608
-
#488 akkor felteszem az "egy millió dolláros" kérdést:
mit láthatunk a képen?:
-
#487 Pontosan a második :) -
#486 Schumacher elsö gyözelmeinek egyike:
-
szép hir
és valószinüleg Ralf majd ellenálni fog... -
fb2 #484 nagyon jok a kepek. Hol van a Video? Youtube?
Hallottatok hogy Cora (Ralphie-boy, Ralf Schumacher, Half-Schumacher felesege) akar egy masodik gyereket, mert Michael eknak is ketto gyerekuk van. Azt mondta, hogy nagyon elszant azon, hogy elkezd 'dolgozni' Ralfon hogy gyerek legyen. Na, ki ott a fonok abban a csaladban... haha. -
Pooley #483 Erről a Ferrari Days-ről van közel 2 órás videó is. Szépen búcsúztatták Michaelt. A fekete döggel párszor körbevitte Todt bácsit a pályán, látszott, hogy nem szokta a sebességet! -
#482 -
#481 jó képek -
#480 válogattam nektek néhány képet:
-
fb2 #479 Ja. Tehat akkor Michael a "Red Barron", az elso vilaghaboruban nagyon hires Nemet "ACE" Pilota... Hat ez jo! -
#478 +pilótasál:))) -
fb2 #477 Michael meglatogatja a Tony Kart ot. Michael a Tony Kartnal
Szoval ilyen komoly bor-kabatot hordanak a milliomos versenyzok....hah?
-
fb2 #476 lehet hogy ez igaz, mivel hogy barmi kepet latsz, csak Tony kart ot vezet. Sot, most emlekszem, van egy Tony Kart szines Brochure om, amin kulonfele Tony Kart vazakat es alkatreszeket lehet venni. es az utolso oldalan.....ott van Schumi ismet. Hat ha ezt tudtam volna 2003 ban, akkor biztos Tony kartot vettunk volna. -
Csocso a daffos #475 Gokartoztam egy idöbe és akkor amelyik csapatnál mentem a srácok Tony Kartal mentek és a csapatfönök mondta hogy mi a szitu.Elég jó pozicioba van már náluk és ott hallotta.Pontosabban mondták neki amikor kérdezte hogy a Schumi hogy hogy Tonyval nyomja? -
fb2 #474 aha.. ha jol emlekszem, olvastam hogy a bordaje eltort vagy valami..szoval komoly volt.
-
#473 pontosan. -
Pooley #472 Mika balesete 1995-ben az adelaide-i pályán történt, azt hiszem valamelyik edzésen. A videón jól látszik, hogy az autó fara kitör a kanyar bejáratánál és a gumifalnak csapódik nagy sebességgel. Gyors orvosi beavatkozás mentette meg az életét. -
#471 Természetesen a McLarenből (akkor ugye még Marlboro-s piros-fehér volt) -
fb2 #470 Bobo Mika Hakkinen rol beszel, nem a Schumi baleseterol 99ben. Van reszleteid hogy ekkor mi tortent vele? -
Pooley #469 Valószínű, hogy az 1999-es silverstoni balesetére gondolsz. Ahol a lábát törte, emiatt hagyta ki az idény nagy részét. -
Pooley #468 Valóban volt balesete ekkor, de milyen autóból tiltották el?
Ilyenre nem emlékszem. -
#467 Bocs. 96-ban -
#466 95-ben az Imolai versenyen, utána vagy fél évig nem engedték autóba az orvosok -
fb2 #465 Szoval a report szerint, Mar az ev elejen eldontotte hogy nyugdijba megy, mert a F2005 olyan szar volt, hogy nagyon el volt keseredve. Hetvegere leforditok egy par dolgot, nem akarom az en szavaimmal eltorzitani ezt....
Szerintem Hawk jo versenyzo volt, viszont igaz, akkor o ult a legjobb autoban. Nem hiszem hogy Schumi miatt ment volta nyugdijba, mert az nem jellemzo igazi versenyzokre hogy annyire ossze essenek a nyomas alatt.
