linkelve):

Ennek a topicnak a fejlécébe

Ezt a képet ha felraknátok

Kösz!
  • Readingman
    Lenne egy kérésem!

Ennek a topicnak a fejlécébe:
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1169904363

Ezt a képet ha felraknátok:
    http://kep.kepfeltolto.hu/512/1169930596.jpg

Előre is köszönöm!
  • Cat #167
    akkor már csak azt kell megmagyaráznod, hogy miért kell házigazda, hogy "feléledjen" egy topik :D
  • Attila56
    Regisztrációm időpontja: 2006. 04. 23.
    Szóval akkor még várnom kell a házigazda joghoz :(
  • Attila56
    Hmmmm 500 hsz-megvan.De nem vagyok 1 éve tag az SG-n.De mindig fent vagyok.És szivesen támogatnám az SG fórumot mindennel :)
    Csak még nem vagyok sajnos 1 éves tag :( :(
  • Pheel
    A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét. Mivel a más felhasználók feletti jogok gyakorlása kiemelt felelősség, ezért az alábbi irányelv alapján adunk rá lehetőséget:
    legalább 500 hozzászólás legyen a témában
    a házigazdai jogot kérő fórumozó legalább egy éve regisztrált
    az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat
    a kategóriában jelen lévő moderátoroknak lehet más javaslata, illetve ha általuk negatív színben ismert emberről van szó, vétójogot kapnak
  • Attila56
    Jó napot kívánok.A Buszok címü topiccal nem lehetne-e azt csinálni hogy én legyek-e ott a vezető.Mert ugyebár Dexter92 már nem igazán írkál ott és én nagyon szívesen feléleszteném azt a topicot :)
    Megértéüket előre is köszönöm
  • whiskeyman
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1169589711]Trattoros totyik, #99, #100[/URL]
  • DJ Skyline
    hali, légyszi ezt tegyétek be a BMW topikba! köszi!
  • Bandee1987
    Üdv

lécci rakjátok be bannernek

ezt a képet

ebbe a topikba

köszönöm :)
  • Harly18
    Sziasztok! Ebből a topicből töröljétek légyszives a 726-os hozzászólást! Köszi!
  • ricky
    Tegyétek be ezt légyszi ide bannernak! Köszi!!!
  • Pheaper
    szevatok ebből
    a topicból a 92 től a 114 ig tőrőlni köszi
  • Bandee1987
    Üdv!

ebben a topikban

kéne

ezt a bannert beszúrni

a régi helyére

ezzel a linkkel

köszi :)