8
  • eax
    "majd mikor az egész házat 1 ugynevezett házvezérlő szoftver irányitja (jövő háza)
    és beütt 1 áramszünet télen... vagy virusos lesz"

Hat nem tudom, nalunk a futest mar most ki tudja loni egy aramszunet, a melegvizzel egyutt. De megsem erzem, hogy ez a rendszer annyira rossz lenne. Ha meg cel a 8 9-es rendelkezesre allas, akkor javasolt megoldas: UPS, dizelgenerator, veszbetap.

Virusok: jah, tessek oprendszert hasznalni, es nem csak valami annak latszo dolgot...

Udv. eax
  • magyarbogár
    Mindez a technikai hiperguruknak jól jövedelmez, de kell ez nekem?

Reggel felkelek, zabálok, nyomkodom a gépet, videotelefonálok a főnökkel, mert otthonról dolgozom, a kaja házhoz jön, a filmet este letöltöm. Közben csak hízlalom a hátsómat, fizetem az adómat, ki sem mozdulok otthonról, minek is...

A németek már így is túl kövérek és totál bezárkózottak, biztosan ezért találták ki.

Amúgy eddig azt hittem, elég egy robotnak a saját kamerája és memóriája a takarításhoz. Ezentúl megbeszéli a szőnyeggel, van-e kedve kiporszívózódni. Eggyel több hibalehetőség.

Az ország nagyrésze meg 15 wattos lámpával világít, és abban a szobában főz, ahol alszik...

Megkérdezném a török vendégmunkásokat, ők milyen robotot szeretnének a lakóautójukba.
  • lele
    majd mikor az egész házat 1 ugynevezett házvezérlő szoftver irányitja (jövő háza)
    és beütt 1 áramszünet télen... vagy virusos lesz
    akkor *****rezet
  • bigfoot
    nagyon jó ötletek!
  • Reyes
    Hehh, tudtam, hogy valamelyik arcos beszól:D
    Olvasd át mégegyszer észkombájn...
    Pfff
  • HUmanEmber41st
    Ezek a porszívórobotok azért nem lehetnek rosszak...főleg ilyen RFID chipes megoldással..
  • Gladiator
    akkor ne járjál kocsival, járjál lovaskocsival.
  • Reyes
    Szeretem a techniaki újításokat, de erre azt kell mondjam, hogy mekkora faxság!?

És így lustulnak el az emberek még jobban:-/