56
  • wanek
    "A Melegség tényekkel bizonyítottan genetikai hiba és veleszületett!!" - szerintem ez nem ennyire egyértelmű, de ha így lenne, akkor ezek a buzik egyfajta torzszülöttek.
  • wanek
    Mi van? Te is buzi vagy?
  • Zsenike
    Érdekes, hogy az állatok között is van azonoz nemü kapcsolat. Lásd oroszlánok. Röviden: elöször ismerkedj utána itélj. Ha nem türjük meg a különbözöt magunk mellett akkor a középkorban a helyünk. Szégyen hogy ma még élnek ilyen sötét alakok mind te wanek.
  • BuzzFuzz
    Kaadi kikérem magamnak, hogy idióta vagyok!!! Vegyél vissza! A Melegség tényekkel bizonyítottan genetikai
    hiba és veleszületett!!

A pedofilia viszont egyátálán nem , tehát ne keverjük a kettőt.

Wanek: Szíved joga gyűlölni őket, nekem se tetszenek, de én tudom mit jelent az a szó hogy tolerancia
  • echo
    Szerintem ez a szűrő nagyon jó dolog. A szülőnek ott lesz az eszköz amivel HA AKAR élhet. Ugyan ilyen kellene a TV-re is. És akkor végre tényleg teljesen alaptalanná válik mindenféle hivatalos korlátozás melletti érvelés.
  • Kaadi
    Aki a homosexualitást vagy a pedofil hajlamokat a génekre keni vagy félreinformált vagy idióta. A természet nem lehet felelős azonos nemek közti vonzalomért. Ellenkezik a biológia törvényeivel. Egyik másik fajra sem jellemző ez a viselkedés. A gyerekek idő előtti kapcsolatba kerülése szex jellegű tartalommal csak összezavarja őket, főleg ha nem magyarázzák el nekik mi történik. Képzeljétek el ha a gyermeketek lát valamit a neten és a környezetében elkezdi imitálni...
    Továbbá ne felejtsétek el hogy az Oklahoma City-i robbantás után hány gyerek akart bombát csinálni a "terrorista kézikönyv" nyomán. Szóval igenis veszélyes a gyerekeket kiengedni a net játszóterére.
  • wanek
    Vagy génhiba, vagy nem. De ez nem jelenti azt, hogy buzifelvonulásokat kell tartani, meg hogy buzik örökbe fogadhassanak gyereket. Ez a természet megcsúfolása. Én nem űzök belőle titkot, gyűlölöm a buzikat.
  • assdf
    Meg divat is manapság, ezt ne felejtsük el. Egyesek igy akarják kifejezeni az "egyéniségüket"...
  • BuzzFuzz
    ilyen progi már létezik nem egy... én csak féligmeddig tudok egyetérteni vele, egyrészről rendben van hogy eltiltjuk a gyerekeket a káros tartalmaktól, de a naplózással már kémkedés jelleget ölt a dolog... az meg a másik, hogy ha eltitják valamitől, majd hozzájut máshol
  • pcgyerek
    Ez igazságtalan!!!
    Szegény gyerek társadalom!!!
    Bár anyám ehez úgy is hülye.
  • BuzzFuzz
    Az utolsó két hozzászóló szégyelje magát, és azt is hogy ennyire sötétek...

lehet nem szeretni a buzikat, de az egy génhiba ami veleszületett!, olyan nincs hogy valakiből egyszer csak buzi lesz, maximum csak késöbb jön rá hogy az..

• ddfg
    Ja, a lenyeg kimaradt :D Szoval nem veletlen, hogy regen kevesebb volt / kevesebbrol lehetett tudni, hogy homoszexualis...
  • ddfg
    Regen, ha valakirol kiderult, hogy azonos nemuekhez vonzodik, kikozositettek, bortonbedugtak stb. Ezek utan lehetett buzi, aki akart. Ez nem az al-pruderia hibaja. Felreertes ne essek, nem ugy ertem, hogy a sotet kozepkorban, meg hogy hala istennek tulleptunk ezen az idon, mert e tekintetben meglehetosen regimodi vagyok.
  • wanek
    Régen, amikor még nem volt divat ez az álprüdéria, sokkal kevesebb buzi volt...
  • JZO
    Látom megtetszett nekik a kínai cenzúra
  • MacrosTheBlack
    Ez mekkora fasság...