20
-
#20 az enyémnek az van, mégse látja rendesen és mindig elnyom rajta vmit -
XRV #19 Nokiák alapból tudkák a nagy betüt, át kell állítani csak név-re a telefonkönyvet oszt hatalmas betükkel látszik a név.
Telefonkönyvhez meg csak le kell billenteni a középső pöcköt és ollé.
Nomeg van fehér háttérvilágítás is.
Szal nokiát a nagyiknak :-))) nemde?! -
#18 ...
-
risp #17 "én tisztelem a samsungot hogy ilyen is az eszükbe jutott"
Nem jutott eszükben ilyesmi.
Az Emporianak viszont igen. -
DKm #16 Ezt jó ötletnek tartom. Remélem mihamarbb lehet majd kapni itt nálunk, mert a nagymamám mostani telefonja már nagyon régi és minden baja van. (Ericcson A1018) -
bundee #15 ez a kijelzo igy nem jo, mert nem latni - feher alapon eros fekete betuk kellenek, ha mar tenyleg azon retegnek szanjak, aki a modern apro telefonokat keptelen lenne hasznalni -
wmatyi #14 Üdvözlöm Szupenagyit, szal ennyit erről!
Egyébként én is jó ötletnek tartom, szüleim már nem fiatalok és ha valami baj van, akkor az egyszerű és nagy a biztos! -
close05 #13 az én nagyimnak nokia 3100-ája van és tök jól tudja használni, szal ennyit erről -
Rocko #12 MINDENT A NAGYIKÉRT!!! -
#11 Az én nagymamám biztos hogy nem látná a kijelzőt, a gombok viszont jók, meg hogy összecsúsztathatós, legalább nem foglal annyi helyet a táskájukban :) -
fawcet #10 Jogos az észrevétel. Fateromnak úgy vettem telefont, hogy a gombok eléggé különállóak legyenek. És hiába volt akcióra lehetőség nem váltott azóta sem. -
#9 Sajna ugyan elég későn. Sok idős embert ismerek akinek azért nincs mobilja, mert úgysem tudná használni. Most egy részüknek lehet. -
mongoose18 #8 heh, látom csak fikázni tudtok, majd amikor 60-70-80 évesek lesztek kiváncsi vok melyik apró nokia kijelzőét tudjátok elolvasni, én tisztelem a samsungot hogy ilyen is az eszükbe jutott -
#7 Szerintem a kijelző színei nem igazán kontrasztosak. Elfelejtettek gondolni az idősekre? Csak a remegő ujjaikra gondoltak a nagy gombokkal? :D -
#6 Mutteromnak kell egy ilyen :D -
duke #5 Hat nem tudom nekem igy elsore tul komplikaltnak tunik a kezelese.Mi az ket nyil meg az piros telefon gomb amikor a telefon fekete ?? Teljesen ossze vagyok zavarodva.Ha megnyomom a piros gombot piros szinre valt telefon ? -
vg #4 Tesco telefon... -
Cat #3 két különböző készülékről van szó. -
rgranc #2 Mindegy, állatian néz ki, nekem kell egy ilyen! :))) -
Rocko #1 na most akkor 50 vagy 60???