Fejlődnek az intelligens otthonok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"majd mikor az egész házat 1 ugynevezett házvezérlõ szoftver irányitja (jövõ háza)
és beütt 1 áramszünet télen... vagy virusos lesz"

Hat nem tudom, nalunk a futest mar most ki tudja loni egy aramszunet, a melegvizzel egyutt. De megsem erzem, hogy ez a rendszer annyira rossz lenne. Ha meg cel a 8 9-es rendelkezesre allas, akkor javasolt megoldas: UPS, dizelgenerator, veszbetap.

Virusok: jah, tessek oprendszert hasznalni, es nem csak valami annak latszo dolgot...

Udv. eax

The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.

<#email>Mindez a technikai hiperguruknak jól jövedelmez, de kell ez nekem?

Reggel felkelek, zabálok, nyomkodom a gépet, videotelefonálok a fõnökkel, mert otthonról dolgozom, a kaja házhoz jön, a filmet este letöltöm. Közben csak hízlalom a hátsómat, fizetem az adómat, ki sem mozdulok otthonról, minek is...
<#taps>

<#nyes> A németek már így is túl kövérek és totál bezárkózottak, biztosan ezért találták ki.

Amúgy eddig azt hittem, elég egy robotnak a saját kamerája és memóriája a takarításhoz. Ezentúl megbeszéli a szõnyeggel, van-e kedve kiporszívózódni. Eggyel több hibalehetõség.

Az ország nagyrésze meg 15 wattos lámpával világít, és abban a szobában fõz, ahol alszik...
<#falbav>

Megkérdezném a török vendégmunkásokat, õk milyen robotot szeretnének a lakóautójukba.<#boxer>
lele
majd mikor az egész házat 1 ugynevezett házvezérlõ szoftver irányitja (jövõ háza)
és beütt 1 áramszünet télen... vagy virusos lesz
akkor *****rezet

bigfoot
nagyon jó ötletek!

Hehh, tudtam, hogy valamelyik arcos beszól😄
Olvasd át mégegyszer észkombájn...
Pfff

Ezek a porszívórobotok azért nem lehetnek rosszak...fõleg ilyen RFID chipes megoldással..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Gladiator
akkor ne járjál kocsival, járjál lovaskocsival.

Szeretem a techniaki újításokat, de erre azt kell mondjam, hogy mekkora faxság!?

És így lustulnak el az emberek még jobban:-/