19
-
#19 Nem mind1iknek, csak amelyikre aldoznak idot es penzt.
A SP-nak jobb a magyarhangja.. ;) -
frc0032 #18 nem tűnt el egyáltalán, csak dartvéder lett, hogy más legyen a hangja:D
-
#17 Eredetiben lehet, hogy jobb, de csak annak aki jó angolból. -
pepe003 #16 Én nem akarom szídni a szinkron készítpket, de csak a CoolTV-s szinkronok rosszak. A régi HBO-sok azok még egész jók.
Bár a legjobb az angol. -
Jack Bauer ahős #15 South Park eredetiben - South Park szinkronosan -> Két totál különböző sorozat, közük nincs egymáshoz. Az eredeti okos, szellemes, kifinomult, a szinkronizált alpári, primitív, bunkó. -
HuHa #14 Túl fogja élni a sorozat azthiszem...az meg hogy jobb a magyar szinkron...néha meglepődnél nem arról szól magyarul a film mint eredeti nyelven. -
Su0my #13 Minden filmnek jobb a magyar szinkronja. -
Su0my #12 A sok primitív fajgyűlölő senkiházi undorító állat!! -
#11 szvsz is -
Alkarcsont #10 Tökre nem izgat SP magyar szinkronja jobb! -
#9 Szvsz a SP-ot ismerve, Chef brutális átalakuláson fog keresztülmenni, így az új szinkronhangot sec-pec megszokja a közönség... :-) -
viizo #8 úgysem szerettem soha mikor két percig búgott valamit feka-zenét, nekem nem fog hiányozni -
#7 nem Chef hangján fog múlni a sorozat sikere...
amúgy nem nehéz (pontosabban nem lehetetlen vállakozás) találni oylan embert akinek hasonló hangja van/tudja utánozni Isaac hangját és legvégső esetben torzíthatják másnak a hangját a stúdióban, de szerintem az emberek egy új hangot is elviselnének -
Librarian #6 HAHHHAA!!! Ez a hír is olyan rohadt South Parkos... :))))))))) Mintha ez direkt történne! Így is rengetegen nézik egyébként. SOUTH PARK RÚÚÚLZ!!! -
#5 no comment, Isaac. merre fele billen az a mérleg? más vallás gúnyolása nem zavart? ... -
#4 és hol volt amikor az izraelitákat, nácikat,komcsikat,usa-t,budhistákat,keresztényeket,ausztrálokat,kolumbiaikat parodizálták?
jajj, pénzért mindent ... de a csúcson kell abbahagyni.Amikor visszatér minden nézettséget megdönt -
#3 -
anubis22 #2 Nemá séfbácsi!!!!!!!!! Ne hagyj itt minket!!! -
#1 Biztos nem lesz nehéz találni egy másik ilyen rút niggert :-)