1231
Max Payne - The Movie
-
#236 Manapság minden filmben minimum 1 négernek is lennie kell :)). És általában ők mindig a rendőrfőnökök, meg FBI, meg ilyesmi. Hát, gondolom tartani kell a statisztikát :)) -
#235 csak annyit nemvágok hogy bravurát miért ludacris játsza???? -
#234 az igen xDDD -
#233 Idézek a filmbuziról:
"Nekem nem szárnynak tűnik, hanem, hogy a függönnyel együtt ugott ki az ablakon háttal a csávó és lassítva mutatják."
xDDD -
#232 am a max payne-el kapcsolatban csak egy mondatnak kéne eszébe jutni mindenkinek mégpedig a flash of fallen angels-nek és máris tudná mindenki mik azok a repülő izék -
Harry Seldon #231 Ehh, és tényleg... Kezdek részleteket felejteni a játékból, sűrgősen elő kell vennem! -
#230 Az azért poén, hogy már vagy 3-an leírták, hogy a játékban szó volt arról, hogy a valkyr drogtól angyalokat halucináltak erre mindegyik után felteszitek a kérdést, hogy mik azok a fekete angyalok (óriás madarak) a trailerben. /GameStar/
itt a magyarázat -
#229 vagy a tesója Lisa Sax -
#228 az Mona Sax akar lenni....én legalábbis úgy tudom.... -
#227 az ágyon a csaj szerintem Lisa, szerintem azok a szárnyas bigyók azért kellettek merthát csak nem lehet maxnek az a rémálma egy filmben hogy megy egy vérvonalom egy labirintusba mint a játékba :D de az tény hogy moziba 100% hogy megnézem és valószínű hogy a filmet is majd dvd-n megveszem -
Harry Seldon #226 Na, ha sikerül ilyen atmoszférát teremteni az egész film alatt, akkor elmondhatjuk, hogy elkészült a legjobb játék adaptáció. Szerintem nagyjából minden a helyén van, bár azért
1. az ágyon feltárulkozó csaj nem ide való
2. akármilyen látomás is az a repdesős, arkangyalos cucc, közelítőleg nem volt ilyen sem az első, sem a második részben.
Remélem, benne lesznek a lökött oroszok, lesz jó kis földalattis balhé, és nagyon de nagyon remélem, hogy jobbára kockára pontosan lekoppintják a sztorit. Még lássak 3 bíztató trailert, és garantált a mozijegy, illetve DVD vásárlás.
OFF: DVD-vásárlás serkentésnek nem is lenne rossz olyan akciózás, melyben a filmre szóló mozijegyet mondjuk 3-4-500 Ft értékben beszámítanák, ha megveszed ugyanazt a filmet korongon. :) Ez ma jól jött volna, a Saturnban közel 16k-t hagytam ott öt filmre... -
#225 mármint a rémálmaiban mint a játékban -
#224 azok az álmaiban lesznek -
#223 a szárnyas lények senkit nem zavarnak? :D -
ldavid #222 nem HD, de jobb mint a youtube
amúgy nagyon remélem, hogy a játék zenéjét nem hagyják ki belőle, sőt a late goodbye-t is szívesen hallanám a végén -
#221 AESIR logó odafigyel!
-
#220 Ez a trailer nagyon hozza a hangulatot, remélem a film sem lesz rosszabb. Az irodás vetődős rész a "legmekszpéjnesebb" -
#219 hatalmas -
#218 :o
Trailer elég ütős :) -
#217 TRAILER -
#216 Egyértelmű hogy fake...már Wahlberg hajából is adódik...manapság nem készül ilyen béna "hivatalos" filmplakát! Sztem a plakát kb 99%-ban olyan lesz mint az első vagy a második játék borítója...de ez még távol van attól... -
#215 remélem, mert ez nagyon gagyi :D -
#214 valószínüleg fake -
ldavid #213 szerintem is szar -
#212 de béna: plakát:D -
ldavid #211 Október 17-én amerikai premier
-
#210 pár új forgatási kép:
-
#209 Interjú a Mona Saxot alakító színésznővel:
"For anyone who’s got concerns about Mark [Wahlberg] playing Max Payne, he’s amazing in it. Great actor, great guy," she insists. "I play [an assassin] called Mona Sax who accuses him of murdering her sister and later comes to find out it wasn’t him. They kind of get together and try to figure out who was responsible for the murder of his wife and child and her sister. The whole film is about realising that you can go on a revenge spree and get your revenge but it doesn’t solve the problem. It’s a really great, dark movie. The story actually combines [the games] Max Payne 1 and 2 together. Lots of shooting and gunplay, but what makes this script different is that it’s a really dark, sad movie about a man who loses everything and thinks that the only way he can get it back is by revenge." -
#208 azok a szereplők még nem 100%-osak szerintem...
szerinted ludacris lesz bravura? nem hiszem -
ldavid #207 Nelly Furtado fogja játszani Max legjobb barátjának, Alex Balder-nek a feleségét -
Lpneo #206 tessék:
http://youtube.com/watch?v=phUHbTc8wXI -
#205 aaz hát. miért nem ide írja ha tud valamit? idiot -
ldavid #204 reklám? -
mczolly #203 Max Payne Web - Friss infók a Max Payne és az Alan Wake világából + letöltések -
#202 jónak tűnik:) -
#201 Pár új kép a forgatásról:
-
#200 Mona is és Alex is biztos! -
Mikk0 #199 Ott csak Max a fix, többi csak feltételezés (oda is van írva rumored) -
#198 Nemtudom mit keres Ludacris Jim Bravura szerepében de remélem csak elírás! -
Mikk0 #197 http://www.imdb.com/title/tt0467197/