BMW
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg ma mutatják be az 5-öst, és elvileg netn is lehet nézni. Nem találom, hogy hol. Nem tud nekem ebben segíteni valaki?
http://www.vezess.hu/zsebgarazs/
Az e36 difije nagy házas és nem fér be az e30 alá, kikell vágni neki a helyet, de lehet rosszul tudom.
Kérdeznék tõletek ha lehet.
Az e30 difije helyére hogy megy föl a az e36 325 speres difije? állítólag kell valami átalakítás.
Az e30 difije helyére hogy megy föl a az e36 325 speres difije? állítólag kell valami átalakítás.
Nagy elmeny az E30, de a komfort is szamit.
A Suzu a legkoltseghatekonyabb, de mirol beszelunk!? Ez a BMW forum! Nalunk kb. ketszerese az alkatreszar a Suzukienak es sajnos gyakrabban is cserelem oket a Bombin.
Hibai: - elektronika (inkabb az elso evjaratok es meregdraga)
- es az osszes szelepes lesz ennyi idos korara, az enyem is (nem divat megjavittatni)
- a hatso gumik nagyon fogynak<#eplus2>#eplus2>
Hibai: - elektronika (inkabb az elso evjaratok es meregdraga)
- es az osszes szelepes lesz ennyi idos korara, az enyem is (nem divat megjavittatni)
- a hatso gumik nagyon fogynak<#eplus2>#eplus2>
Szerintem amennyi penzbol vennel egy e36ost, szinte kb szethajtottak vannak sajnos. En annyi penzbol egy megkiment e30ast vennek, egy 3ajtosat 😊 egyik baratom most hozott nemetorszagbol egy 318as e30as cabriot. A vastag lampasat😊 gyonyoru, es nagyon jovolt vezetni is😊 de te tudod😊
Suzuki Swift a TE autód!!😄 /bocs nembírtam kihagyni😛😄/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Volt osztálytársam éppen most árulja az övét, ilyenen nem is nagyon gondolkoztam mert nekem elsõ saját autónak a fenntartási költsége és az üzembentartása igen költséges lenne meglátásom szerint.
★
Ha foglalkozol vele a megjelenesevel nem lesz gond.
25i nem erdekel, mar ha az erorol beszelgetunk? A 4 hengeres nem akkora elmeny.
25i nem erdekel, mar ha az erorol beszelgetunk? A 4 hengeres nem akkora elmeny.
Az egész országban, de leginkább pesten... kaptam egy munkaajánlatot amihez szükségem lenne egy aránylag jól kinézõ, erõsebb autóra mindennapi használatra... Az üzemanyagot nem én fizetném 😄
★
én se panaszkodnék ha nems szopattak volna 3 hétig! én hülye meg vártam ,mert azthittem profi team....
Nem tudom hol es mennyit fogod hasznalni, de az enyem 10-11-et hamizik orszaguton alt. 120-180-nal. A Suzukimhoz kepest egy zabagep, viszont imadom.
Szóval akkor azt mondod, hogy a benzinesekkel általában motorikusan nincsen nagyobb baj?
★
A 18i 8 szelepes oskovulet. Az "is" 16 szelepes asszem '92-tol van bennt az E36-ban. Sokkal erosebb mint a nyolcszelepes, ill. nagyon le lehet forgatni.
Az is motor egy nagyon sikeres konstrukció volt, pörgõs, erõs, faszah.
Miben más? Mi érdekel? Blokk anyagösszetétel? Hajtókarok súlya? Mindkettõ motor és mivel benzines BMW mocik, így egyiknek sincs baja, ha figyeltek rá élete során.
Miben más? Mi érdekel? Blokk anyagösszetétel? Hajtókarok súlya? Mindkettõ motor és mivel benzines BMW mocik, így egyiknek sincs baja, ha figyeltek rá élete során.
Köszi!
Még annyit hogy mi a különbség a 318i és a 318si között, nyílván az erõbeli különbség mert az egyik 116le a másik 140le... de ezenkívül, miben más? Melyik lehet a jobb?
Még annyit hogy mi a különbség a 318i és a 318si között, nyílván az erõbeli különbség mert az egyik 116le a másik 140le... de ezenkívül, miben más? Melyik lehet a jobb?
★
A bordót szerintem felejtsd el, irgalmatlan büdös paraszté lehetett, ilyen durván szétszakított kormányt még nem láttam.. az ülés is romokban, az autó többi része is hasonló lehet. Jó a szöveg, hogy mûködik a klíma... miért ne mûködne? Valószínû ez az egy dolog ami jó még benne, ezért kiemelték 😄
A fehérben lévõ motor egy nagyon jó darab, a "gyári állapotú" megfogalmazás is jót sejtet.
