Az Emporia az idősebbekre is gondol
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nokiák alapból tudkák a nagy betüt, át kell állítani csak név-re a telefonkönyvet oszt hatalmas betükkel látszik a név.
Telefonkönyvhez meg csak le kell billenteni a középsõ pöcköt és ollé.
Nomeg van fehér háttérvilágítás is.
Szal nokiát a nagyiknak :-))) nemde?!<#vigyor0>#vigyor0>
Telefonkönyvhez meg csak le kell billenteni a középsõ pöcköt és ollé.
Nomeg van fehér háttérvilágítás is.
Szal nokiát a nagyiknak :-))) nemde?!<#vigyor0>#vigyor0>
"én tisztelem a samsungot hogy ilyen is az eszükbe jutott"
Nem jutott eszükben ilyesmi.
Az Emporianak viszont igen.
Nem jutott eszükben ilyesmi.
Az Emporianak viszont igen.
Ezt jó ötletnek tartom. Remélem mihamarbb lehet majd kapni itt nálunk, mert a nagymamám mostani telefonja már nagyon régi és minden baja van. (Ericcson A1018)<#crazya>#crazya>
ez a kijelzo igy nem jo, mert nem latni - feher alapon eros fekete betuk kellenek, ha mar tenyleg azon retegnek szanjak, aki a modern apro telefonokat keptelen lenne hasznalni
Üdvözlöm Szupenagyit, szal ennyit errõl!
Egyébként én is jó ötletnek tartom, szüleim már nem fiatalok és ha valami baj van, akkor az egyszerû és nagy a biztos!
Egyébként én is jó ötletnek tartom, szüleim már nem fiatalok és ha valami baj van, akkor az egyszerû és nagy a biztos!
az én nagyimnak nokia 3100-ája van és tök jól tudja használni, szal ennyit errõl
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>MINDENT A NAGYIKÉRT!!!<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Az én nagymamám biztos hogy nem látná a kijelzõt, a gombok viszont jók, meg hogy összecsúsztathatós, legalább nem foglal annyi helyet a táskájukban 😊
Jogos az észrevétel. Fateromnak úgy vettem telefont, hogy a gombok eléggé különállóak legyenek. És hiába volt akcióra lehetõség nem váltott azóta sem.
Sajna ugyan elég késõn. Sok idõs embert ismerek akinek azért nincs mobilja, mert úgysem tudná használni. Most egy részüknek lehet.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
heh, látom csak fikázni tudtok, majd amikor 60-70-80 évesek lesztek kiváncsi vok melyik apró nokia kijelzõét tudjátok elolvasni, én tisztelem a samsungot hogy ilyen is az eszükbe jutott
Szerintem a kijelzõ színei nem igazán kontrasztosak. Elfelejtettek gondolni az idõsekre? Csak a remegõ ujjaikra gondoltak a nagy gombokkal? 😄
Hat nem tudom nekem igy elsore tul komplikaltnak tunik a kezelese.Mi az ket nyil meg az piros telefon gomb amikor a telefon fekete ?? Teljesen ossze vagyok zavarodva.Ha megnyomom a piros gombot piros szinre valt telefon ?
Tesco telefon...
két különbözõ készülékrõl van szó.
Mindegy, állatian néz ki, nekem kell egy ilyen! 😊))
na most akkor 50 vagy 60???<#nezze>#nezze><#idiota>#idiota>