Bravoman#6
Szerintem csak az nem hibázik, aki nem csinál semmit! Nem hiszem, hogy ebből az apró hibából túl sok felhasználónak származott volna kára. A McAfee még így is a legmegbízhatóbb vírusirtó-gyártó cégek egyike.... Szerintem.
Azt olvastam, hogy ez nem az első elset a McAfee-nál!
Tiberius B#4
Végülis csak a fél gépet kellett újratelepíteni, mert a laptop csak éppen felment frissíteni, azóta meg nem lett frissítve. Menjenek a sunyiba!
combat#3
Vajon fizetne-e, ha beperelnék őket azok, akiknek tönkrevágta a rendszerét? Kétlem.
Mindenesetre ez egy jó nagy mínuszpontot jelent majd a jövőbeni felhasználók szemében.
Deus Ex#2
Nem jelentkezett a parancssori scanner esetében, hát nagyon remek. A néhány tízmillió felhasználójukból vajon hányan használnak parancssori scannert és hányan időzített keresési taszkokat? Hm? Az utóbbit sokkal többen? Igen? És mégis a parancssori scannerrel tesztelik?
Végülis igazuk van. Nem ők a hülyék, a teszteljárásuk miatt, hanem az, aki a terméküket használja, és rábízza a cége biztonságát.
Deus Ex#1
Ugye rendkívül sokra megyek a bocsánatkéréssel, ha egy pár száz gépes hálózatról elmúlik a java, az excel, az sap.. nem tudom, hogy milyen gyakori más keresőknél az efféle téves riasztás, de kezd érni bennem az elhatározás a víruskereső váltásra..