A fehérben lévõ motor egy nagyon jó darab, a "gyári állapotú" megfogalmazás is jót sejtet.
Szerintetek?
Olyan autót szeretnék vásárolni, amely ki is néz valahogy nem is "túl drága"... stb. (munka miatt kellene, szóval napi használatban lenne) Megbízhatóak ezek az 1.8-as benzinesek? Vagy mire kellene odafigyelni vásárlásuk esetén?!
Olyan autót szeretnék vásárolni, amely ki is néz valahogy nem is "túl drága"... stb. (munka miatt kellene, szóval napi használatban lenne) Megbízhatóak ezek az 1.8-as benzinesek? Vagy mire kellene odafigyelni vásárlásuk esetén?!
★
ne is haragudj ,de az egy FOS!
A nyáron hívtam õket,mert volt egy koccanásom és szerettem volna megcsináltatni az autót.Elsõre elmondtam kb. mi a probléma még emailt is küldtem képekkel,leírással.Aztmondták okés vállalják,de csak a jövõ héten.A következõ héten felhívtam õket akkor aztmondták most mégsem tudják megcsinálni,mert sok szerelõ szabadságra ment....mondtam ok akkor majd megint jelentkezem.Rákövetkezõ héten megint telefon majd megint egy félvállról kinyögott ismét nemjó a héten,mert sok a munka hívjam õket....na ekkor durrant el az agyam és haygtam õket a picsába,hogy a megbeszéltek ellenére basztak dolgozni!
NEM részletben és nem úgy fizettem volna,hogy alkudozni kezdek én csak profikat szerettem volna,de helyette egy szánalmas ,bunkó lekezelõ bandát kaptam pedig jómagam sem vagyok sem bunkó sem lekezelõ ha normálisan beszélnek velem....
Senkinek nem ajánlom!
A nyáron hívtam õket,mert volt egy koccanásom és szerettem volna megcsináltatni az autót.Elsõre elmondtam kb. mi a probléma még emailt is küldtem képekkel,leírással.Aztmondták okés vállalják,de csak a jövõ héten.A következõ héten felhívtam õket akkor aztmondták most mégsem tudják megcsinálni,mert sok szerelõ szabadságra ment....mondtam ok akkor majd megint jelentkezem.Rákövetkezõ héten megint telefon majd megint egy félvállról kinyögott ismét nemjó a héten,mert sok a munka hívjam õket....na ekkor durrant el az agyam és haygtam õket a picsába,hogy a megbeszéltek ellenére basztak dolgozni!
NEM részletben és nem úgy fizettem volna,hogy alkudozni kezdek én csak profikat szerettem volna,de helyette egy szánalmas ,bunkó lekezelõ bandát kaptam pedig jómagam sem vagyok sem bunkó sem lekezelõ ha normálisan beszélnek velem....
Senkinek nem ajánlom!
lol amúgy a harmadikon a rendszám: suna-01 😄😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
😮OOOOOOO az elsõ és a második NEEEEEEEEEEEEEEED 😄
nah srácok én is belépek ide..
figyelemmel követem a fórumot..most adok pár níálcsöpögtetõ képet 😊
háttérkép méretben..csak mert én így szeretem a BMW-t 😊

figyelemmel követem a fórumot..most adok pár níálcsöpögtetõ képet 😊
háttérkép méretben..csak mert én így szeretem a BMW-t 😊

http://epica.nl
Sziasztok! Tudnátok mondani nekem egy megbízható BMW szervizt Pesten? Nagyon nagy szükségem lenne rá. Elõre is köszönöm.
Sziasztok!
Alpine, Pioneer, Blaupunkt, JVC fejegységek jó áron!!! Továbbá erõsítõk, mélyládák, hangszórók, kiegészítõk, xenon, tolatóradar, navi, stb.
Továbbá auóspecifikus multimédiás fejegységek ugyanitt!!
www.zselehifi.hu
Alpine, Pioneer, Blaupunkt, JVC fejegységek jó áron!!! Továbbá erõsítõk, mélyládák, hangszórók, kiegészítõk, xenon, tolatóradar, navi, stb.
Továbbá auóspecifikus multimédiás fejegységek ugyanitt!!
www.zselehifi.hu
Új 3 masok fehér be nagyon szépek😊
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Telefonnal csináltam õket, sry ha fos a minõség bedöglött a fényképezõ!😄
Köszi 😊
Köszi 😊
Na hát ez így nem sikerült, úgyhogy link.Remélem így már jó lesz.
Akkor itt az én "kis" kedvencem is 😊