14
  • Golyókapkodó
    ...ja és Till Attila a legmenőbb férfisztár...hm, no comment :)
  • Golyókapkodó
    Nem fognak ide süllyedni??? Már ott vagyunk... Bizonyos középiskolákba be sem mehet a gyerek, ha nincs ráaggatva legalább 150e forintnyi cucc, mert a kedves osztálytársak azonnal kiközösítik.

Persze jellemző az is, hogy mik a trendi cuccok a cikk szerint...Új Bogár, Smart, iPod nyehehe... Ez utóbbi a szappantartó-dizájnjával igen ellenszenves, bár sokat tud. Azért nem kellene annyira nyomatni.
  • SlyFory
    Rémes, hogy egyáltalán ilyen cikk létrejöhet. Remélem a magyar emberek soha nem fognak olyan mély szellemi szintre süllyedni, hogy az alapján ítéljék meg egymást, hogy kinek milyen anyagi háttere van, ami hozzásegíti ezekhez a high-end cuccokhoz. Én is csak annyit tok mondani..:undorító.
  • Xantia
    Bullshit
  • phunky
    hánynom kell ettöl a felméréstöl

Nálam pl a tisza a no1
  • mousee
    őőő haverom huga... csak korán van még :)
  • mousee
    Jaja... nagyon kemény... Haverommal huga nagy tokijó hotel fanatikus (ő is kb 12 éves), és simán nekünk esik, amikor elkezdjük cikizni, hogy milyen feje van má ezeknek a gyerekeknek...És a legdurvább.. Lehet tippelni a tókiósok tagjainak nemére... Najó, szabadagazda... Mindegyik fiu... Nagyon kemény... Szörnyű, hogy hol tart a világ...

UI: nekem nokia 3510-esem van... Akkor én már nem vagyok "cool", mert rám még nem lehet telefonvírust küldeni? :PP
  • St
    képen a tokió hotel c. együttes kisp.csei láthatók, darabonként 15 évesek. értük sikítoznak a 11 és 12 éves kiscsajok.

cool.
  • exxile
    ez mekkora ökörség! lol
  • airwalker
    Ha jól olvasom egy fél mondat sem foglalkozik azzal, hogy a fiatalok körében ki a menő.
  • Teppik Amon
    én a kínai cipőfűző piacot szeretném monopolizálni Komolyan mondom hogy megelégednék annyival is!
  • pemga
    Hmm, úgy érzem nem Te vagy akkor a célközönség :). Marketingesek pedig küzdenek keményen, de mint a felmérés is mondta, a magyaroknál ez szinte egyáltalán nem számít. Kínaiak meg háromhavonta cserélnek mobilt, hogy ne tűnjenek elavultnak. Na azon mennyit lehet kaszálni...
  • Kornan
    Nem tökmindegy? Mindent a kínaiak gyártanak.
  • schakaal
    Rosszul vagyok ettől a cool szócskától... Ez olyan mint a trendi, szingli, stb.gusztustalan.