6
  • Bravoman
    Szerintem csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit! Nem hiszem, hogy ebből az apró hibából túl sok felhasználónak származott volna kára. A McAfee még így is a legmegbízhatóbb vírusirtó-gyártó cégek egyike.... Szerintem.
  • Mardel
    Azt olvastam, hogy ez nem az első elset a McAfee-nál!
  • Tiberius B
    Végülis csak a fél gépet kellett újratelepíteni, mert a laptop csak éppen felment frissíteni, azóta meg nem lett frissítve. Menjenek a sunyiba!
  • combat
    Vajon fizetne-e, ha beperelnék őket azok, akiknek tönkrevágta a rendszerét? Kétlem.
    Mindenesetre ez egy jó nagy mínuszpontot jelent majd a jövőbeni felhasználók szemében.
  • Deus Ex
    Nem jelentkezett a parancssori scanner esetében, hát nagyon remek. A néhány tízmillió felhasználójukból vajon hányan használnak parancssori scannert és hányan időzített keresési taszkokat? Hm? Az utóbbit sokkal többen? Igen? És mégis a parancssori scannerrel tesztelik?
    Végülis igazuk van. Nem ők a hülyék, a teszteljárásuk miatt, hanem az, aki a terméküket használja, és rábízza a cége biztonságát.
  • Deus Ex
    Ugye rendkívül sokra megyek a bocsánatkéréssel, ha egy pár száz gépes hálózatról elmúlik a java, az excel, az sap.. nem tudom, hogy milyen gyakori más keresőknél az efféle téves riasztás, de kezd érni bennem az elhatározás a víruskereső váltásra..