8
-
eax #8 "majd mikor az egész házat 1 ugynevezett házvezérlő szoftver irányitja (jövő háza)
és beütt 1 áramszünet télen... vagy virusos lesz"
Hat nem tudom, nalunk a futest mar most ki tudja loni egy aramszunet, a melegvizzel egyutt. De megsem erzem, hogy ez a rendszer annyira rossz lenne. Ha meg cel a 8 9-es rendelkezesre allas, akkor javasolt megoldas: UPS, dizelgenerator, veszbetap.
Virusok: jah, tessek oprendszert hasznalni, es nem csak valami annak latszo dolgot...
Udv. eax -
magyarbogár #7 Mindez a technikai hiperguruknak jól jövedelmez, de kell ez nekem?
Reggel felkelek, zabálok, nyomkodom a gépet, videotelefonálok a főnökkel, mert otthonról dolgozom, a kaja házhoz jön, a filmet este letöltöm. Közben csak hízlalom a hátsómat, fizetem az adómat, ki sem mozdulok otthonról, minek is...
A németek már így is túl kövérek és totál bezárkózottak, biztosan ezért találták ki.
Amúgy eddig azt hittem, elég egy robotnak a saját kamerája és memóriája a takarításhoz. Ezentúl megbeszéli a szőnyeggel, van-e kedve kiporszívózódni. Eggyel több hibalehetőség.
Az ország nagyrésze meg 15 wattos lámpával világít, és abban a szobában főz, ahol alszik...
Megkérdezném a török vendégmunkásokat, ők milyen robotot szeretnének a lakóautójukba. -
#6 majd mikor az egész házat 1 ugynevezett házvezérlő szoftver irányitja (jövő háza)
és beütt 1 áramszünet télen... vagy virusos lesz
akkor *****rezet -
#5 nagyon jó ötletek!
-
Reyes #4 Hehh, tudtam, hogy valamelyik arcos beszól:D
Olvasd át mégegyszer észkombájn...
Pfff -
HUmanEmber41st #3 Ezek a porszívórobotok azért nem lehetnek rosszak...főleg ilyen RFID chipes megoldással.. -
#2 akkor ne járjál kocsival, járjál lovaskocsival. -
Reyes #1 Szeretem a techniaki újításokat, de erre azt kell mondjam, hogy mekkora faxság!?
És így lustulnak el az emberek még jobban:-/