Azt olvastam valahol, hogy volt neki egy nagy bukasa 95-96 ban (?) es nagyon komoly serulesei voltak. ezert nagyon megijedt, es a felesege nagyon nyomta, hogy haggya abba a versenyzest. Tudjatok hogy mikor volt pontosan ez a nagy bukasa?? -
fb2 #464 Ne... Ezt hol hallottad? -
Csocso a daffos #463 A gokartos képröl jutott eszembe hogy azt tudtátok hogy a Tony Kart egy része a Schumitulajdonában van? -
#462 szerintem is, nyilván nem nagy dolog h valaki elsö forma1es megmérettetésén megveri Sennát... -
#461 Az a McLaren sokkal gyorsabb autó volt, mint az akkori Ferrari és mégis alig bírta megnyeri a VB-t. Ebből mi következik? Hogy gyenge pilóta volt. Nem top-autóval soha nem nyert még futamot sem. Erről ennyit -
DJ BP #460 azért ilyet ne mondjál, ennyi erővel Sumira is mondják ezt? Ne, az autót gyorsan is kell tudni vezetni -
#459 Häkkinen messze volt a jó pilóta megnevezéstől. Csak a gázt tudta nyomni, semmi tudás, alárakták az akkor magasan a leggyorsabb autót, ennyi volt a lényeg -
fb2 #458 Ha valaki le tudna ezt forditani magyarra, az jo lenne. "MIERT MENT NYUGDIJBA MICHAEL"
Ezt biztos nem fogjatok olvasni magyar oldalakon, szoval ezert jo lenne ha el tudnatok olvasni. Ha nincs jelentkezo, akkor en a hetvegen leforditom a lenyeget. Link itt -
#457 mika sokkal sportszerűbb volt,és tisztelte schumachert.az f1-től is schumacher miatt vonult vissza,mert egyszerűen sokkal jobb volt,és mondta is,h schumacherből elég egy,nem hogy kettő...(ralf akkor még lényegesen jobb pilóta volt) -
fb2 #456 meg mikor 1998 ban Coulthard belerohant, mikozben Michael adott neki egy egesz kort, es eppen elozte, vagyis le-korozte. Ekkor Michael 10 pontot veszitett..... Eleg lett volna egy VB re, de nem volt. Mika lett a Bajnok. Azert Mika is megerdemli, mert szerintem Mika is nagyon nagyon jo... sokkal jobb mint Raiki, ra adasul nem alcoholista. -
#455 Schumacher továbbra is marad a Ferrarinál
Michael Schumacher ugyan befejezte aktív versenyzői pályafutását, mégsem hagyja el a Ferrarit. A vezetőség szombati ünnepségén bejelentette, a hétszeres világbajnok a pilótaválasztásban segíti majd az olaszokat.
Minden idők legsikeresebb autóversenyzője, Michael Schumacher az idei év végén elhagyja a Forma-1-et, és közel tizenhat esztendő után befejezi versenyzői pályafutását. A német versenyző helyét a McLarentől távozó Kimi Raikkönen veszi majd át, aki Felipe Massa csapattársa lesz a Ferrarinál.
Bár Schumacher számára most a pihenés az első, ahogy arra számítani lehetett, a Ferrari a későbbiekben is számít a sztárversenyző segítségére, méghozzá a pilótaválasztásban. A hétszeres világbajnok emellett az ügyvezető igazgatóvá kinevezett Jean Todt közvetlen tanácsadója lesz.
"Michael mindig is érdeklődött a fiatal tehetségek iránt" - mondta Todt a Ferrari monzai ünnepségén. "Emlékszem arra, mikor Michael Felipéről beszélt, pedig a brazil még egy alacsonyabb szériában versenyzett. Kimi nevét is megemlítette, még mielőtt feltűnt volna a Forma-1-ben, így azt kell mondjam, kivételes szeme van. Éppen ezért is fontos számunkra, hogy tanácsaival segítse a csapatot a jövőben."
"Michael a történelem egyik legkiválóbb autóversenyzője. Kivételes tehetsége van, amit ki szeretnénk még aknázni a jövőben. Bízunk benne, hogy hatalmas tudásanyagával hozzáárulhat a csapat jövőbeli sikereihez. Közel áll hozzánk, noha nem valószínű, hogy ismét tesztelni fog nekünk. Nélkülözhetetlenné vált számunkra" - folytatta a francia szakember, aki azt is elmondta, Michaellel együtt választotta ki a vezetőség Kimi Raikkönent.
"Michaellel együtt döntöttünk afelől, hogy Kimi legyen Felipe csapattársa a jövőben. Minden pillanatban tudta, hogy állnak a tárgyalások, tehát nem egy hirtelen döntés volt az, hogy leszerződtetjük a finn pilótát, régóta folyamatban voltak a megbeszélések, melyekről kivétel nélkül tudott."
"Már rengeteg mindent olvastam arról, milyen szerepe volt a Ferrarinál. Egy biztos, rengeteg döntést hoztunk meg úgy, hogy előtte kikértük a véleményét, éppen ezért is vagyunk boldogok, hogy a továbbiakban is együtt dolgozhatunk."
A Ferrari elnöke, Luca di Montezemolo a következőkkel folytatta: "Boldog vagyok, hogy Michael a továbbiakban is velünk fog dolgozni, és tudását megosztja velünk, ami mindennél fontosabb nekünk. Ugyan nem ül be az autóba, tudása, és tapasztalata hasznos lesz a Ferrarinak. Michael remek munkatársa lesz Todt-nak."
forrás: f1hirek -
#454 én azért szurkoltam neki, h legyen meg a büvös 100as szám a gyözelmeket nézve, de nem sikerült, mindegy igy legalább jól néz ki, mert: 1. MS 91 , 2.Prost 51, 3.Senna 41, és 4.Mansell 31. :) -
#453 És nyolcszorosként (mert ugye Irvine baszta el az utsó futamon) -
DJ BP #452 de ki tudja, lehet ettől lett ilyen precíz, megbízható, taktikus versenyző... Ezt nem tudhatjuk innen, ha nem töri lábát, akkor hogy alakul... Felsleges is, ígyis hatalmas karriert futott be -
#451 egyébként ha Michael nem szenvedi a kettös lábtörést anno 999ben akkor Patrese rekordját is megdöntötte volna talán. -
#450 látszik is rajta h egy aranyos nö:
és akkor az esküvöi kép:
-
#449 igen,high-maintenance,meg hát...gondolom nem azért vette feleségl,mert milyen jó családanya lesz majd,hanem azért mert k*rni jó,azt csá :)