3334
-
#50 egyik sem,csak ugy mellesleg:P -
:) -
#48 Melyik KÖHÉM és/vagy egyéb rendelet engedélyezi a rendszámtábla ilyetén elhelyezését? Csak úgy mellesleg:-))) -
-
#46 -
#45 legalább rá tud állni a csaj :) -
mohuska #44 ÁÁÁÁ....gusztustalan amcsi lökös..... -
#43 -
#42 jeee...
beköltözök én is ide :)
-
#41 jah picit leharcolt verda:D -
#40 Az illesztésektől a hajam égnek áll :) -
-
#38 nekünk régebben ilyen volt pont ilyen felnive. -
#37 kössz! -
#36 ha szeretsz hajtani akkor e36,mert joval kezesebb és komolyabb a futomü,sajnos e30 elég kiszámithatatlan,és gépészkedni kell vele rendesen ha meg akarod fogni -
mod #35 Az X5-ös a legtutybb. -.-
-
#34 Hehe :) Nekem a fekete felni nem jön be (nem gyári) a többivel azonosulni tudok :)) -
#33 az én álmom BMW-ben ennyi:
E30 fekete színben,fekete felnikkel,és az első sárvédők mögött [URL=http://www.madmaxmovies.com/cars/interceptor/BadgesAndLogos/mfpbadge1.jpg]egy "MFP"-s[/URL] embléma felfestve! -
#32 Konkrétan megvakultam!! -
#31 ez nekem is nagyon tetszik,ezt én is elnézegettem egy darabig! -
#30 Najó. Ezt nem hiszem el.
-
#29 -
#28 Atyaég!
-
#27 képek a fotostoriesben vannak...külön 2ajtós,4ajtós,kombi,cabrio,m3 csoportokra bontva -
#26 én is E30at javaslom! mivel M5-re nincs pénzem,így az E30-ast szemeltem ki!:)
egyik kedvenc e30-as oldalam! van 1-2 szutyok rajta,de vannak igényes,nem csili-vili darabok is! -
#25 Ennél egyértelműbb választ arra sem tudnék adni, hogy fiú vagyok -e vagy lány :)
E30! Én ezzel kezdenék mindenképpen, de csak egy nagyon jó darabot vennék meg. Az E36-ot ugranám, az a széria ami a legkevésbé tetszik, illetve nagyon elterjedt olyan körökben ahova nem szívesen tartoznék :) Ha egy csodaszép E30-at vezetsz, már egyből műértőnek számítasz :) Aztán ha megszeretted, akkor irány a komolyabb kategória az E46 ami szerintem az egyik legszebb karosszéria az egész BMW történelemben. -
#24 szerintetek egy E30as bömöst vagy egy E36ost használjak első autónak? -
#23 OMFG!!!!! -
#22 Nos, ha azt szeretném, hogy mindkét oldal égjen, akkor kénytelen vagyok a ködlámpát használni(nem teszem), mert nem világít a rohadt jobb oldali xenon. Lehet, hogy a többieknek is ez a bajuk :)
Egyébként gondolom azért, mert menőnek néz ki, legalábbis szerintük. Én idiótának éreztem magam amikor egyszer kb 1 percre kipróbáltam. (Egyébként mikor megnéztem szemből ködlámpával a kocsit tényleg vadul nézett ki, de akkor is gáz így járni) -
#21 E30 (M3)
-
#20 BMW Power:
-
#19 Távlati terveim között szerepel egy E21 es gyönyörűség gyári állapotú beszerzése vagy tökéletes restaurálása az utolsó csavaralátétig. Ha valaki erről a típusról talál jó képeket ne habozzon megosztani velem. Lakkfekete lesz a drágaság. Első cél egy 02-es lett volna, de az hihetetlen nehéz lenne.
Itt a kis aranyos:
-
#18 igen, egyszer nyílt egy az általánosba de valamiért átrakták a gumiba, na mind1 nekem tök mind1^^ -
#17 Nem baj, ez maradhat, keresővel én sem találtam. -
#16 tényleg,van 1 a sajátban is! ejj nem is néztem -
#15 -
#14 nyílt már bmw tápig -
#13 Végre már! Ideje volt megnyitni :) -
#12 m6 nem olyan nagy :) -
rexa #11 OK Bocsi csak nem szeretem őket...
De magát az autót azt igen:)