9
-
spR #9 Nagyon kiraly film, mindenkinek ajanlom -
winnie #8 laza gyerek volt ez a murrow, ahogy cigivel a kezében vezette a műsort. ma valahogy nem tudnám elképzelni, hogy szellő pista vagy a pálfy így nyomasson egy híradót, vagy friderikusz így tárna fel a hátteret:) -
troc #7 hehe, hetek óta a hírolvasós kép az msn képem. :) -
usererror #6 Tegnap megnéztem. Eléggé jó film. Határozottan látszik rajta, hogy Clooney szerepelt pár Coen filmben. Tetszik, hogy saját magának kvázi statiszta szerepet szánt a filmben. Szerencsénk van, hogy európában élünk és ha felfordítunk egy követ, az alól is a történelem kukucskál ki ránk. Amerikának ebből gyakorlatilag semmi nem jutott, ezért kissé óckodom a múlt politikai eseményeivel foglalkozó felfújt filmjeiktől. Mivel a hidegháborús időszakból rengeteg alkotást láttam eddig - persze olyanokat, ami a mi oldalunkról láttatja a dolgokat - így határozottan tetszett ez az aspektus. Külön jó, hogy nincs igazi katarzis a sztoriban, hiszen előre látható minden történés, annál inkább rámegy a lelki síkon történő eseményekre és a jellemábrázolásra. Ja, és nem csinál szájbarágós módon hőst, mint ahogyan megszokhattuk...
Szóval rendezzen csak még filmeket Clooney.... Jennifer Lopezről meg inkább ne ejtsünk egy szót se. -
#5 Én is megnézném, ha nem lenne Clooneytól hányingerem. -
#4 zenék nagyon jók, a sztori érdekes, jó film volt. -
#3 mindenféle képpen meg akarom nézni. Nagyon tetszika témája.
Amúgy igazad van, a közízlésnek valszeg nem fog bejönni... Ha győzike a "sztár" akkor egy komolyabb, elgondolkodtató film hogyan csalogathatná őket a moziba? -
#2 érdekes lehet... kíváncsi vok rá -
#1 A film tipikusan az a fajta ami nagyon megfogja azt aki érdeklődik a téma iránt, de mivel nem robban fel benne semmi, nem folyik a vér és még szex sincs, a mai közízlés unalmasnak fogja találni. Pedig elég magvas gondolatok vannak benne..