MP3-lejátszót is működtethet az intelligens dzseki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Pisa (<#nevetes1>#nevetes1>) felmérés szerint nem
\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant
a kabátban nincsen mp3 lejátszó csak egy usb-port amire rá tudod kötni áramellátásért vazz... szöveget értelmezni már nemtudunk??
Nekem a japánok találmánya tetszett, az átlátszó kabát. Az kamerával sasolta, hogy mi van mögötted és kivetítette elõre 😄 olyan kell!!!
intelligens dzseki!!!!!!! loál
azt chan mester új filmje 😄
azt chan mester új filmje 😄
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Én múltkor a Spektrumon láttam egy jó kis kabátot. Napelemes volt, bõvíthetõ mp3-lejátszó volt benne, meg mobiltelefon, és egész masszív is volt. Meg vízálló! <#wave>#wave>
De az tök királyul nézett ki, ezek meg... egyiket sem venném föl. Azért ez is egy szempont! Szerintetek feketében lesznek? <#vigyor2>#vigyor2>
De az tök királyul nézett ki, ezek meg... egyiket sem venném föl. Azért ez is egy szempont! Szerintetek feketében lesznek? <#vigyor2>#vigyor2>
nem tom.én inkább veszek egy Apple IPod-t azzal legalább jól járok.
az se biztos hogy ami a kabátban van mp3-lejátszó nagy tárhelyes-e
mi van akkor ha kimossák a kabátot ???? akkor nagy szívás van<#ejnye1>#ejnye1>
az se biztos hogy ami a kabátban van mp3-lejátszó nagy tárhelyes-e
mi van akkor ha kimossák a kabátot ???? akkor nagy szívás van<#ejnye1>#ejnye1>
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
Ebbõl lesz Tesco-gazdaságos "verzió" ? :-))
Egy régi Delta c. mûsorban láttam, h olyan szénszálas motorosruhát készítettek, h csak egy kis kábel lógott ki a ruhából a végén 1 kis kockával.
Azt ráerõsítette a a blokkra és a keletkezõ meleg szépen fûtötte a ruhát.
No és az MP3 lejátszót mivel hallgatja?
Ugye fejhallgatóval. Mi van, ha eltörik a vezetéke?
Vagy élbõl Bluetooth-os?
Ha rajtam múlna valami jó kis PocketPC-t építenék bele...
Azt ráerõsítette a a blokkra és a keletkezõ meleg szépen fûtötte a ruhát.
No és az MP3 lejátszót mivel hallgatja?
Ugye fejhallgatóval. Mi van, ha eltörik a vezetéke?
Vagy élbõl Bluetooth-os?
Ha rajtam múlna valami jó kis PocketPC-t építenék bele...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Az osztrák határõröknél láttam valaha ilyen melegítõs kivitelû bakancsot kabátot stb ...mi ebben most az új ?--- a napelem ? .. az sem újdonság már
engem csak az idegesít hogy ez mér intelligens. ez egy napelemes energiagyûjtõ dzseki, ami speciel jó ötlet, amúgy, intelligencia nélkül is. (azért az hogy az egyik 15 fok fölött lekapcsol azt még ne nevezzük intelligenciának) a melegítõ meg a napelemes ötlete tetszik.
na és akkor majd a dizsiben jön a "jól hátba rúglak" és ugrott az új kabátod <#beka2>#beka2><#eplus2>#eplus2><#wilting>#wilting><#idiota>#idiota>
amúgy nem rossz dolog szerrintetek lesz ebbõl barna is rózsaszín béléssel???<#wink>#wink><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#action>#action>
amúgy nem rossz dolog szerrintetek lesz ebbõl barna is rózsaszín béléssel???<#wink>#wink><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes1>#nevetes1><#action>#action>
Nagyon bután néz ki ez a ruha a hátán a napelemekkel. Kb mint régen volt egy sorozat, Energia kapitány címmel /Captain Power/, na...lassan oda jutunk.:-DD
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
A fogkefémben incs még MP3 lejáttszó csak kamerásat hallottam hogy van. Nekem MP3 lejáttszó is kell bele! ....LOL
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Mikor lesz olyan dzseki mint a Vissza a jövõben c. filmben volt? <#circling>#circling>